Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Offff niye geçmiyor şu günler işyerinde akşam olmak bilmiyor. bulantısız normal insan haline gelsek biran önce
İnsan iyi halinin kıymetini nasıl bilmiyor ama. Şu bulantılarım geçsin hiçbirşeyden şikayet etmicem diyorum ama yine unutup edecem büyük ihtimal
Sağlıklı olmak gibisi yok. Allah başka dert vermesin

Kızlar mide bulantiniz için doktorunuz hangi ilacı verdi

Kızlar mide bulantiniz için doktorunuz hangi ilacı verdi

hiçbir şey vermedi. sadece 12 ile 14 hafta arasında geçer dedi.. ilk bebeğimden de alışık olduğum için ben de sadece oturdum bekliyorum :)

Kızlaar kabus görmim diye dua ederek uyudum dün gece bu kez de erotik film gördüm yaa
Manyak gibi şeyler töbe töbe

Kızlaar kabus görmim diye dua ederek uyudum dün gece bu kez de erotik film gördüm yaa
Manyak gibi şeyler töbe töbe

Ya seninnnnn alım fikrin nerde kurban olduğummm bir eski sevfili bir erotik rüyalar,neyse sonuçta kabus görmemişsin duaların kabul olmuş bak

Ben de o ruyalardan goruyorum assfafsfah doktorumuz iliski yasak dedigi icin gün saymaya basladim artik
ha biçok kez görmüşsün, dünki ilk ve son olsun lütfen benim için. demek ki uyumadan önce duamı kapsamlı yapmalıymışım.

ha biçok kez görmüşsün, dünki ilk ve son olsun lütfen benim için. demek ki uyumadan önce duamı kapsamlı yapmalıymışım.
Ay evet ve bazilari o kadar komik ki esimle paylasiyorum beraber gulmekten kiriliyoruz hamilelikte sanırım bu duygular artiyormus ilk haftalar bende istek yoktu ama bir haftadir bi kere olsa ne olur ki yaa kafasindayim

Ay evet ve bazilari o kadar komik ki esimle paylasiyorum beraber gulmekten kiriliyoruz hamilelikte sanırım bu duygular artiyormus ilk haftalar bende istek yoktu ama bir haftadir bi kere olsa ne olur ki yaa kafasindayim

bizimde ilk hamilelikte kanama olunca doktor yasaklamıştı. Eşim de bu sefer peşin yasakladı kendi kendine biz de doğuma kadar kankayız yani

Saçma sapan rüyalardan bende de var. Bir de karnımdaki ağrıyı ayırt edemiyorum artık midem mi ağrıyo karnım mi ağrıyo kasıklarim mi ağrıyo kafayı yicem iki gündür de ağrılarım daha çok bas ağrısı da gitmiyor

Hiç bulantı yaşamamış olsak ğaniklemeyiz de bi anda kesilmesi panikletiyor sanırım
canım bende iş yerinde çok zorlanıyordum şimdi sabahtan akşama ağzımda meyveli şekerle dolaşıyorum inan daha rahatım sana tavsiyem sende dene inan rahat edeceksin
Sanırım o kişiden kişiye değişiyor ben tatlı şekerli şeyler görünce bile daha çok kalkıyo midem eti form iyi geliyo bana da..
Canim agri yok sukurde iste o bitkisel seylerinde bi zarari olurmu ondan korkuyorum..
Ben de ilk öğrendiğim zamanlarda çok kötü grip olmuştum bitkisel çay vb. Şeylerden korkarım ama tavuksuyu çorba hem besleyici hem de bana iyi geliyor dene istersen canım..
Benim geri gelmiyo maalesef çarşambadan beri bulantım yok canım, 1hafta daha sabredicez muayenemizde iyi hayırlı haberi almak nasip olur inşallah
İnşallah canım Bu arada benim ikinci kaybımda çok bulantım vardı 8+1 de doktora gitmiştim herşey yolundaydı. Sonra 11. Hafta çağırdı. Gittiğimde 9. Hafta başında kalmış kalbi durmuştu. Ama benim bulantılarda bi değişiklik yoktu göğüsler de kürtajdan sonra indi. Yani iki hafta boyunca hiç bir belirtisi olmamıştı kanama lekelenme bile.. merak etme kesilmesi gerekmiyor yani bulantının.. yada kesilmesi bu anlama gelmiyordur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…