Merhaba annişler bulantısı geçen var mı? Benim hem bulantım hem de mide yanmam var. Bir sürü şeyden tiksindim. Hep kuru şeyler yiyorum zaten su da içemiyorum. Sudan bile midem bulanıyor yaa.
Amiinn aminn canim Dogum ani aklımdan bir an olsun cikmiyor valla normal dogum yaptim ama epiduralli halk arasinda prenses dogum benim oglum 4 yasina yeni gircek aralarında 4.5 yas farki olcak seninkiler kac yaslarinda
Amiinn aminn canim Dogum ani aklımdan bir an olsun cikmiyor valla normal dogum yaptim ama epiduralli halk arasinda prenses dogum benim oglum 4 yasina yeni gircek aralarında 4.5 yas farki olcak seninkiler kac yaslarinda
Büyüklerin yok smdi yine iyiler küçükken daha zordu
Şanslısın ya
Sezeryan daha zor sancılı geçiyor yani herkesn öyle değildir elbette ama benim öyle geçti
Büyüklerin yok smdi yine iyiler küçükken daha zordu
Şanslısın ya
Sezeryan daha zor sancılı geçiyor yani herkesn öyle değildir elbette ama benim öyle geçti
Epidural olabiliyorsa epidural ol
Ben genel anesteziyle oldum
O yüzden ayilamiyirm :)
O nasıl bişey ki başka.doktorlar da mi aynı şeyi söylüyor bı araştır bence canm
Epidural olabiliyorsa epidural ol
Ben genel anesteziyle oldum
O yüzden ayilamiyirm :)
O nasıl bişey ki başka.doktorlar da mi aynı şeyi söylüyor bı araştır bence canm
Resmen bebiş hareketini hissettim bu hafta daha önce deseler inanmazdım oğlumu 17-18 haftada hissetmiştim onun gibi değil ama güçlü tek pıt oluyor arada
Öyle şeyler ben de hissediyorum ama o bebişin hareketi degil bence. Dün baktık çünkü bebek karnimda dönüp duruyo sürekli hareket halinde ayaklarını falan kaldırdı. Ama daha çok minik ben bişey hissetmedim o arada. Ilk kızımda ilk hissettiğim an çok güzeldi pat diye bi vurmuştu
Ya çok da kızmayın erkeklerin de kendilerince hayalleri oluyor top oynarız falan diye kızı tatmış erkeği de tatmak istemiştir ondan heveslenmiştir. Yani biz kadınlar da gönlümüzden kız geçiriyoruz ya da erkek geçiren oluyor olsun o kadar.
Merhaba arkadaslar,
Ben de gebeliğimin 8. haftası içerisindeyim. Önümüzde uzun bir yol var. Herkese sorunsuz br gebelik diliyorum, sağlıkla gelsin minnoşlar :)
Öyle şeyler ben de hissediyorum ama o bebişin hareketi degil bence. Dün baktık çünkü bebek karnimda dönüp duruyo sürekli hareket halinde ayaklarını falan kaldırdı. Ama daha çok minik ben bişey hissetmedim o arada. Ilk kızımda ilk hissettiğim an çok güzeldi pat diye bi vurmuştu
ay direk bebişin hareketi değil de onun karın içinde yaptığı titreşimmiş bu haftalarda aslında ben sezeryandan sonra herşeyi çok güçlü hisseder oldum bağırsak hareketlerini falan (hatta karnımda bebek unuttular diyordum o denli) bu da hepsinden farklı olunca baya bebiş dedim