Benimki de 2 3 tane istiyo ben 1 tane olsun yeter diorum kolay mı cocukla ugrasmak 29 yasndaym bu bnm ilk olacak
Bide bana baģlı dio senin istemen onemli deil dio
Benimki de 2 3 tane istiyo ben 1 tane olsun yeter diorum kolay mı cocukla ugrasmak 29 yasndaym bu bnm ilk olacak
Bide bana baģlı dio senin istemen onemli deil dio
Sil bastan benide korkutuyor ki ben 14 sene sonra tekrar buyutecegim.
Yas da 35 oldu artik.
Ama bebek kokusunu bebek sesini özledik sanirim
Sulale olarakda zaten kalabalik degiliz.
Azinlik mevcut.
Sakin ve rahat hayata alismistik gerci hreketlilik bakalim nasil olacak
Hayırlısı ya, ilk gebeliğim sağlıklı olması benim için şu an dünya üzerindeki her şeyden kıymetli. Sadece alışverişlere başlamak istiyorum heyecanım ondan inşallah en kısa zamanda belli olur
Kizlar ne güzel ögrnemissiniz erkenden. 12+3 benimde dün gittim taramaya cok erken daha ama cikinti göremiyorum dedi. Kız moduna girdim ama bilemiyorum artik
Kizlar ne güzel ögrnemissiniz erkenden. 12+3 benimde dün gittim taramaya cok erken daha ama cikinti göremiyorum dedi. Kız moduna girdim ama bilemiyorum artik
Sanırım gruptan kimse öğrenmesi daha cinsiyeti. Ben oğlumda ve kızımda 15. haftada öğrenmiştim. O hafta emin olmuşlardı bunda da öyle öğrenirim diye düşünüyorum ama bazı doktorlar daha erken görüp net bir bilgi verebiliyorlar. O da 12. Haftadan sonra oluyor
Sorma. Zaten dedim y gönderseydin o zaman diye. En başından kendini bi havaya soktu. Oğlan bu falan. Nerden biliyosa. Beni de erkek çocuk biraz korkutuyodu ne yalan soylıyım. Kıza nasıl yaklasacagimi biliyorum alışkınım sonuçta. Ben de dün çok sinirlendim sonra lafı döndürdü etti toparlamaya çalıştı ama biliyorum erkek olsa havalara uçmuştu.
O kadar şanslısınız ki biz 3 kız kardeşiz iyiki de öyle olmuş ve bizim öyle bi babamız varki ilgisizdir sorumsuzdur ama canımızdır çok severiz ama normal tepkisi hevesi vardır nasip