Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Canım ben öyle atlattım kabızlığı. Doğal zeytinyağı mis gibi kokar :) tabi bu haftalar mide bulantısı normal benim de öğlen yediğim yemeğin kokusu hala burnumda sanki
yok ben oldum olası yağa dokunamam çok tiksinirim
çok şükür ben bu hamilelikte öyle mide bulantısı kusma çok yaşamadım
oğlumda günde 4 kere kusardım mahvolurdum bunda çok çok iyiyim ona göre
sadece midem gaz yapınca çok bulanıyor

Gunaydin kızlar bu hafta hafif hafif azaldı gibi bulantım agzimdaki acı tat sizde durumlar nasıl bide folidoce diye folik asit kullanıyodum onu 2 3 gündür içmiyorum omu yapiyoduki diye düşündüm haftaya çarşamba kontrol ama ben bugün yada yarın gitmeyi dusunuyorum

çok geçmiş olsun inşallah atlatın iyileşin hemen

Bulantilar ne zaman geciyor arkadaslar ne zaman rahat rahat doyasiya yiyip icebiliyoruz. Gitgide zayifliyorum halszlikten yatyorum hep
her bünye farklı canım oğlumda 4 aydan sonra geçti
ama çok yakın tanıdığım doğumda bile kustu o derce hep bulantılıydı
şimdi ikincide nadiren midem kötüleşiyor aslında hep mıyır mıyır ama istifra nadir

Günaydın hamisler ikili tarama da kan testi ve ultrason ölçümlerinin aynı gün mu olması gerekiyor bilen var mi??

Herkes çok zor diyor çalışan bi anne olarak bakabilecek miyim hakkıyla düşüncesi var . Çok planladığımız Bisey değildi . Sağlıkla gelsin inşallah .
öyle düşünme tabiki yaparsın Rabbim hediye göndermiş zaten çocuk bizlik bişey değil Allah ayarlıyo zamanı emin ol
bende çalışan anneyim tam 3,5 yaş olacak inşallah doğduğunda aralarında ve bende çalışmayı düşünüyorum nasip bakalım

yok valla ben her geçen gün dha kötüye gidiyorum. sadece ekşime vardı önceleri, şimdi bulantı kusma ve en berbatı gaz. dün gece mide gazından patlayıp ölecem herhelade dedim. öyle pek bir şey yediğim de yok. ayyy geçmiyor günler

AnaTalia canım nasıl geçiyor hamilelik beni bulantı ve mide yanması mahvediyor bu hamileliğim biraz zor geçiyor. 15 ekimde kalp atışını gördüm bebişimin 30 ekimde tekrar görücem nasip olursa

AnaTalia canım nasıl geçiyor hamilelik beni bulantı ve mide yanması mahvediyor bu hamileliğim biraz zor geçiyor. 15 ekimde kalp atışını gördüm bebişimin 30 ekimde tekrar görücem nasip olursa

ahh geçmiyor günler modundayım. kızımda da mahvetmişti beni mide sorunları. şimdi de öyle. kusma, bulantı, gaz, ekşime.. hepsi bir arada. benim kontrolüm de 31 ekimde. bakalım herşey yolundadır inşallah sen de tekrar duyarsın o minik kalbi

Amin canım güzel haberlerle gelelim inşallah

kızlar 3 4 gündür ara ara karnım çok sert oluyor davul gıbı içime teredut düştü sze sormak istedim nedenini bılen varmı

Haftayaydı kontrolüm ama bugüne aldım dayanamadım saat 4 de randevu inşaallah sorun yoktur bebegim gelisiyodur Rabbim sağ salim kucagimiza almayı da nasip etsin inşaallah

Cok zor bisey ya. Ben sabah istafra ediyorum tabi boş mideden bisey cikmiyor. Sonra mide hep bi tuhaf ben gaz mi var bulaniyomu nedir anlamiyorumda . Ama berbat bi his ya butun enerjimi aliyor

Cok zor bisey ya. Ben sabah istafra ediyorum tabi boş mideden bisey cikmiyor. Sonra mide hep bi tuhaf ben gaz mi var bulaniyomu nedir anlamiyorumda . Ama berbat bi his ya butun enerjimi aliyor
canım bnde öleyim çok şükür ki geçti serumlarla beslenıyordum hiç bir şekilde birsy dıyemıyor agzmdada acı bir tat bulandı geçmiyor geçmeyecek sanıyordum çok şükür ki hepsı geçti birz sabır gerektıor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…