Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
şuan benden pimpirikli kim var acaba keyfim kaçık keyfimmm üff
Çok fazla pimpirikli olmakta kötü enerji veriyor insana. Rahat ol kafana takma diyenleri eminim sevmiyorsundur ama en azından rahat olmaya çalış. Kendin için, bebeğin için.

Bu kahveler olmasa çok mutluydum
Sen yine de mutlu ol. İyi düşün ki iyi olsun. Yoksa zehir oluyor günler, günlerimiz. Ben de otu çöpü her şeyi kafama takan bir tipim ama baktım mutsuzluğa adım adım gidiyorum rahat olmaya çalışıyorum. Allahın izniyle hepimiz güle oynaya doğuma gidicez.

şuan benden pimpirikli kim var acaba keyfim kaçık keyfimmm üff
Bana iyi gelen seyi tavsiye edicem sana. Sag elimi karnimin ,bebegimin ustune koyup bildigim koruyucu dualari okuyorum 3er defa. Ayetelkursi ve Amenerresulu gibi bilmiyorsan internetten bakarak okuyabilirsin. Bunlari okuyup bebegimi Allaha emanet ediyorum ve icim cook rahatliyor. Tavsiye ederim kuzucumm

Bnde oksapar 0.4 ile coraspin kullaniorum senin hangi mutasyonlar

Kızlar hiç çarpıntı sorunu yaşayan var mı?
Ben de son 1 haftadır oluyor, özellikle aksamları

Al işteeee. Bir de 2 li test diyorlar,neden çıkmadı madem? Yok yahu ben o haftalara inşallah ulaşırsam yaptırmayacağım arkadaş.

İlkinde ayrıntılı ultrason dışında hiçbirini yaptırmadım. Bunda da 38 yaşındayım zaten. Belirli bir risk var belli. Onu göze alarak hamilelik düşünmüş oluyorum. Yine aynısını yaparım muhtemelen. 9 ay Allaha sığınıp dua etmek. Kısmetten ötesi yok.
Ama herkesin kendi karar vermesi gereken bir şey bu. Ne yaptırdı diye biri suçlanabilir ne de yaptırmadı diye. Kimseyi etkilemiş olmayayım

Bende de oldu o biliyosun gecti simdi hic bisey yok 5 gündür falan. Bence gercekten adet dönemiyle alakasi var onun ya. seninde öyle olabilirmi tarih

valla benim de adet döneminde olmuştu kızıma hamileyken. Adet dönemiyle alakası yok dedi ama bu kadar insanın adet dönemine gelmesi tesadüf olamaz bence. Ayrıca neden olduğunu açıklayamadıkları birşeye adet dönemiyle alakası yok demeleri bana saçma geliyor. Neden olduğunu açıklayabilseler tamam alakası yok deriz de neden olduğunu bilmiyorsunuz ki arkadaş, nasıl alakası yok diyorsunuz

Bende de olmuştu,eski bir kanama alanı demişti,kahverengi olduğu için,aslında sizin dediğinize geliyo,döneme denk geldiģi için sonra geçti tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…