Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar bu haftalarda kasık ağrısı yaşayan var mı 10artılarda
Biz seninle aynı gidiyoruz canım bende de oluyor kasık ağrısı. Özellikle bugün çok oldu. Gaz problemim de var doktora yazdım kasım ağrısı sürekli devam ediyorsa önemli olabilir ama ara ara gelip gidiyorsa normaldir dedi. Bel sırt ağrısı normal dedi. Ayrılarının sebebi gaz da olabilir gaz yapan yiyeceklere dikkat et dedi.
Akıntı normal canım ben de progrstanı fitil olarak kullanıyorum ve gün içinde hep oluyor akıntım. Beyaz krem rengi gibi..

Canım benim iki kaybım var öncesinde. Doktor bunda önlem olarak ilk üç kullanmak istedi. Düşük önleyici progesteron hormonu içeren bir ilaç
Bir kimyasalım var öncesinde ama doktor hiçbir şey demedi bana.

Bir kimyasalım var öncesinde ama doktor hiçbir şey demedi bana.
Daha önce düşüğü olanlara ya da kanama, koyu renkli akıntısı olanlara veriliyor. Bebek tutunabilsilsin diye. Ben kalp atışını duyana kadar hem iğne hep fitil kullandım. Şimdi 16 ya kadar iğneyle devam. Fitil akıntı yapıyordu bendede şimdi hatırladım. Hatta bu his ondan kalan bi his olabilir

Kizlar benim mide bulantim oluyodu ozellikle sabah ogle ama şu 2 gundur bulanti fln yok acaba bişey mi oldu şuan 9+4
Doktorda taa 7 kasıma cagirdi ilk hamileliğim ilkinin kalbi durdu gerçi smdi igne kullaniyorum ama yinede korkuyorum

Benim arkadaşım medical park göztepe de nur dokuzeylül e yaptırdı tüp bebek üçüzleri oldu bir araştırın isterseniz

keşke eskiyi hiç hatırlamasak bana da oluyo sürekli panik halindeyim. Ama böyle 9 ay geçmicek canım. Bişey olduysa da yapıcak bişey yok. Ben ilk hamileliğimde nerdeyse doktorun kapısında yattım yine kaybettim yine kaybettim. Rahat ol sende kendi kendimizi rahatlatalım. Çok için rahat etmezse yakındaki bi hastaneye git yarın kalbini dinle İnşallah herşey çok güzel olacak

Herkese günaydınlar. Ikili test yaptırmayı istemeyen arkadaşlar siz bilirsiniz tabi de T TTKA ayrıntılı bir şekilde açıklamıştı bu durumu. Bebekte farklı problemler olabilir yaşamasına engel ve allah korusun anneye zararı da dokunabilir. Test sonucunda her sey kabulunuzse yaptirmaktan neden çekiniyorsunuz? Yine de karar sizin tabi...

O genelde ayrintii ultrasonda belli oluyor. Ense kalinligii olcumu de ikili test hakkinda ufak bir bilgi verebiliyor ilk oglumdan biliyorum

C chloen ve hasbeee Oncelikle gecmis olsun. Ben biraz tecrubelerimden bahsetmek istiyorum.
Bir kimyasal gecirdim silik cikan hamile sonucumda cok sevinmistim. Koyulasma takibi yapmadim ne yalan soyliyim bilmiyodum bile koyulasma takibini. Kan bile veremeden kanamam basladi. Kimyasal dediler.

Bir ay ara verdim ve birdaha hamile kaldim koyulasmada harika gidiyordu. Kalp atisini duyduk ve ikili test icin gittigimizde bebegin kalp atisini alamadilar ve 9. haftada durdugunu soylediler.

Ben yurtdisinda oldugum icin belki bilmiyorum burada bana bekle istersen kendi dussun yada ilac verelim yada kurtaj edelim dediler.

Ben kurtaja biraz soguk baktigim icin ilac dedim doktor kontrlunde verdiler biraz sancili gecti tabi dusen parcayida genetige gondermek istedi doktorum keza oyle oldu ve sonuc anormal turner sendromu cikti.Zorlu bir surec hic kolay degil.

Doktor bana bunlar olabilir kendini iyi ve hazir hissettiginde calismalara baslayabilirsin dedi ama biz kromozom analizi istedik ( Esim ve benim icin) hayirlisiyla sonuclar iyi cikar insallah beklemedeyiz.

Demem o ki parcayi gonderebilirseniz genetige sizin icin daha iyi olur. Birde kromozom analizi oneririm.
Hamileler ve hamile kalmak isteyenler surecleriniz saglikla ilerlesin insallah. Benim icinde dua edin lutfen.

Valla hamile olduğumu öğrenince oğluma üzülmüştüm küçük ilgi azalıcak falan diye ama asıl karnımdakine yazık onu hatırlamıyoruz öteki ile oynamaktan.
malesef öyle ama doğunca tam tersi olacak
bebek hep ilgi istediği için büyüğü biraz daha ilgisiz bırakmak zorunda kalacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…