Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende haftaya gidiyorum kontrole bakalım cinsiyetini görebilcekmiyiz? Benim ilk olacak o yüzden farketmez.
Daha erken,durum ne gösterir bilmiyorum ama epidural normal doğum istiyorum. Kardeşim sezeryan oldu çok sıkıntı çekti bana mümkün olduğunca sezeryan yapma dedi. Tecrübeli hamişler sizce en iyisi hangisi?

İnsanın acı eşiğiyle ve doktorların profesyonelliği ilgili biraz bence bu durum ya. Ben spinal sezaryen doğum yaptım kızımda ne baş ağrım oldu ne de kesi yerimde dayanılmayacak ağrım oldu. Doğumdan sonraki ilk gece dahil kızımı yatağından ben alıp koydum. Doğumdan sonraki ilk yürüyüşte bile çok zorlamamıştı kesi yerim.

Valla korkutmak istemiyorum,ben o acıyı çok merak ediyordum ki fazlasıyla yaşadım aşırı zor normal doğum yaptım hemende oturamadım dikişlerden hatta sen niye kendine eziyet ettirdin sezeryan çok konforlu dediler,belki sizinki çok kolay geçecek herkesin hikayesi farklı,dr belki çok iyi olacak yapınız neye uygunsa o olsun inşallah

Arkadaşlar selam istanbul Anadolu yakasında hastane doktor tavsiyesi olan var mı Tüp bebek tedavisiyle hamile olduğum için aynı yere devam ettim ama muayene ücreti falan çok yüksek o yüzden doktor arayışındayım

Benim sezeryandan başka şansım yoktu. Epidural sezeryan oldum. O anı ağrısız sizisiz bebegimin gelişimi gördüm. Sonrasında ağrılarım oldu tabi. Doktorun en iyisini söyleyecektir zaten. Ama ne olursa olsun hepsini unutuyorsun o mucize karşısında müthiş bir duygu...

Tecrübeli degilim ilk hamileligim ama herşeyin dogalini seven bir insan olarak sartlarda uygun olursa epiduralsiz normal doğum düşünüyorum. Herkesin gönlüne göre içine en sineni olsun umarım

Ya bi de herkesin hikayesi farklı. Çok fazla doğum hikayesi dinleme bence. Ben ilk geeligimden önce çok dinledim kötü senaryoları. Plânlı sezeryan olmama rağmen doğum yaklaştıkça çok fazla kabus görmüştüm.

İlk ise ins normal doğum olur
Gerçekten sezeryani asla.kimseye önermiyorum

Doğumdan çıktığımda hüngür hüngür ağlayıp ben yarım insan mı oldum diye ağlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…