Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar bu aralar arada bi karnima aslinda karnima deilde karnimdaki bi noktaya ağrı gbi bişey griyor snra geciyor inş kotu seyler olmuodur malum ilkinin kalbi durdu doktorda 1ay snraya randevu verdi nasil bekleyeceksem

Kizlar bu aralar arada bi karnima aslinda karnima deilde karnimdaki bi noktaya ağrı gbi bişey griyor snra geciyor inş kotu seyler olmuodur malum ilkinin kalbi durdu doktorda 1ay snraya randevu verdi nasil bekleyeceksem
Bende de oluyor,kese büyüyor vücutta değişiklikler oluyor,normal böyle şeyler güzel düşünün bebiş gelişiyor

Ay deme doğumdan sonrada mı devam ediliyormuş bunu bilmiyordum ben. İnşallah test sonucum iyi çıkarsa bırakıcam.
Evet canim benim pihtilasma kesin oldugu icin dogumdan sonra da devam etmem lazimbir bucuk ay kadar. Ama senin yoksa doktorun nasil bir yol izler bilmem belki gerek yoktur

Inşallah canım ama bana bişi vermedi. 1 ay içinde bişi olursa acil olarak gel olmazsa 1 ay sonra gel dedi yoladı

Ben araba kullanirken onumdeki aniden durunca ona çarpmıştım hasarli bir kaza olmustu
Esimde illa gideim sen korkmussundur bana söylemiyorsun dedi doktorda öyle kanama alani oluştuğu soyleyip ilaç vermişti
Şükür oglumu saglikla kucagima aldim sende gönlünü ferah tut

Oyleydi esimle bosanma asamasina geldik benim tek basima cocuguma iyi bi gelecek verecek gucum yoktu mecbur kaldim belki kinarsiniz bilmiyorum ama..
Uzuldum keske boyle olmasaydi.ama bosanmayi düsünuyorsan mantikli ve zor bir karar vermissin.bosanmis ailelerin cocuklari mahvoluyor

Uzuldum keske boyle olmasaydi.ama bosanmayi düsünuyorsan mantikli ve zor bir karar vermissin.bosanmis ailelerin cocuklari mahvoluyor
Oyle bende bosanmis bi ailenin cocuguyum bende cok zorluklar cektim ben ona manevi olarak her turlu yeterdim belki ama hem maddi olarak gucum yok hemde yanimda destek alabilecegim kimse yoktu
Aa cnm seni diğer konudan biliodum aynı anda hamile kalmıştık sanırım çok geçmiş olsun olan olmuş artık kendini yıpratma
Evet canim saolasin Allah sizinkileri saglikli sihhatli yetistirmeyi nasip etsin

Günaydınlar ben de az önce uyandım kızım daha uyuyo. Ailecek hastayız grip olduk. Ihlamurla idare etmeye calisiyorum. Kızlar bu arada folik asidi daha ne kadar kullaniyoduk?

Günaydınlar ben de az önce uyandım kızım daha uyuyo. Ailecek hastayız grip olduk. Ihlamurla idare etmeye calisiyorum. Kızlar bu arada folik asidi daha ne kadar kullaniyoduk?
Geçmiş olsun
Folik asit için banu çiftçi’nin uygulamasında 9 hafta sonuna kadar diyor.
İnternette araştırınca 12 hafta sonuna kadar diyor

kızlar mayıs anneleri bugun 10 haftalık oldum ben ama karnımda ağrı var inten baktım böbrekleri çalıştği için anne de karında ağrı oluşuyor szcede ondan mıdır???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…