Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın hayırlı cumalar hamişler. Dün itibariyle bulantılar ve iştahsızlık başladı. Bir de migrenim tuttu ki anlatamam parol içtim ama kesmedi.

Benim geri gelmiyo maalesef çarşambadan beri bulantım yok canım, 1hafta daha sabredicez muayenemizde iyi hayırlı haberi almak nasip olur inşallah

Bende senin gibi mutlu haberi alırım inşallah canım 1 hafta sabredicem artık, benim göğüslerim aynı balon gibi devam:)

Aynıymış günlerimiz ☺
Ben daha hiçççç kesesini de görmedim, kalbini de görmedim hiçbir şey de duymadım.
Fazla rahatım sanırım ama sen de çok panikleme bulantı arada gelir arada gider.
Evet seninle aynıyız bende bebeğin gelişimi için senin takvimine bakıyorum arada:) seninki en güzeli tek gidişte bebişinin herşeyini görceksin inşallah.

zambak189 doktorlar bitki çayı önermiyor. Dikkatli ol. Yediğin içtiğin herşeye de internetten bir bak hamilelikte güvenli mi diye. Bence taze meyve suyu tüketebilirsin. Boğazın ağrıyorsa bir kaşık bal alabilirsin. Bitkisel şeyleri doktoruna sormadan tüketme derim ben.

Merhaba hamişler

Sat 27 ağustos Ankara tahmini doğum 2 haziran sezaryenden dolayı mayıs sonu muhtemelen veee 2. Evladım inşallah

Kizceler gunaydinnnn
Ya bisey sorucam size acayip kotu grip oldum ne yapabilirim sizce
sizin yaptiginiz bisey varmi vitamin vs kullaniyomusunuz ya da ilac
Canim ben de kac gundur hastayim ve fena sekilde bas agrim var ama ilac almadim onun yerine sicak ihlamur zencefil bal karisimi icin terlemeye calisiyorum. Tabii gunde iki bardak falan ic onun disinda sicak balli su iciyorum o da terlemeye yardimci oluyor
Hem çok yiyip hem de çok acıkıyorum ben ya. Mide kazıntısıyla birlikte bulantı başlıyor
Aynen benim de acikmayla beraber midem bulanmaya basliyor ve tatli bisey yemek daha kotu yapiyor onun yerine tuzlu kraker ya da yogurt ekmek falan yiyorum. Ve gercketen cok cabuk acikiyorum ama istahim da yok boyle sacma bir olay

merhaba kızlar hoşgeliniz :) ilk mesajda belirttiğim tüm bilgileri verirseniz hemen tabloya ekleyeyim sizleri de
Merhaba Canım hoşbuldum sat 8 ağustos,2 . bebeğim olacak inşallah ilk bebeğim bugün 1 yaşına bastı :) KALP ATIŞINI İLK GEÇEN HAFTA CTSİ DUYDUK 28 eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…