Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba annişler bulantısı geçen var mı? Benim hem bulantım hem de mide yanmam var. Bir sürü şeyden tiksindim. Hep kuru şeyler yiyorum zaten su da içemiyorum. Sudan bile midem bulanıyor yaa.
Şuan az az geçti ama yine devam ediyir
Bende sudan tiksiniyirm bildiğin gbi değil

Araları ne kdr olacak senin
Bir de normal doğum mi sezeryan mi canm senin ilk

Yaaa hamilelik diyince doğum anı bir tek benm mi aklıma geliyor

Rabbim.ins gönlümüze göre versin canmm
Amiinn aminn canim Dogum ani aklımdan bir an olsun cikmiyor valla normal dogum yaptim ama epiduralli halk arasinda prenses dogum benim oglum 4 yasina yeni gircek aralarında 4.5 yas farki olcak seninkiler kac yaslarinda

Amiinn aminn canim Dogum ani aklımdan bir an olsun cikmiyor valla normal dogum yaptim ama epiduralli halk arasinda prenses dogum benim oglum 4 yasina yeni gircek aralarında 4.5 yas farki olcak seninkiler kac yaslarinda
Küçük oğlan 4 bucuk yaşında
Büyük olan 6

Tabi doğana kdr küçük oğlum 5 yaşını doldurmuş olacak

Şanslısın o zaman bnm.ikisi de sezeryanla.oldu

Küçük oğlan 4 bucuk yaşında
Büyük olan 6

Tabi doğana kdr küçük oğlum 5 yaşını doldurmuş olacak

Şanslısın o zaman bnm.ikisi de sezeryanla.oldu
Allah yardimcin olsun kizz aralarinda yas farki yok buyuklerin sansli miyim bilmiyorum valla cok korkuyorum yaa sezeryan nasildi

Allah yardimcin olsun kizz aralarinda yas farki yok buyuklerin sansli miyim bilmiyorum valla cok korkuyorum yaa sezeryan nasildi
Büyüklerin yok smdi yine iyiler küçükken daha zordu
Şanslısın ya
Sezeryan daha zor sancılı geçiyor yani herkesn öyle değildir elbette ama benim öyle geçti

Büyüklerin yok smdi yine iyiler küçükken daha zordu
Şanslısın ya
Sezeryan daha zor sancılı geçiyor yani herkesn öyle değildir elbette ama benim öyle geçti
Ben bunda sezeryan dusunuyodum yaa doktor son anda dogum aninda altinda kemik var dedi ilk defa boyle bi sey duydum o korkutuyor beni

Ben bunda sezeryan dusunuyodum yaa doktor son anda dogum aninda altinda kemik var dedi ilk defa boyle bi sey duydum o korkutuyor beni
Epidural olabiliyorsa epidural ol
Ben genel anesteziyle oldum
O yüzden ayilamiyirm :)
O nasıl bişey ki başka.doktorlar da mi aynı şeyi söylüyor bı araştır bence canm

Epidural olabiliyorsa epidural ol
Ben genel anesteziyle oldum
O yüzden ayilamiyirm :)
O nasıl bişey ki başka.doktorlar da mi aynı şeyi söylüyor bı araştır bence canm
Simdi baska doktora baska hastaneye gidiyorum canim doktoruma gidince sorcam mutlaka

Resmen bebiş hareketini hissettim bu hafta daha önce deseler inanmazdım oğlumu 17-18 haftada hissetmiştim onun gibi değil ama güçlü tek pıt oluyor arada
Öyle şeyler ben de hissediyorum ama o bebişin hareketi degil bence. Dün baktık çünkü bebek karnimda dönüp duruyo sürekli hareket halinde ayaklarını falan kaldırdı. Ama daha çok minik ben bişey hissetmedim o arada. Ilk kızımda ilk hissettiğim an çok güzeldi pat diye bi vurmuştu

Öyle de siparişle olmuyo ki bu işler. Bi de 3. Falan demeye başladı dün ona da tepem attı. Ikinciyi zor kabullendim 3 ne yaaa

ay direk bebişin hareketi değil de onun karın içinde yaptığı titreşimmiş bu haftalarda aslında ben sezeryandan sonra herşeyi çok güçlü hisseder oldum bağırsak hareketlerini falan (hatta karnımda bebek unuttular diyordum o denli) bu da hepsinden farklı olunca baya bebiş dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…