Evet canim benim pihtilasma kesin oldugu icin dogumdan sonra da devam etmem lazimbir bucuk ay kadar. Ama senin yoksa doktorun nasil bir yol izler bilmem belki gerek yoktur
Ben araba kullanirken onumdeki aniden durunca ona çarpmıştım hasarli bir kaza olmustu
Esimde illa gideim sen korkmussundur bana söylemiyorsun dedi doktorda öyle kanama alani oluştuğu soyleyip ilaç vermişti
Şükür oglumu saglikla kucagima aldim sende gönlünü ferah tut
Oyle bende bosanmis bi ailenin cocuguyum bende cok zorluklar cektim ben ona manevi olarak her turlu yeterdim belki ama hem maddi olarak gucum yok hemde yanimda destek alabilecegim kimse yoktu
Günaydınlar ben de az önce uyandım kızım daha uyuyo. Ailecek hastayız grip olduk. Ihlamurla idare etmeye calisiyorum. Kızlar bu arada folik asidi daha ne kadar kullaniyoduk?
Günaydınlar ben de az önce uyandım kızım daha uyuyo. Ailecek hastayız grip olduk. Ihlamurla idare etmeye calisiyorum. Kızlar bu arada folik asidi daha ne kadar kullaniyoduk?
kızlar mayıs anneleri bugun 10 haftalık oldum ben ama karnımda ağrı var inten baktım böbrekleri çalıştği için anne de karında ağrı oluşuyor szcede ondan mıdır???