Çok fazla pimpirikli olmakta kötü enerji veriyor insana. Rahat ol kafana takma diyenleri eminim sevmiyorsundur ama en azından rahat olmaya çalış. Kendin için, bebeğin için.
Çok fazla pimpirikli olmakta kötü enerji veriyor insana. Rahat ol kafana takma diyenleri eminim sevmiyorsundur ama en azından rahat olmaya çalış. Kendin için, bebeğin için.
Sen yine de mutlu ol. İyi düşün ki iyi olsun. Yoksa zehir oluyor günler, günlerimiz. Ben de otu çöpü her şeyi kafama takan bir tipim ama baktım mutsuzluğa adım adım gidiyorum rahat olmaya çalışıyorum. Allahın izniyle hepimiz güle oynaya doğuma gidicez.
Bana iyi gelen seyi tavsiye edicem sana. Sag elimi karnimin ,bebegimin ustune koyup bildigim koruyucu dualari okuyorum 3er defa. Ayetelkursi ve Amenerresulu gibi bilmiyorsan internetten bakarak okuyabilirsin. Bunlari okuyup bebegimi Allaha emanet ediyorum ve icim cook rahatliyor. Tavsiye ederim kuzucumm
kahverengi akıntıdan korkma canım. Bol bol yat. Benim kıza hamileyken olmuştu. Nur topu gibi doğdu maşallah. Şuan da hiçbir sorunumuz yok. 27 aylık bir kızçe
Bana da prof bir doktordan ikili test icin randevu aldirdi doktorum ama ben yaptırıp yaptirmama konusunda kararsizim, Allah korusun kotu birsey ciksa bile aldirmak istemiyorum ve tum gebeligim o kotu psikolojiyle de gecsin istemiyorum tahmin uzerine cikiyor sonucta
Ben de ilk bebeğimi 7 haftalikken kaybettim ama kalbi atiyordu sonradan bende kan pihtilasmasi oldugu ortaya cikti simdi 5.haftadan beri kan sulandirici igne ve coraspin kullaniyorum ama tabii yine korku var. Ama cok kisi bu ignelerle sapasaglam kucagina almis o yuzden ümitliyim Allahin izniyle birsey olmayacak bu sefer
Al benden de o kadar ve saglikli insanlarda da pozitif cikabiliyormus ama dogumda bir bakiliyor bebek saglam ya da bu sekilde pisi pisine aldiran kadinda cok fazlaymis ne bileyim inancli insanlariz sonucta bu test bana da cok sacma ve sinir bozucu geliyor
İlkinde ayrıntılı ultrason dışında hiçbirini yaptırmadım. Bunda da 38 yaşındayım zaten. Belirli bir risk var belli. Onu göze alarak hamilelik düşünmüş oluyorum. Yine aynısını yaparım muhtemelen. 9 ay Allaha sığınıp dua etmek. Kısmetten ötesi yok.
Ama herkesin kendi karar vermesi gereken bir şey bu. Ne yaptırdı diye biri suçlanabilir ne de yaptırmadı diye. Kimseyi etkilemiş olmayayım
valla benim de adet döneminde olmuştu kızıma hamileyken. Adet dönemiyle alakası yok dedi ama bu kadar insanın adet dönemine gelmesi tesadüf olamaz bence. Ayrıca neden olduğunu açıklayamadıkları birşeye adet dönemiyle alakası yok demeleri bana saçma geliyor. Neden olduğunu açıklayabilseler tamam alakası yok deriz de neden olduğunu bilmiyorsunuz ki arkadaş, nasıl alakası yok diyorsunuz
valla benim de adet döneminde olmuştu kızıma hamileyken. Adet dönemiyle alakası yok dedi ama bu kadar insanın adet dönemine gelmesi tesadüf olamaz bence. Ayrıca neden olduğunu açıklayamadıkları birşeye adet dönemiyle alakası yok demeleri bana saçma geliyor. Neden olduğunu açıklayabilseler tamam alakası yok deriz de neden olduğunu bilmiyorsunuz ki arkadaş, nasıl alakası yok diyorsunuz