Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bebegim melek oldu kalp atışı durmuş 9+6 ama ultrasonda 9+3 kalp atisida görülmedi çok çaresiz hissediyorum Rabbim sizlerin evladını size bagislasin inşaallah
Çok üzüldüm inan üzülme lütfen olurmu toparlanmaya çalış, inanıyorum ki rabbim bu mutluluğu tekrar yaşatacak. Abimin eşinin de kont gittiğinde öğrenmişti karnında ölmüş ne ağrı ne kanama ama çok şükür 2 ay sonra yine hamile kaldı Allahım izin verirse 7 aylık oldu bile 2 ay sonra kızçesini kucağına alıcam...

Peki bunu erken öğrenmenin ne gibi bi faydası oluyo

Sanırım aile talep ederse bebeği aldirabiliyor.
Bir de psikolojisini ona göre hazirlayanlar var down sendromlu bir bebegi olacagina kendini hazirlamak isteyen olabilir ?

Gözün aydın canım çifte mutluluk seninki. Cinsiyet 9 haftada belli oluyor ama küçük olunca görülmüyor, bebek göstermiyor falan. Cihaz iyi ve tecrübeli doktor ise 12 haftada iyi tahmin edebilir.

Kızlar tam 13 hafta dolunca termal otele gidicem sizce sakıncalı mıdır termal havuz hamam vb.
Hangi dr.a gidiyorsunuz,ben karar veremedim de

Kızlar tam 13 hafta dolunca termal otele gidicem sizce sakıncalı mıdır termal havuz hamam vb.
Canim ben kutahyada yasiyorum burda cok var. Ve duran su degil surekli akip yenilenen su olmasina ragmen doktorum asla dedi.. belki 12. Haftadan sonra musade vardir. Ama sicak insani biraz bunaltiyor sakincali olabilirx. Doktoruna sor mutlaka..

Gözün aydın canım çifte mutluluk seninki. Cinsiyet 9 haftada belli oluyor ama küçük olunca görülmüyor, bebek göstermiyor falan. Cihaz iyi ve tecrübeli doktor ise 12 haftada iyi tahmin edebilir.
Ayy oylemi 12.haftada tekrar gidicem zaten tarama icin belki ogrenirim el ultrason kagitlarina bakip birini kiza birini erkege benzettim ama gonlumden gecen o oldugu icin Allah herkese nasip etsin insallah

Canım termal havuza gitmedim daha önce sıcaklığı nasıldır bilmiyorum ama doktorum daha ilk kontrolde hamilelik boyunca hamam sauna kaplıca vb. yasak dedi.

Canım termal havuza gitmedim daha önce sıcaklığı nasıldır bilmiyorum ama doktorum daha ilk kontrolde hamilelik boyunca hamam sauna kaplıca vb. yasak dedi.
Ama normal havuzlarda yüzme hep önerilir hamilelik boyunca. Normal havuzda yüzücem. Sıcak suya girmim çünkü son gidişimde hamile olmamama rağmen tansiyonum baya düşmüştü.

Merhaba hanımlar. Ben 12+2 haftalık hamileyim. Kimya alanında Araştırma görevlisiyim bir üniversitede ve doktora tez aşamasındayım. İlk trimesteri laboratuvardan uzak geçirdim. Ama artık çalışmaya başlamam gerek. Organik buhar geçirmeyen maskelerden kullanarak laboratuvara girmem bebekte bir soruna sebep olmaz diye biliyorum zaten en kritik zamanı atlattık artık organları oluştu. Ama yine de benim gibi bir anne adayı varsa onlardan duymak istiyorum ne yaptıklarını? Hocalar hamile olduğunu bilmeden laboratuvarda çalıştığını ve bir sorun olmadığını söylüyorlar ama ben endişeliyim. Lütfen yardımcı olun. Şimdiden herkese teşekkür ederim

Yaa ne tatlı. Masallah sağlıkla gelsin kuzucuklar ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…