eveeetttt 5 mayıstan konu nisan sonlarına geldi
ben dedim buraya ait değilim ben gidiyim nisan analarına diye esomesom
beni tehdit etti nisan analarına yazdım diye demediğini bırakmadı bana gidemedim
Hıhhh al benden bi tane daha... ben de geçen akşam hüngür hüngür ağladım brnim midem neden bulanmıyo diye. Eşim delirmişim gibi bakıyor artık bana. Ertesi gün sen misin ağlayan öyle bir bulantı geldi ki dedim bi daha ağlamak yok. Ama yine ara ara bulantım geçince kafaya takmıyo değilim. Benim de 11 ekimde randevum daha bir hafta var
Canimm benimde bulantim kesilmisti goguslerim sonmustu netten baktim kalbi durmus olabilir dediler asiri panikledim doktora gittik o hafta kalp atisini duyacaktik ilk defa gormesi 10 sn surdu hemen atiyor dedi yani panik yapma hormonlar degisiyor benim hala adet agrim geliyor
Aynıymış günlerimiz ☺
Ben daha hiçççç kesesini de görmedim, kalbini de görmedim hiçbir şey de duymadım.
Fazla rahatım sanırım ama sen de çok panikleme bulantı arada gelir arada gider.
günaydın geçmiş olsun canım ıhlamur bitki çayı tüket mutlaka
bal ceviz çörek otu fındık limon zencefil zerdeçal karışım yap azar azar koyup ye çay kaşığı ile
doğal şeylere yönel yani çok ağrın olursa sadece parol iç
zambak189
doktorlar bitki çayı önermiyor. Dikkatli ol. Yediğin içtiğin herşeye de internetten bir bak hamilelikte güvenli mi diye. Bence taze meyve suyu tüketebilirsin. Boğazın ağrıyorsa bir kaşık bal alabilirsin. Bitkisel şeyleri doktoruna sormadan tüketme derim ben.
eveeetttt 5 mayıstan konu nisan sonlarına geldi
ben dedim buraya ait değilim ben gidiyim nisan analarına diye esomesom
beni tehdit etti nisan analarına yazdım diye demediğini bırakmadı bana gidemedim
Kizceler gunaydinnnn
Ya bisey sorucam size acayip kotu grip oldum ne yapabilirim sizce
sizin yaptiginiz bisey varmi vitamin vs kullaniyomusunuz ya da ilac
Canim ben de kac gundur hastayim ve fena sekilde bas agrim var ama ilac almadim onun yerine sicak ihlamur zencefil bal karisimi icin terlemeye calisiyorum. Tabii gunde iki bardak falan ic onun disinda sicak balli su iciyorum o da terlemeye yardimci oluyor
Aynen benim de acikmayla beraber midem bulanmaya basliyor ve tatli bisey yemek daha kotu yapiyor onun yerine tuzlu kraker ya da yogurt ekmek falan yiyorum. Ve gercketen cok cabuk acikiyorum ama istahim da yok boyle sacma bir olay
Merhaba Canım hoşbuldum sat 8 ağustos,2 . bebeğim olacak inşallah ilk bebeğim bugün 1 yaşına bastı :) KALP ATIŞINI İLK GEÇEN HAFTA CTSİ DUYDUK 28 eylül