Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ozel kendi yeri var demi yada devletse sira beklemek cok skntı
esimin ozel sgortasi oldgu icin cogu ozel hastane anlasmali ama adam akilli dktr bulamadim
Özel muayenehanesi var ankara hastanesi(cebeci kadın doğumun Dr u) Dr risktir kolay kolay önermem ama çok araştırdım bizim sektörde Ankara hastanesin de doğum yapan arkadaş sayısı da fazla hastaneyi de araştırdım dediğim gibi gönül rahatlığı ile Bi gidin derim kaç haftalıksınız siz

Kesinlikle ama bu ikinci gebeligim esim yönünden cok sansli geçiyor ilkinde tam bir kabus gibiydi ne yazik ki o günleri hatırlamak bile istemiyorum sizinkini de Allah bagislasin insallah amin tum gebeleri Rabbim saglikla kavustursun var haberi fakat ondan mi bilmiyorum cok saldirgan olmaya basladi soz konusu olunca bebek hemen konuyu degistiriyor bi yandan da gelip karnimi öpüyor hic anlamıyorum ne hissettiğini

10 + 3

Hayırlı saglikli evlat olsunlar insallah umarim gönlünüzde ki olur

İyi geçtiğine sevindim bu gebeliginizin benimde iyi şükür hiçbir şikayetim yok şimdilik :) karışık duygular icindeler sanırım hem bir kardeşleri olsun istiyorlar hem de anne babayı asla paylaşmak istemiyorlar doğunca elbet alisirlar

Bugun tam 8 gun oldu bebegimden ayrilali. Minicik kalbi once zayıf atti sonrada durdu. Mayis anneleriyle dertlesiyordm arada. Suan 9. Haftamizda olacaktık. Yiyecek ekmegi yokmus yavrumun diyorum sadece. Oyle tuhaf bi duygu ki kendimi birakmak istemiyorum. Bi sonraki denememiz de Allah izin verirse daha güçlü ve itikatli olmak istiyorum.
ilk hamileligimdi. Kurtaj dan sonraki 4.gun cok kivrandim. Gittikce azaldi. Rabbim bu yolda hic kimseyi gözü yaşlı bırakmasın. Tüm anne adaylari Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Benim hayallerim baska bahara kaldi...

Ben deiştrcem hic memnun deilim ne tlfn nosunu veriyo ne ayrintili konusuyo 30 saniye bakiyo bu kdar ankarada memnun oldugunuz dktor varsa yazin arkdslar
Merhaba,ben ilk doğumumu Doc.Dr.Mehmet Fırat Mutlu ile yaptım, dr.um tek kelimeyle mükemmeldi. Eşim, karım çok acı çekiyo sezeryanamı alsak demesine rağmen saatlerce başımda bekleyerek normal doğum yaptıran biri, çok pozitif,güleryüzlü,7/24 ulaşabilirsin.. bizim tayinimiz çıktığı için bu kez başka dr.dayım ama her soruma yine Fırat Hoca cevap verir, sürekli kendisine danışırım, keşke Ank olupta yine kendisinde doğum yapabilseydim.. şu an çukurambar koru hast çalışıyor ancak kasımda kendi muayenehanesini açıyor, ayrıntılı ultrasonuda kendisi yapıyo. Fiyat aralığın ne bilmiyorum ama muayenesi için doğum paketi hazırlamış herşey dahil TOBBda doğum demişti detayları telf la sorabilirsin..

Ben deiştrcem hic memnun deilim ne tlfn nosunu veriyo ne ayrintili konusuyo 30 saniye bakiyo bu kdar ankarada memnun oldugunuz dktor varsa yazin arkdslar
Acıbadem.sarp özcana gidiyorum ben çok memnunum. Istediğin an ulaşıp soru sorabiliyorum. Kendisi de çok ilgili ve çok rahat bir doktor. Isterseniz bi deneyebilirsiniz

Normal havuzu vardır orada yüzerim
Mikrop kapatsın kız havuz önerilmez deniz tamam kendini temizliyor ama havuz olmaz demişti doktorum ki termal de ağır koku oluyor sudaki maddeden sanırım. Bayılırsın valla

Bebegim melek oldu kalp atışı durmuş 9+6 ama ultrasonda 9+3 kalp atisida görülmedi çok çaresiz hissediyorum Rabbim sizlerin evladını size bagislasin inşaallah
8 ay içinde 2. Düşük bu

Çok geçmiş olsun,okumaktan en çok üzüldüğüm şeyler bunlar,allah en kısa zamanda hayırlısını versin ama mutlaka bir üniversite yada araştırma hastahanesinde bu durumu araştırmaları üzere doktora git. Belki de önlenebilecek bir durum vardır ve bir daha canın yanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…