Bende haftaya gidiyorum kontrole bakalım cinsiyetini görebilcekmiyiz? Benim ilk olacak o yüzden farketmez.
Daha erken,durum ne gösterir bilmiyorum ama epidural normal doğum istiyorum. Kardeşim sezeryan oldu çok sıkıntı çekti bana mümkün olduğunca sezeryan yapma dedi. Tecrübeli hamişler sizce en iyisi hangisi?
Hayırlısı olsun inşallah şartlanmamak lazım. İlk gebeliğimde şartlanmadım ama 3 kez normal doğum eğitimine katıldım çok okudum araştırdım hazırdım ama doğum başladığında bebek strese girdi kalp atışları yavaşladı acil sezeryana alındım ve hiç acı yaşamadım. 3-4 gün sonra kendi işimi yapabiliyordum, süpürge bile açtım. Şu anda sezeryan sonrası vajinal doğumu araştıryorum mümkün olursa isterim ama şartlanmıyorum yine. Hayırlısı olsun. ister istemez üzülüyor içi burkuluyor insanın yine de. Normal doğum yapanlara Allah yardım etsin baya zor.
10+0 dan merhaba Genel olarak bulantılarım azaldı ben bulantım olsada suyu ihmal etmiyorum şişede yudum yudum içiyorum :) kendimi aç bırakmamaya çalışıyorum ilk zamanlar yataktan kalmadan ağzıma birşeyler atıyordum şimdi aç servise binebiliyorum :)
Gögüslerim baya şiş kocaman oldu bu en sevdiğim hamilelik belirtisi :) son iki haftaya göre daha enerjili bir insanım.
Her hafta doktora gitmek istiyorum ama doktor en son 3-4 hafta sonra gel dediği için bu hafta gidemiyorum ama çok gidesim var :) arada endişeleniyorum ya birşey olmuşsa diye sonra sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi öle yuıvarlanarak günleri bitiriyorum :)
Kizlar 2'li test icin dr. cok onemsemiyor ama ben yaptirmak istiyorum.
Bana 11-14. hafta arasi yapiliyor demisti.
Tam olarak kacinci haftada yaptiracagiz?
Ben dün verdim kan dün 12.hafta başlangıcıydı. 11-14.haftalar arası zaten bunun için kontrole çağırıyorlardiye biliyorum. Bu aralıkta ne zaman gidersen verebilirsin. Ense kalınlığı, burun kemiği vb. nede ultrosonda kendisi bakıyor zaten
öyle düşünme tabiki yaparsın Rabbim hediye göndermiş zaten çocuk bizlik bişey değil Allah ayarlıyo zamanı emin ol
bende çalışan anneyim tam 3,5 yaş olacak inşallah doğduğunda aralarında ve bende çalışmayı düşünüyorum nasip bakalım
Sagolun kızlar inşallah hiç bir şey korktuğum gibi olmaz. Güzel olur her şey benim de tesellim beraber büyüyüp giderler bebek sayfası kapanır diye düşünmekteyim.her ne kadar babası üç çocuk istese de
Hayırlı olsun. Kizimda da dr 12 hafta da erkek demişti. Oglum diye severken 17 hafta da kız demisti dr Bu haftalardaki cinsiyet tahminine guvenmiyorum artık.
Doktordan geldik 10+3 ve diger bebis 10+4 olmus el salliyorlar kaydiraktan kayar gibi kayiyorlar daire ciziyorlar. Allahim ne kadar guzel bi duyguymus acaba ikizlerde cinsiyet tek bebekle ayni zaman mi belli oluyor bilginiz varmi? 2 hafta sonra tekrr gidicez. Eve ultrason cihazi alcam sabahtan aksama izlicem cocuklarimi yaaa
Doktordan geldik 10+3 ve diger bebis 10+4 olmus el salliyorlar kaydiraktan kayar gibi kayiyorlar daire ciziyorlar. Allahim ne kadar guzel bi duyguymus acaba ikizlerde cinsiyet tek bebekle ayni zaman mi belli oluyor bilginiz varmi? 2 hafta sonra tekrr gidicez. Eve ultrason cihazi alcam sabahtan aksama izlicem cocuklarimi yaaa
Slm 9-10.haftalarda halsizliğim ve idrara çıkmam azalmıştı sevinmiştim giderek yok olacak heralde diye ama son 10 gündür eskiye döndüm böyle olan varmı? bide nezle oldum üstüne tuz biber oldu hapşırınca kasıklarıma bıçak saplanıyor sanki kadin doğumcum ilac önerdi ama aile hekimine yazdırmaya gittim içme dedi yazmadı bende tereddütte kaldım varmı hamileyken soğuk alginligi ilaci kullanmış olan ? Bisey olurmuki yatak döşek oldum ya
Slm 9-10.haftalarda halsizliğim ve idrara çıkmam azalmıştı sevinmiştim giderek yok olacak heralde diye ama son 10 gündür eskiye döndüm böyle olan varmı? bide nezle oldum üstüne tuz biber oldu hapşırınca kasıklarıma bıçak saplanıyor sanki kadin doğumcum ilac önerdi ama aile hekimine yazdırmaya gittim içme dedi yazmadı bende tereddütte kaldım varmı hamileyken soğuk alginligi ilaci kullanmış olan ? Bisey olurmuki yatak döşek oldum ya
Ben de 2 hafta önce grip oldum, doktorum minoset ve parol dışında ilaç kullanma dedi. Gebelikte normal bir durum bağışıklık düşer dinlen bol bol dedi. Hiç ilaç kullanmadığım için tam anlamıyla iyileşmem 10 gün kadar sürdü. Siz de bol bol dinlenin inşallah kısa sürede iyileşirsiniz. Bir de halsizlik için suya atılan c vitaminlerinden almamı önermişti.
Bebegim melek oldu kalp atışı durmuş 9+6 ama ultrasonda 9+3 kalp atisida görülmedi çok çaresiz hissediyorum Rabbim sizlerin evladını size bagislasin inşaallah
12.hafta civarinda yapılıyor kan testi ve ultrasonda ense kalinligina bakiyorlar.bebegin down sendromlu olup olmadığına tespit ediyorlar.
%100 dogruluk payı yok.
Bebegim melek oldu kalp atışı durmuş 9+6 ama ultrasonda 9+3 kalp atisida görülmedi çok çaresiz hissediyorum Rabbim sizlerin evladını size bagislasin inşaallah
canım ne diyeceğimi bilmiyorum Allah sna sabır versin hiç üzme kendini kısmetin değilmiş senin için hayırlısını bılemesin Allah sağlık saat versin gerisi gelir inşallah Allahın izniyle gene hamile kalırsın inşallah