Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sezeryan mi normal mi diye bize bırakıyorlar mi ki doktorlar? Benim sezeryandan başka şansım yoktu o yüzden bilmiyorum

Sezeryan mi normal mi diye bize bırakıyorlar mi ki doktorlar? Benim sezeryandan başka şansım yoktu o yüzden bilmiyorum
Doktoruna bagli canim ben sanci çekerken yalvardim sezeryane alsın diye doktorum beni çok motive etti ebeler falan annem de oyle surekli yapabilirsin diye telkinde bulundu.

Tabiki de doktor, kişinin durumuna gore en doğru yönteme yönlendirecektir fakat özellikle normal doğumu destekleyen doktorlar var. Normal doğum isteyenler özellikle bu doktorları arastirip sürece onlarla hazirlanirlarsa daha hedefe yakın olurlar diye düşünüyorum.

Selam, benim doktorumun muayene ücreti de fazla sayılır. Ama ilk randevudan sonra devam etmek istediğinizde indirim yapıyor diye biliyorum. Özel sağlık sigortam olduğu için ben cüzi bir meblağ ödüyorum. Muayehanesi Koşuyolunda.

Herkes çok zor diyor çalışan bi anne olarak bakabilecek miyim hakkıyla düşüncesi var . Çok planladığımız Bisey değildi . Sağlıkla gelsin inşallah .
Ben de süprizlerden hiç hoşlanmam planım dahilinde yaşamayı severim hep ama çoğu kez de plansız olan şeyler daha hayırlı ve mutlu edici olur

2. Büyüdü rahatım artık derken, hala alışamadım tekrar başa dönmek korkutuyor
Bende sendenim istemeyerek oldu ve ikizleri tam buyuttum rahatladım istediğim gibi hayatımıza dönebiliriz dedim olmadi şimdi 2.5 yaşında 2 çocuk ve bebekle herhalde 2 sene daha ev hapsi yaşayacağım ama olsun yeterki sağlıklı doğsun ve sağlıkla büyüsünler sağlıklı çocuktan korkmuyorum zaman hızlı alıyor ve hemen buyuyorlar sukur

kızlar ben bu kadar kusmaya 4 kilo almışım
karnimda 4 aylik hamile gibi çıktı
nasıl oldu bu iş ben anlamadim

O ne için yapılıyo ? Nasil bişey

12.hafta civarinda yapılıyor kan testi ve ultrasonda ense kalinligina bakiyorlar.bebegin down sendromlu olup olmadığına tespit ediyorlar.
%100 dogruluk payı yok.

Arkadaşlarımda senin gibi , ilkleri büyük sonrakiler ikiz . Buara çok sohbeti oldu çekmişim resmen artık. rahatım artık dediğim ay , bide en eğlendiğim eşimin benim doğum günümün olduğu ay ,süpriz bebeği öğrendim. ileriki günlerimi hayal ediyorum, ayyy nasıl olacak bilmiyorum . Oğlum 9 yaşında çok uyumlu , 2 numarayı idare ediyorduk ama 3 uslu olur inş

Bende ikinciyi 35 inde yaptım ,1 sene zor sonrası kolay ama çokta salma benim gibi. Tamam oldu, normal hayata işe dönecekken tekrar hamileymişim 2 sene sar geri

Bende ikinciyi 35 inde yaptım ,1 sene zor sonrası kolay ama çokta salma benim gibi. Tamam oldu, normal hayata işe dönecekken tekrar hamileymişim 2 sene sar geri
Hayirlisiyla kucaginiza alin insallah
Oglum buyudu artik Liseye gidiyor
Biz sık sık tatile, turlara, gunu birlik sehir disi gezilerine fazla alismistik.
Bakalim nasil olacak.
Ben baglaticam sezeyan yapip.
2. 15 senede karar verdim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Bizde saglikla kavusalim insAllah.

Kızlar merhaba,
Kaçıncı haftada doktorlarımızdan cinsiyet öğrenebiliriz? En erken ne zaman öğrenen var merak ediyorum da
Gecen yil bebek kaybetmistim onu 12. haftada soylemisti.
Bu gebeligimde 9+4 de gittim en son erken malum bisi demedi.
Ama 13.haftamda randevum bence bir tahmin soyler diyorum.

Kizlar 2'li test icin dr. cok onemsemiyor ama ben yaptirmak istiyorum.
Bana 11-14. hafta arasi yapiliyor demisti.
Tam olarak kacinci haftada yaptiracagiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…