Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Zaman suan yavas geciyor insallah 3 aydan sonra guzel gecer bende kusma yok ama bir bulanti hali var surekli gecmeyen bir bulanti.kan ilacina basladik kansizlik var cunku.iki oglumda sade sabahlari az bir bulanti olup geciyordu bu farkli.birde cok cabuk yoruluyorum hep yatasim var

Aynen canim mandalina fln yiyorum suanda bakalim dinleniyorum hep

Ay zencefil sevmemde azicik bal sicak su vs deniyim bakiyim saol canimm

hamilelikte cinsel istek artar derler. Sizinki azcık erken başlamış herhalde
Bence baslamis olmasi cok normal çünkü ovulasyon tarihimden sonra esim sehir disina cikmisti yani bizim uzak kalmamiz 2bucuk ayi buldu nerdeyse ve dogal olarak özledim kocami
bizimde ilk hamilelikte kanama olunca doktor yasaklamıştı. Eşim de bu sefer peşin yasakladı kendi kendine biz de doğuma kadar kankayız yani
Valla benim de kanamam vs yok ama önceden bir dusugum var doktor da aciklama bile yapmadan iliski yasak diyor yani neden yasak biz de bilmiyoruz suan
Ay zencefil sevmemde azicik bal sicak su vs deniyim bakiyim saol canimm❤
Afiyet sifa olsun canim bol bol dinlenmeyi de unutma

Neden kalbi durmuş

Zencefil tuketilebiliyormu

Benimde o haftaları kalbi durdu kan pihtilasmasndan
Kürtajı genetik analize yollamış mıydınız?
Turner sendromu ikili testte cikiyor muydu?
İyi bir perinatolog anlayabilir yada detaylı ultrasonda şüphelenebilir. Eğer mozaikse anlaşılamayabiliyormuş ama.. benim ikili testte değil kromozom incelemesinde çıktı

Kan sulandirici ilac veya igne kullanmis miydiniz o zaman?
[/QUOTE]
Hyr blmiodum ama smdi kullaniorum yine de korkuyorum

Al işteeee. Bir de 2 li test diyorlar,neden çıkmadı madem? Yok yahu ben o haftalara inşallah ulaşırsam yaptırmayacağım arkadaş.

İyi bir perinatolog anlayabilir yada detaylı ultrasonda şüphelenebilir. Eğer mozaikse anlaşılamayabiliyormuş ama.. benim ikili testte değil kromozom incelemesinde çıktı
Bana da prof bir doktordan ikili test icin randevu aldirdi doktorum ama ben yaptırıp yaptirmama konusunda kararsizim, Allah korusun kotu birsey ciksa bile aldirmak istemiyorum ve tum gebeligim o kotu psikolojiyle de gecsin istemiyorum tahmin uzerine cikiyor sonucta
Hyr blmiodum ama smdi kullaniorum yine de korkuyorum
Ben de ilk bebeğimi 7 haftalikken kaybettim ama kalbi atiyordu sonradan bende kan pihtilasmasi oldugu ortaya cikti simdi 5.haftadan beri kan sulandirici igne ve coraspin kullaniyorum ama tabii yine korku var. Ama cok kisi bu ignelerle sapasaglam kucagina almis o yuzden ümitliyim Allahin izniyle birsey olmayacak bu sefer

Al işteeee. Bir de 2 li test diyorlar,neden çıkmadı madem? Yok yahu ben o haftalara inşallah ulaşırsam yaptırmayacağım arkadaş.
Al benden de o kadar ve saglikli insanlarda da pozitif cikabiliyormus ama dogumda bir bakiliyor bebek saglam ya da bu sekilde pisi pisine aldiran kadinda cok fazlaymis ne bileyim inancli insanlariz sonucta bu test bana da cok sacma ve sinir bozucu geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…