Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de grip olmuştum geçen haftalarda. Ilaç vermedi doktor. Rapor vermişti. Bol bol dinlenme meyve ihlamur içtim günde 1 bardak falan. Ihlamurda zararlı diyenler de var ama gebeliğin son dönemleri için geçerliymiş sanırım. Yine de doktoruna danış tabi. Çok geçmiş olsun

Ben deiştrcem hic memnun deilim ne tlfn nosunu veriyo ne ayrintili konusuyo 30 saniye bakiyo bu kdar ankarada memnun oldugunuz dktor varsa yazin arkdslar
Ayyy benim Dr batuhan Özmen i çok öneriyorum uzun uzun bakıyo, iletişimi çok iyi, cihazları harika, gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz

Herkese merhaba. Ben de Mayıs ya da Haziran annesi olacağım Allah nasip ederse şu an 7 haftaligiz henüz kalp atışını duyamadik ama sizler cinsiyet bile ogrenmissiniz maşallah :) hepinize saglikli bir hamilelik dilerim. Bu arada bu ikinci minnosum olacak ilki Kasım 2015 doğumlu 4 yaşına girecek

Yaa benim ki de 5 kasim da 4yasina gircek hayirli olsun insallahh Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin herkese

Maşallah rabbim olan evladınıza sağlık doğacak evladınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bende 2020 mayis annesiyim hayırlısıyla

Yaa benim ki de 5 kasim da 4yasina gircek hayirli olsun insallahh Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin herkese
Ya ne güzel maşallah mutlu oldum birbirimizi daha iyi anlayabiliriz çünkü ikinci hamilelik ilki gibi olmuyormuş bunu anladım Allah bağışlasın oglunuzu, 2.evladınıza da sağlıkla kavuştursun. Peki oglunuzun haberi var mı kardeşi olacağından mutlu mu? Benim kızım çok istiyordu ama bugün anne ameliyat olmanı istemiyorum canım yanar kardeşim doğmasın gitsin oradan dedi çok üzüldüm

Ayyy benim Dr batuhan Özmen i çok öneriyorum uzun uzun bakıyo, iletişimi çok iyi, cihazları harika, gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz
Ozel kendi yeri var demi yada devletse sira beklemek cok skntı
esimin ozel sgortasi oldgu icin cogu ozel hastane anlasmali ama adam akilli dktr bulamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…