Offff niye geçmiyor şu günler işyerinde akşam olmak bilmiyor. bulantısız normal insan haline gelsek biran önce
İnsan iyi halinin kıymetini nasıl bilmiyor ama. Şu bulantılarım geçsin hiçbirşeyden şikayet etmicem diyorum ama yine unutup edecem büyük ihtimal
Sağlıklı olmak gibisi yok. Allah başka dert vermesin
Ay evet ve bazilari o kadar komik ki esimle paylasiyorum beraber gulmekten kiriliyoruz hamilelikte sanırım bu duygular artiyormus ilk haftalar bende istek yoktu ama bir haftadir bi kere olsa ne olur ki yaa kafasindayim
Ay evet ve bazilari o kadar komik ki esimle paylasiyorum beraber gulmekten kiriliyoruz hamilelikte sanırım bu duygular artiyormus ilk haftalar bende istek yoktu ama bir haftadir bi kere olsa ne olur ki yaa kafasindayim
Saçma sapan rüyalardan bende de var. Bir de karnımdaki ağrıyı ayırt edemiyorum artık midem mi ağrıyo karnım mi ağrıyo kasıklarim mi ağrıyo kafayı yicem iki gündür de ağrılarım daha çok bas ağrısı da gitmiyor
Annelik bir ömür endişe,kızlar rahat olun ben diğerinde hiç bulantı yaşamadım,çok güzeldi hatta saçı kulaklarını kapattıyodu doğduğunda senin nasıl miden bulanmadı diye şaşırdılar,illa olcak diye bişey yok hem bebişler büyüyor,vucüt halifeliğe alışıyor ne güzel
canım bende iş yerinde çok zorlanıyordum şimdi sabahtan akşama ağzımda meyveli şekerle dolaşıyorum inan daha rahatım sana tavsiyem sende dene inan rahat edeceksin
Ben de ilk öğrendiğim zamanlarda çok kötü grip olmuştum bitkisel çay vb. Şeylerden korkarım ama tavuksuyu çorba hem besleyici hem de bana iyi geliyor dene istersen canım..
İnşallah canım Bu arada benim ikinci kaybımda çok bulantım vardı 8+1 de doktora gitmiştim herşey yolundaydı. Sonra 11. Hafta çağırdı. Gittiğimde 9. Hafta başında kalmış kalbi durmuştu. Ama benim bulantılarda bi değişiklik yoktu göğüsler de kürtajdan sonra indi. Yani iki hafta boyunca hiç bir belirtisi olmamıştı kanama lekelenme bile.. merak etme kesilmesi gerekmiyor yani bulantının.. yada kesilmesi bu anlama gelmiyordur diye düşünüyorum.