Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar doğumu 38.hafta diye düşünün 41.haftada olabiliyor fakat genelde 38,ben erkek çocuk gününü tamamlar dedikleri için 38 haftada suyum geldiği halde doğum yapacağım aklıma gelmemişti,cahillikten herhalde o yüzden bebekler biraz erken geliyor

Bende hiç böyle merak yok ya ilk çocuk olunca herhalde ama siz, çok merak ediyorsunuz sanırım inşallah gösterir bebişiniz ☺
Kiz merak ne demek catlicam valla cok kiz bebek istiyorum ben hamile kalmayi hic dusunmuyodum ilacla korunuyodum hattaa sonra bir gun ruya gordum kizim olmustu adini da duru koyuyodum o gun karar verip esimi ikna ettim simdi de ruyam gercek mi ondan merak ediyorum

O zaman ona söyle söyleyin gonderseydin bir 'y' kromozomu da olsaydi sen de yoksa kusura bakma o y kromozomu bende yok gonderiyon xleri xleri sonra erkek olsunmus sen de is yok kusura bakma de hemen ben cok sinirleniyorum soyle erkeklere ya
Sorma. Zaten dedim y gönderseydin o zaman diye. En başından kendini bi havaya soktu. Oğlan bu falan. Nerden biliyosa. Beni de erkek çocuk biraz korkutuyodu ne yalan soylıyım. Kıza nasıl yaklasacagimi biliyorum alışkınım sonuçta. Ben de dün çok sinirlendim sonra lafı döndürdü etti toparlamaya çalıştı ama biliyorum erkek olsa havalara uçmuştu.

Hakkiniz da hayirlisi buymus demek ki sen kendi canini hic sıkma canim. Rabbim her seyin hayirlisini bizden daha iyi bilir

Merhaba annişler bulantısı geçen var mı? Benim hem bulantım hem de mide yanmam var. Bir sürü şeyden tiksindim. Hep kuru şeyler yiyorum zaten su da içemiyorum. Sudan bile midem bulanıyor yaa.

Ah bu rüyalar yaktı başını Allah gönlüne göre versin inşallah

Ya çok da kızmayın erkeklerin de kendilerince hayalleri oluyor top oynarız falan diye kızı tatmış erkeği de tatmak istemiştir ondan heveslenmiştir. Yani biz kadınlar da gönlümüzden kız geçiriyoruz ya da erkek geçiren oluyor olsun o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…