Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar merhaba 11+3 gunluk hamileyim cok fazla sirtim agriyor normalmi acaba bu durum

Allah Allah o nasil oluyomus oyle. Adet gibi bisey mi yani

Sorun olmaz heralde. Hangisini kullanıyorsun bu arada?
Enox 6000 kullanıyorum. Oxapar kullanmış oldum bu sefer.
Tam ben de sevgili oxapar iğnem hakkında dert yanmaya gelmiştim. Ne kadar kalın iğnesi var ya her akşam vurana kadar epey zaman geciyo. Clexane ı özledim. O ne kadar rahattı
Kesinlikle oxapar daha kalın. Enox un iğnesi ona göre daha ince.
Hamile kalinca basladim ben doktorum da dogumdan 6 hafta sonraya kadar devam edeceksin dedi. Normal yasantida kullanmama gerek yokmus
Ay deme doğumdan sonrada mı devam ediliyormuş bunu bilmiyordum ben. İnşallah test sonucum iyi çıkarsa bırakıcam.
Ben en basindan beri oxapar kullandigim icin diger ignenin tadini hic bilmiyorum buna alistim ama ignesi inceyse gercekten daha iyi olmali
Enox la oxaparı denemiş oldum. İkisi de yakıyor ama oxapar bana daha kalın geldi

Çok geçmiş olsun. Her şey yolundaydı yanlış hatırlamıyorsam. İstediğiniz en uygun zamanda tekrar nasip etsin Allah
Oyleydi esimle bosanma asamasina geldik benim tek basima cocuguma iyi bi gelecek verecek gucum yoktu mecbur kaldim belki kinarsiniz bilmiyorum ama..

Oyleydi esimle bosanma asamasina geldik benim tek basima cocuguma iyi bi gelecek verecek gucum yoktu mecbur kaldim belki kinarsiniz bilmiyorum ama..
Zor bir karar almışsın. Umarım iyi düşünmüş ve sonradan pişman olacağın bir şey yapmamışsındır. Allah hayırlısını nasip etsin. Tekrar geçmiş olsun.

Olur mu niye kınayayım asla düşünmeyin öyle şeyler. Neler yaşadığınızı kimse bilemez. Güçlü olmaya çalışın Allah yardımcınız olsun bu yeni yolunuzda.

Kınamak değil de çok üzüldüm nedeni ne olursa olsun. Rabbim affetsin hiç bir kadın böyle bir karar vermek zorunda kalmasın sonraki günlerin daha kolay olacağını sanmıyorum hep kadına yük olacaktır

Ah canım yaa. Daha da üzüldüm şimdi. Kim bilir ne kadar zor almışsındır bu kararı... Dilerim bütün bu acıların tez zamanda biter ve mutlu, huzurlu günler seni bulur. İyi dileklerim, dualarım seninle

Acaba üstüne görme gibi bir şey mi. Bazıları hamileyken regl olmaya devam edebiliyor çünkü. Yolsa bu kadar kan nerden geliyor ki.
Oglumdada oldu çok fazlaydı hemde doktora sordum belki rahminde yapışıklık vardir diyor

çok geçmiş olsun. Tekrar en kısa zamanda hamile kalır ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Zor bir karar almışsın. Umarım iyi düşünmüş ve sonradan pişman olacağın bir şey yapmamışsındır. Allah hayırlısını nasip etsin. Tekrar geçmiş olsun.
Olur mu niye kınayayım asla düşünmeyin öyle şeyler. Neler yaşadığınızı kimse bilemez. Güçlü olmaya çalışın Allah yardımcınız olsun bu yeni yolunuzda.
Oyle cok zordu mecbur kaldim Rabbim kimseyi caresiz birakmasin hepinize tesekkur ederim

Ah canım yaa. Daha da üzüldüm şimdi. Kim bilir ne kadar zor almışsındır bu kararı... Dilerim bütün bu acıların tez zamanda biter ve mutlu, huzurlu günler seni bulur. İyi dileklerim, dualarım seninle
Saol canim benim Rabbim sizinkileri size bagislasin benim yerime de sevin

Bir de sata göre 6+5 iken doktor muayenesınde 6+3 dedı
8+0 iken başka doktor 7+1 dedi sizde de böyle mi

Oglumdada oldu çok fazlaydı hemde doktora sordum belki rahminde yapışıklık vardir diyor
Rahimde yapışıklık nasıl ve neden oluyor bilmiyorum ama bebek için bir tehdit oluşturmuyor demek ki. Olsa dr uyarırdı zaten.

Ben de katilayim size kizlar
Benimde 4. bebek sata gore 8+6 ama bebis 7+2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…