Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar merhaba,
Kaçıncı haftada doktorlarımızdan cinsiyet öğrenebiliriz? En erken ne zaman öğrenen var merak ediyorum da

Merhabalar guzel hamisler bugün doktor kontrolüm vardı. Her şey yolunda ve acayip hareketli bi bebiş gördük hatta doktorum cinsiyetini de söylediiiii
Yaaa gerçekten mi maşallah hemencik görünmüş valla çok şanslısın :) ben de 1 hafta sonraya randevu almayı planlıyorum umarım benim de belli olur

Benimki de 2 3 tane istiyo ben 1 tane olsun yeter diorum kolay mı cocukla ugrasmak 29 yasndaym bu bnm ilk olacak
Bide bana baģlı dio senin istemen onemli deil dio
Erkeklere söylemesi kolay tabi. En başından çok cocuk istiyodu benim eşim de. Ben 37 yaşındayım. Bu yaştan sonra 2 çocuk yeter.

Nasıl ona bağlıymış acaba? O mu taşıyo karnında o mu doguruyo o mu emziriyo?

Yaaa gerçekten mi maşallah hemencik görünmüş valla çok şanslısın :) ben de 1 hafta sonraya randevu almayı planlıyorum umarım benim de belli olur
Benim doktorum öncekinde de erken bilmişti. Kimi zaman da epey geç belli olabiliyor tabii

Sil bastan benide korkutuyor ki ben 14 sene sonra tekrar buyutecegim.
Yas da 35 oldu artik.
Ama bebek kokusunu bebek sesini özledik sanirim
Sulale olarakda zaten kalabalik degiliz.
Azinlik mevcut.
Sakin ve rahat hayata alismistik gerci hreketlilik bakalim nasil olacak

Şuan az az geçti ama yine devam ediyir
Bende sudan tiksiniyirm bildiğin gbi değil
İnşallah benimki de geçer en yakın zamanda su konusunda zorluyorum kendimi hem de emzirdiğim için ama olmuyor 1 litre ancak içiyorum canım

Benim doktorum öncekinde de erken bilmişti. Kimi zaman da epey geç belli olabiliyor tabii
Hayırlısı ya, ilk gebeliğim sağlıklı olması benim için şu an dünya üzerindeki her şeyden kıymetli. Sadece alışverişlere başlamak istiyorum heyecanım ondan inşallah en kısa zamanda belli olur

Kizlar ne güzel ögrnemissiniz erkenden. 12+3 benimde dün gittim taramaya cok erken daha ama cikinti göremiyorum dedi. Kız moduna girdim ama bilemiyorum artik

Sanırım gruptan kimse öğrenmesi daha cinsiyeti. Ben oğlumda ve kızımda 15. haftada öğrenmiştim. O hafta emin olmuşlardı bunda da öyle öğrenirim diye düşünüyorum ama bazı doktorlar daha erken görüp net bir bilgi verebiliyorlar. O da 12. Haftadan sonra oluyor

O kadar şanslısınız ki biz 3 kız kardeşiz iyiki de öyle olmuş ve bizim öyle bi babamız varki ilgisizdir sorumsuzdur ama canımızdır çok severiz ama normal tepkisi hevesi vardır nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…