Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Yaa o zaman görürsem erkeğe görmezsem kıza odaklanıcam ister istemez süprizlerden de hiç hoşlanmam kızım kızım sevip erkek çıkarsa bi gıcık olabilirim
Benim galiba kızım olacak rüyamda kız bebek gördüm oğlumda erkek görürdüm.. bakalım rüyalarım güçlü mü :)

Acaba igneyi unuttugun icin mi oldu ne zmn kalbi durmus soyledi mi doktor
Aynısını düşündüm ve hemen sordum. Tam olarak ne zaman kalbinin durdugu belli degil, ama büzüşme başlamış. Yani ortalama 1 hafta önce durmuş. Bebek gerilemiş cünkü, 8 küsür olması gereken yerde bugun 6+5 gözüküyor. Şeklinden kalbinin durduğunu ve küçülmeye başladığını, ondan geri gözüktüğünü söylediler. Hiç kanama vs bir belirti de olmadı

Az önce koca bir nar yedim pişman mıyım hayır Neye zararlı ki acaba.
Yok nar değil suyu cnm taze sıkılmış. Progesteron hormonu salgılayoe kadın onu içince aslında rahmi kalınlaştırıp bebeğin tutunmasını sağlıyor ama fazlası zarar mı acaba onu mı demek istedi arkadaşa doktoru bilmiyorum bende

Benim galiba kızım olacak rüyamda kız bebek gördüm oğlumda erkek görürdüm.. bakalım rüyalarım güçlü mü :)
Ay inşallah :) ben de hamilelikten önce hep erkek görürdüm içimde çok kuvvetli bir his var erkek yönünde. Aslında kız bebişleri daha çok severim ama hisler erkek diyor. Eğer kızım olursa hislerime zerre itimat etmicem

Rabbim sabır versin ve bir an önce sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Aynen bende de hic kanama agri bşey olmadi ilk kalp atişini duyalim diye gttik küçülmüş oyle kalmiş smdide igne kullaniyorum ama korkuyorum boyle igneye ragmen kalbi duran bebişleri duydukca

Kızlar tüp bebek yaptıran arkadaşlara bir sorum olacak yardımcı olurlarsa sevinirim. Kız kardeşim 3 aşılama sonunda tüp bebek tedavisine başladı ama 2 yumurta toplanmış biri döllenmiş o da 3 günde sadece ikiye bölünmüş ilerlememiş, transfer bile olamadı. Doktor tahlillerde e2 birden yükseldi ve düştü orada şüpheliydi ama yumurta sperm ile buluşmadan kalitesini anlayamayız demiş. Bir kez daha deneyeceğiz aynı olursa genetik olduğunu anlarız ve yapacak bir şey kalmaz demiş bilgisi olan var mı faydası olacak yicek falan yada doktor önermek isteyen. 3-4 ay bekleyecekler

2 hafta sonra 2 li tarama var vajinal bakacak diye eşim hemen sordu cinsiyette görebilir miyiz diye ama benim doktor belli ki söylemiceklerden garanti olana kadar 14 te görebilir ama kesinlik 16 dedi 12 çok erkenimi. Allah biliyo ya yaşadığım kötü hadiseden sonra zerre umrumda değil, kucağıma aldığımdada öğrenebilirim yeter ki sağlıklı olsun miniciğim

Bizde kalp atisi 160 cikmisti 140 yukarisi kiz diyorlar bakalim merak icindeyim bu teori tutacakmikiz bebeklerin kalbi daha hizli atarmis hatta eskiden ultrason yokken kalp dinlenirmis ebeler oyle dermis kiz erkek diye

gecmis olsun cnm rabbim en kisa zamanda saglikli sihatli hayirli evlat nasip etsin

Csnım nar suyu progesteron deposu diye bende yazdım burada ama bir arkadaş hamile kaldıktan sonra asla önermiyoruz demiş doktoru öyle söyledi ? Kafam karıştı şimdi
Valla canım doktor iki gidişimde de nar suyunu özellikle söyledi. Benim de ilk aklıma o arkadaşın sözü geldi ama doktora da bir arkadaş böyle söyledi denmiyor sonuçta. Eve gelünce netten nar suyunu araştırdım hep olumlu şeyler yazılmış. Ben doktoruma bu knuda güveniyorum. Düşük olması diye azami tedavi uygulayacağım diyen biri yanlıl bir öneride bulunmaz sanırım

Valla ben de çok inanıyorum nar suyuna halk arasında da yeme derler ne ilginçtir. Oğlumda hep yedim KV ve görümce yeme dedikçe espri bir tarafa zararı olmaz bence faydalı olur yine de herkes doktorundan net bilgiler alıp iç güdülerine güvensin.

Bizde kalp atisi 160 cikmisti 140 yukarisi kiz diyorlar bakalim merak icindeyim bu teori tutacakmikiz bebeklerin kalbi daha hizli atarmis hatta eskiden ultrason yokken kalp dinlenirmis ebeler oyle dermis kiz erkek diye
Yok yok o teori boş cnm. Oğlumda 160 civarıydı

Ben de narın gebelikte çok faydalı olduğunu okudum bütün, kafa karıştıracak ne çok şey var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…