Bebek iyi kese düzgün kese altında kanama yok ama benim kanamam var hemde ped takılı olduğu halde pantolonuma geçti pronulondepot vurdular protestan kapsül verdi haftaya kontrol dedi oğlumda da böyle oldu niye oluyor anlamıyorum
Tam ben de sevgili oxapar iğnem hakkında dert yanmaya gelmiştim. Ne kadar kalın iğnesi var ya her akşam vurana kadar epey zaman geciyo. Clexane ı özledim. O ne kadar rahattı
Kınamak değil de çok üzüldüm nedeni ne olursa olsun. Rabbim affetsin hiç bir kadın böyle bir karar vermek zorunda kalmasın sonraki günlerin daha kolay olacağını sanmıyorum hep kadına yük olacaktır
Ah canım yaa. Daha da üzüldüm şimdi. Kim bilir ne kadar zor almışsındır bu kararı... Dilerim bütün bu acıların tez zamanda biter ve mutlu, huzurlu günler seni bulur. İyi dileklerim, dualarım seninle
Kınamak değil de çok üzüldüm nedeni ne olursa olsun. Rabbim affetsin hiç bir kadın böyle bir karar vermek zorunda kalmasın sonraki günlerin daha kolay olacağını sanmıyorum hep kadına yük olacaktır
Ah canım yaa. Daha da üzüldüm şimdi. Kim bilir ne kadar zor almışsındır bu kararı... Dilerim bütün bu acıların tez zamanda biter ve mutlu, huzurlu günler seni bulur. İyi dileklerim, dualarım seninle