Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
selam mayıs anne adayları
7/24 midem bulandığı için sürünüyorummmm
buraya da pek giremiyorum çünkü ekrana bakamıyorum
tansiyon düşük olduğu için ve bulantıdan dolayı açlıktan çook halsizim
işte halsizlikten zaman geçmiyor
evde bir başıma sürekli bulantı genzimde
Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldırsın da hepsini tatlı tatlı hatırlayalım inşallah

hamileliği bulantısız geçenler gerçekten yatıp kalkıp şükredin
sürekli kaşlarımı çatmaktan ortasında çizgi oluştu
hele su ah o su bakamıyorum bile, günde 1 bardak suyu içemediğim hergün serum yiyorum

benden haberler özetle böyle
minnoşumun kalbini duydum, abisine ve aileme söyledim, çok tatlı hatıra videolarımız oldu çok

merhaba arkadaşlar, 6+6 gebeyim dün muayenede çok sukur bebeği gördük az bişeyde kalp atısı aldık. özel hastaneye gttım kan tahlıllerını verecektı doktor orda yaptırmayacağım için rutın testler dedı ben devlet hastanesınde yaptırcam dedı. ama devlete gıdemedım. Bu tahlıller sağlık ocağında yapılıyor mu? yaptırdınız mı

merhaba nerde yaptırdınız tahlıllerı ve sağlık ocağında yapıyorlar mı?

ilk hafta tahlillerini saglikocagi yapiyor evet

Ahaha yok kız çocuk doğduktan sonra sürekli uyunmak zorund kalacağız Allah hazırlıyor bizi :) hiç zorlanmıyorsun sonra
Hehe sorma diycemde benimde enerjim ogleden sonra bitiyor gece hele hiç enerjim yok 10 olmadan gözlerim kapanıyordur birde uykuyu seven biriyim :)

Katılıyorum
32.hafta hiç gelmeyecek gibi sanki
1.donemi bitiricem
2.donem de nerdeyse 2 ay calisicsm
Mart sonu gibi cikabilirim en erken izne
Biz oturarak çalışanlar için kötü değil de öğretmenlik zor gerçekten, bir de ayakta aktif çalışmak zorunda olanlara Allah yardım etsin.

Ben de benzer bir durumdayım
Tam bulantı diyemem ama garip bir huzursuzluk var
Bendede öle ve canım hicbirsey yemek istemiyor yemek düşünmek midemi kaldiriyor ki yemeği çok severim hep çorba yada kuru markana ekmek gibi şeyler yemek istiyorum sanki midemi bastircakmis gibi geliyor.
Bu tiksintiyle biticekmi acaba mide bulantisina doncek mi bu şey ??

kızlar benimde mide dolaylarım fena cidden hele sabahları
işin tuhafı aç kaldıkça midem bulanıyo yiyorum yine bulanıyo tam bir çıkmak işyerinde zorlanıyorum malesef

Çok evhamlıyız
Çok tedirginiz
Korkulardan arınmanın bir yolu olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…