Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
günaydın kızlar
nasılsınız
ben dün çok kustum baya kötü oldum
akşamda oğlan baya yordu beni uykuda bile çok gerginim bugün ya sersem gibiyim
hep derlerdi ikinciler unutuluyor diye cidden bazen aklıma gelmiyor hamile olduğum ilkinde öyle değildi tabi
hayırlısı yani yapacak bişey yok
akşam olsa keşke hemen ya

Allah en yakın zamanda sağlıkla aynı duyguları yaşamanızı göstersin, çok geçmiş olsun

İkizlerde bu testlerin dogruluk paylari daha da dusuyomus galiba bende korkuyorum oyuzden.. yine kan ve ultrason ile mi ylbakiliyor acaba
Doğruluk payı duşmuyor sadece 3 hastalığa bakilabiliyor 1 gebeliğe oranla daha az hastalık ve cinsiyet ogrenilemiyor ama güvenlik %99 benim dogumum da takiplerim özelde ve üniversitede perinatoloji uzmani tarafından yapıldı sende ikiz diye mutlaka perinatoloji uzmani na gitmelisin

Kızlar bu haftalarda kasık ağrısı yaşayan var mı 10artılarda
Benim bir iki güne kadar fazlasıyla vardı. Bugün yok gibi inşallah olmaz artık dün doktora anlattım çok normal dedi. Lekelenme kanama yoksa olabilirmiş. Ben sürekli akıntım var gibi hissediyorum ama yok bu problem kimsede var mı acaba

Valla hamile olduğumu öğrenince oğluma üzülmüştüm küçük ilgi azalıcak falan diye ama asıl karnımdakine yazık onu hatırlamıyoruz öteki ile oynamaktan.

Canim ben Kutahyaya evlenince geldim pek bilmiyorum ama arastirdigim kadari ile burda perinatoloji yok. Ozel hastaneye gidiyorum, bildiginiz gibi ozel hastanelerde yerli yersiz her testi yapmaya calisacaklar napicam bilmiyorum. Haftaya randevum var. Doktor az cok bilgi verir galiba. Elim kolum bagli zaten tecrubesizlik hic bisey bilmiyorum. İkiz dogum yapan hic bi tanidigimda yok bilmiyorum

Kızlar ikili testi herkes yaptıracak mı? Bu konuda ne düşünüyosunuz yaptırmayan da çok duyuyorum kafam biraz karışık

Bugün kontrole gitmiştim ama kötü haber aldım bebeğimin kalbi durmuş yarın kürtaj olucam. Sizlere hayırlı sağlıklı gebelikler ve doğumlar dilerim
Çok üzüldüm, inşallah hayırla sağlıkla yeniden hamile kalıp bu kez kucağınıza alırısnız.

Bugün kontrole gitmiştim ama kötü haber aldım bebeğimin kalbi durmuş yarın kürtaj olucam. Sizlere hayırlı sağlıklı gebelikler ve doğumlar dilerim
çook geçmiş olsun.. çok üzüldüm canım... Allahım sağlıkla yeniden bu duyguları en yakın zamanda nasip etsin size..

Burada birbirini tanımayan insanlarız diye sakın ola ki bu üzüntülerinizi ciğerimizde hissetmiyoruz sanmayın. Yemin ederim yüzüm düştü,içim burkuldu. Heveslerin yarıda kalması ne demek biliyorum,rabbim çok daha iyilerini nasip etsin.

Dün başka biri bugun sen
Korkuyorum ya kontrolume daha var Allah sabir versin biliyorum o duyguyu neden oldugu belli mi

Benim de çok akıntım var, hatta kanama mı acaba diye şüphelenip sürekli tuvalete gidiyorum

Kızlar ikili testi herkes yaptıracak mı? Bu konuda ne düşünüyosunuz yaptırmayan da çok duyuyorum kafam biraz karışık
Eğer down sendromluysa aldıracak mısın bebeği önce bunu düşün ona göre yaptır. Aldırmayı düşünmüyorsan ikili testi yaptırıp kafa karıştırmanın anlamı yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…