Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Arkadaşlar merhaba, haftalardır yazamıyorum. Son 2 haftadır da çok kötüydüm. Ben ben değildim. Mide ağrım, mide yanmam, gazlarım, kusmalarım.. İşten gelince yatıp bir daha kalkamıyordum. Yemek borum tahriş oldu. Eşimle iletişimim 0dı. Konuşmayı bırakın dinlemeye bile tahammülüm yoktu. Bilgisayarı açıp siteye girme düşüncesi bile midemi bulandırıyordu. Takii 2 gün öncesine kadar..
2 gündür o kadar iyiyim ki evet akşamları 1 kez kusuyorum ama en azından yemek yapabiliyorum yiyebiliyorum. Mide ağrılarım çok hafifledi. Sanırım artık belirtiler azalıyor.. Birde düzenli meditasyon yapan biriyim. 4 haftadır yapmıyordum. 3 gündür yine yapıyorum acaba ondan mı.. Sizler de durum nasıl? Umarım sıkıntı çekenlerin bir an önce azalır, sevgilerimle..

Ayy yarından itibaren 9’a giriş yapıyoruz korktum şimdi. 8’inci hafta sonuna kadar bulantı yaşamadım ama mise ağrılarım sağlamdı.

Ayy yarından itibaren 9’a giriş yapıyoruz korktum şimdi. 8’inci hafta sonuna kadar bulantı yaşamadım ama mise ağrılarım sağlamdı.
Hiç korkmayın sizde olmaz belki de:) ayrıca o mide ağrılarının yanında bulantı hiç birşey bence. Ben hatta kustukça midem de rahatlıyordu. Midemdeki gazlarda çıkıyordu kusmayla.. midem aç kalınca ağrıyor yiyince yine ağrıyordu. Kısır bir döngüydü beni mahveden:)

Bebek iyi kese düzgün kese altında kanama yok ama benim kanamam var hemde ped takılı olduğu halde pantolonuma geçti pronulondepot vurdular protestan kapsül verdi haftaya kontrol dedi oğlumda da böyle oldu niye oluyor anlamıyorum

Mide ağrısı bulantıdan kötü mü. Yok ya ben ağrıyı tercih ederim bulantı beni mahvediyor yaşama hevesim kalmıyor 12’nci haftadan sonra her şey minnoşlaşıyormuş önümdeki 4 hafta gözümde büyüyor

haberler çok güzel, geçmiş olsun, daha önce de tecrübe etmişsiniz, stres yapmamaya çalışın lütfen o zaman:)

ayni durumdayız.
6.haftada tiroide bakıldı 7 çıktı benimde
ayni gun endokrine gittim 50 lik basladi
hergun iciceksin kusarsan bitane daha iç hatta dedi.bebegin ilk 3 ay annenin hormonuyla zekasi gelişiyor dedi.bence vakit kaybetmeden ilaca doktorun onayıyla başlamalısın

Merhaba bayanlar benimde tahmini dogum Mayıs ayında şuan 7 haftalık hamileyim daha kalp atışı dinlemedik ama benim hergün su gibi bazen veya az miktarlardan akıntım oluyor sizede aynı durumu yaşayan varmı

bende de oluyor canım
ilk gebeligimde doğurana kadar olmuştu hatta

Acaba üstüne görme gibi bir şey mi. Bazıları hamileyken regl olmaya devam edebiliyor çünkü. Yolsa bu kadar kan nerden geliyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…