Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bugün kontrole gitmiştim ama kötü haber aldım bebeğimin kalbi durmuş yarın kürtaj olucam. Sizlere hayırlı sağlıklı gebelikler ve doğumlar dilerim
Rabbim sabır versin kızlar çok geçmiş olsun çok üzüldüm en kısa zamanda sağlıklı hamilelikleriniz olur yine inşallah

Eğer down sendromluysa aldıracak mısın bebeği önce bunu düşün ona göre yaptır. Aldırmayı düşünmüyorsan ikili testi yaptırıp kafa karıştırmanın anlamı yok bence☹
Aldırmayı düşünmem tabi ki o yüzden yaptırmak istemiyorum ama gözden kaçırdığım sonradan pişman olacağım anne karnında düzektilebilir bir rahatsızlık saptanmıyor dimi

Kızlar ikili testi herkes yaptıracak mı? Bu konuda ne düşünüyosunuz yaptırmayan da çok duyuyorum kafam biraz karışık
Bazı şeyleri bile bile yaşamak var birde süprizleri karşılaşmak var. Ne olursa olsun kabulünde olsa yaşanacak herşeyi bilip ona göre bi düzen kurmak bana daha doğru geliyo. Tabiki bu benim fikrim. Ben yaptırıcam şahsen. Ne gelirse Rabbim den

Kızlar iki saat önce WC de kanama oldu de beta istedi yaptırdım iki gün önce 1049 du 2040 bügün değer normal ama neden oldu kanama

Ben anlamadım doktorunuz nar suyuna faydalı mı dedi zararlı mı? Ben sormadım ama kanı sulandırdığı için içmeye de korkuyorum bi zararı yoksa bol bol içelim mevsimiyken

Böyle de düşünülebilir tabi ki

Bıçak saplanır gibi oluyor sizi sizi korktum ya,akıntı bende de var sorma günlük ped iyi bişey değil diyorlar ama günde iki kere günlük ped değiştircek kadar oluyor.progestan fitil de kullanıyorum o da yapıyor olabilir

Canim en büyük tercihini bebeklerden yana kullan ve en iyi yeni doğan yogun bakımı olan ve seviyelerini öğren ona göre hastane ve doktora dEvan et ikiz gebelikte çoğunlukla kuveze girme oluyor ve erken doğum kötü senaryo yu düşün öyle hareket et ben öyle yapmıştım özelde de kontrol edildi hacettepe de de yaptırdım ve sonuçta hacettepe yi seçtim bebisler için yeni dogan yoğun bakımı nda Türkiye de en iyisi

Bugün kontrole gitmiştim ama kötü haber aldım bebeğimin kalbi durmuş yarın kürtaj olucam. Sizlere hayırlı sağlıklı gebelikler ve doğumlar dilerim
Canımm, çok gecmis olsun. Cok iyi anliyorum seni. Bende hastaneye her gidisimde kalbim deli gibi atiyo kötü bisey duycam diye en kisa zamanda Allah tekrar nasip eder insallah. Hemen tekrar istersenizde doktorlari cok dinleme bence. iki doktora muayene olmani tavsiye ederim sonrasinda. İltihap kapmamaya özen göster bide. Ben cok cektim ondan

benim akıntım var sanıyorum ama yok hiç leke bile olmuyo nedense öyle bir his geliyo. Birşey akıyo gibi. Koyu renkli akıntı mı senin

Allah sabır versin
Şimdiden geçmiş olsun
İnşallah en kısa sürede donersiniz aramıza

Cok haklisin.. tesekkur ederim canim. Arastirayim cok gec olmadan..

Of çok üzüldüm canım ya. Çok geçmiş olsun

Ben anlamadım doktorunuz nar suyuna faydalı mı dedi zararlı mı? Ben sormadım ama kanı sulandırdığı için içmeye de korkuyorum bi zararı yoksa bol bol içelim mevsimiyken
Önceki mesajda tavsiye ettiğini yazmıştım. Onun üzerine yapılan bir konuşmaydı. Yiyelim tabii bol vitamin kaynağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…