Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Daha önceden düşük yaşayan, kürtaj olan var mı? Zor bir işlem mi? Genel anesteziyle olacakmış
Canımm çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim inan 22 Mayıs’ta kaybettim ben bebeğimi bak şimdi 10 haftalık hamileyim yine Rabbin yine nasip eder hayırlısıyla inşallah. Korkma hiç İnan anlamıcaksın bile ağrın falanda pek olmuyo. Verilen antibiyotiği ihmal etme sakın ama sonrası için önemli. Tekrar çok geçmiş olsun

Daha önceden düşük yaşayan, kürtaj olan var mı? Zor bir işlem mi? Genel anesteziyle olacakmış
of buna çok üzüldüm ya. şaşırdım okuyunca bir an, günlerimiz de aynı ya seni özellikle takip ediyordum nedense. tüp bebek oluşu da ayrı üzüyor, Allah en yakın zamanda sağlıkla hamile kalmanı ve kucağına almanı nasip etsin

Genel anestezi ile kürtaj olmadım hiç ama olanlar hep korkulacak hiçbir şey olmadığını söylüyorlar. Çok geçmiş olsun canım üzüntünü paylaşıyoruz

Of çok üzüldüm canım. Çok geçmiş olsun. Dilerim tez zamanda her şey gönlünce olur. Dualarım seninle

Dr.da para harcatacak yer arıyor,özel olunca,2 lı teştin normalse gerek yok bence,normal gebelere yapılan testler yeterli zaten ayrıntısına 24.haftaydı sanırım girdiğimizde bebeğin herşeyi gözüküyor ama doğuştan geleni zaten bilemiyorlar,engel de olamıyorlar

Benim çok yakın arkadaşımın bebekleri karnında kalbi duruyordu,döllenme esnasında kromozom bozukluğu oluşuyormuş ,dr tüp bebekte döllenen yumurtaları inceleyip sağlıklı olanı transfer etmiş,herkesinki farklıdır tabi tüp bebek yaptıran arkadaşlar daha iyi bilir belki ama genetiği inceletin,yeni kalbi durduysa genetikte çıkıyor,4gün sonra öğrenmişti o genetikte bişey çıkmadı,

Çok üzüldüm canım. Geçmiş olsun. Dilerim en yakon zamanda sağlıkla alırsın bebrğinş kucağına

İkili test yaptıran var mı kizlar nasıl bir işlem ? Ücreti ortalama nekadar ?

Geçen hafta pzt öğrendiği söylemiştim ya gebeliğimi bugün farklı Bi Dr a gittim normalde bana 8 hafta 2 günlük demesi gerekirken 9 hafta 2 günlük dedi
Cnm bunlar normal artık 3 hafta herive ileri olabilir. Her muayene de değişecek yine de adet tarihin baz alınacak doğuma. Oğlum hep 2-3 hafta ilerde oldu ama 40+0 da doğdu, gelişimi ilerdeydi iri bebek olaeak doğdu. Yani boy kilo olarak diğer bebeklerden ileri ya da geri olabilir haftası

İkili test yaptıran var mı kizlar nasıl bir işlem ? Ücreti ortalama nekadar ?
Kan alınır ve ultrason ile ense kalınlığı ölçülür, bir risk tahmini yapılır. Kan sonucu bir haftaya çıkar. Özelde 200 TL den başlıyor devlet ücretsiz yapıyor

Kızlar benim cildim çok kötü oldu bu arada ya . Sivilce gibi ama değil böyle isilik gibi bürün yüzüm gerdanım hatta omuzlarım napıcam bilmiyorum
Valla aynı öyle benim de hormonlar işte ne yapılır ki.

Acaba igneyi unuttugun icin mi oldu ne zmn kalbi durmus soyledi mi doktor

Csnım nar suyu progesteron deposu diye bende yazdım burada ama bir arkadaş hamile kaldıktan sonra asla önermiyoruz demiş doktoru öyle söyledi ? Kafam karıştı şimdi

2000 TL ydı o test 3 yıl önce şimdi nasıl fiyatı acaba

Csnım nar suyu progesteron deposu diye bende yazdım burada ama bir arkadaş hamile kaldıktan sonra asla önermiyoruz demiş doktoru öyle söyledi ? Kafam karıştı şimdi
Az önce koca bir nar yedim pişman mıyım hayır Neye zararlı ki acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…