Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba
Ben devlette çalışıyorum
Yasal olarak en erken 32.haftada alabiliyoruz
İstersek 37 ye kadar uzatabiliyoruz maksimum.
Sanırım özel sektörde de oyledir
Bende devletteyim. 32 olur olmaz ayrilcam o zaman izne. Yoksa boşa gidecek mart başı tam iki ay öncesi oluyo. Bisey kalmiyo ya tatilden sonra bi ay çalişcam
Allah o günleri nasip etsin inşallah plan yapiyoruz ama böyle

Ahh ahh mide bulantısı bir yandan mide krampı bir yandan.. benden başka yaşayan yokmu acaba midem büzuluyor sankimmuyku tutmuyor bir türlü ağrısından doktorumami görünsem acaba
Canim benmde öyle ya. Ozellikle sabah 7 de gözlerimi aciyorum midem yuzumden yapisiyo sanki sonra da o duyguyla uyuyamiyorum. Ah 10 lara 11 lere kadar uyusam kadar uyusam eskisi gbi keske nerdeeee.. doktorum bana ac kalma 2 saatte bir ye dedi. Bende careyi yatarken bas ucuma 1 pardak su ve cubuk koyarak buldum. Gozumu acar acmaz onu yiyip su iciyorum. Azcik daha yatak keyfi yapabiliyorum. Tabi cok surmuyor

Çubukta olmasa ne olcak bilmiyorum :)

Ayy kasıma kadar nasıl bekleyeceksin bu bu hafta başka bi doktora git bari.Sonra yine kendi doktoruna gidersin. Benim doktorda keseyi gördükten sonra kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi 1 hafta var çok sabırsızlanıyorum başka dr gitsem olcaktı neyse az kaldı

Merhabalar bende kismetse mayis annesi olacagim.2 oglum var .3 yâvrum yolda. rabbim hepimizin yavrusunu saglik sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin

Kızlar günaydın bugun 6+6 oldum çok şükür. En son 6+0da dr gidip kalp atışını görmüştük ancak salı gününden beri bulantılarım bitti, diğer randevum 12 ekimde 8 gün var, çok kafaya takıyorum Allah korusun bişeymi oldu diye

Hıhhh al benden bi tane daha... ben de geçen akşam hüngür hüngür ağladım brnim midem neden bulanmıyo diye. Eşim delirmişim gibi bakıyor artık bana. Ertesi gün sen misin ağlayan öyle bir bulantı geldi ki dedim bi daha ağlamak yok. Ama yine ara ara bulantım geçince kafaya takmıyo değilim. Benim de 11 ekimde randevum daha bir hafta var

Hiçbirşey olmamış büyüyordur annesi,vucüt hamileliğe alışıyor,bulantısız geçirmek ne güzel,keyfinize bakın

Annelik bir ömür endişe,kızlar rahat olun ben diğerinde hiç bulantı yaşamadım,çok güzeldi hatta saçı kulaklarını kapattıyodu doğduğunda senin nasıl miden bulanmadı diye şaşırdılar,illa olcak diye bişey yok hem bebişler büyüyor,vucüt halifeliğe alışıyor ne güzel

canım benim de bulantım ve kusmam çok oluyor ama ben meyveli şekerlerle bi nebze olsun hafifletebiliyorum sizede tavsiyem meyveli şeker yiğin

kızlar benimde mide dolaylarım fena cidden hele sabahları
işin tuhafı aç kaldıkça midem bulanıyo yiyorum yine bulanıyo tam bir çıkmak işyerinde zorlanıyorum malesef
canım bende iş yerinde çok zorlanıyordum şimdi sabahtan akşama ağzımda meyveli şekerle dolaşıyorum inan daha rahatım sana tavsiyem sende dene inan rahat edeceksin

Kizceler gunaydinnnn
Ya bisey sorucam size acayip kotu grip oldum ne yapabilirim sizce
sizin yaptiginiz bisey varmi vitamin vs kullaniyomusunuz ya da ilac

Canimm benimde bulantim kesilmisti goguslerim sonmustu netten baktim kalbi durmus olabilir dediler asiri panikledim doktora gittik o hafta kalp atisini duyacaktik ilk defa gormesi 10 sn surdu hemen atiyor dedi yani panik yapma hormonlar degisiyor benim hala adet agrim geliyor

Aynıymış günlerimiz
Ben daha hiçççç kesesini de görmedim, kalbini de görmedim hiçbir şey de duymadım.
Fazla rahatım sanırım ama sen de çok panikleme bulantı arada gelir arada gider.

Aynıymış günlerimiz ☺
Ben daha hiçççç kesesini de görmedim, kalbini de görmedim hiçbir şey de duymadım.
Fazla rahatım sanırım ama sen de çok panikleme bulantı arada gelir arada gider.

Hanım abla bana biraz sürrtsene sen yaaaa maşallah ne güzel vallahi doktora gitmek için ne bekliyosun acaba doğum sancısını mı?

Hanım abla bana biraz sürrtsene sen yaaaa maşallah ne güzel vallahi doktora gitmek için ne bekliyosun acaba doğum sancısını mı?
Hahahhaha canım 4+ ‘larda gittim doktora bu haftada bir şey görünmez dedi gene de baktı ultrasonla tabi bişey göremedi o gün değerim 800 idi zaten. Daha da gitmedim gören de beşinci bebe zannedecek oysaki ilk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…