Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ama normal havuzlarda yüzme hep önerilir hamilelik boyunca. Normal havuzda yüzücem. Sıcak suya girmim çünkü son gidişimde hamile olmamama rağmen tansiyonum baya düşmüştü.
Bana da geç bu hamileliğimde hem diğerinde özellikle ama özellikle havuz asla dedi ama sen bilirsin canım

Çok sağolun hepiniz tek tek bugün başka bi doktora daha gidecez ona göre mugla eğitim araştırmadan genetik testi yaptiricaz kurtajida orda olucam bi umut inşaallah yasiyodur başka doktora gittiğimizde öncekinin cihazı arıza yapmıştır diyorum inşallah

Allah sabırlar versin kardeşim. İnşallah bir dahaki sefere sağlıkla kavuştursun bebeğine. Hiçbirimiz ne yaşayacağımızı bilemiyoruz malesef. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, en kısa zamanda hayırlı haberler alman dileğimle..

Ben suan 10+5im.
2 hafta sonra kontrolum var yani 12 haftam dolmus oluyor sanirim yaptiririm ozaman sikinti olmaz.
Doktorum sanki yaptirmama gerek yok gibi konustu.
Direk boyle demedi ama yaptirmayi dusunuyormusun? dedi

Aminn Allah razı olsun canim. Hem guzel hem bilinmezliklerle dolu bi süreç. Insallah sizlerde sag salim kavusursunuz bebeklerinize

Bu testler benim icin onemli.
Tabiki herkesin kendi tercihi.
Ama yasim 35 olacak
Ve bile bile sagliksizsa eger bi cocuk dogurmak bana mantikli gelmiyor.
Dedigim gibi herkesin kendi tercihi.
Bunu onceden testlerle vs ogrenebilme sansimiz varsa ben yaptirmak istiyorum tabiki.
Bu evlat, tabiki Allahdan gelene raziyiz.
Ama bize bisi oldugunda ne olacak?
Ben isin mantigindayim.

Bende gecen yil nisan ayinda 3 aylik bebegimi kaybettim.
Sizi cok iyi anliyorum.
Benim bebegimin her yeri olusmustu aniden kalbi durdu
Rabbim sabrinida veriyor
Umarim yakin zamanda tekrar saglikli bir sekilde kavusursunuz

Ben suan 10+5im.
2 hafta sonra kontrolum var yani 12 haftam dolmus oluyor sanirim yaptiririm ozaman sikinti olmaz.
Doktorum sanki yaptirmama gerek yok gibi konustu.
Direk boyle demedi ama yaptirmayi dusunuyormusun? dedi
Zorunlu değil tabi ondan sormuş olabilir yaptırmayanlar da var. Tercih tabi

Kızlar kaç gündür ne yesem kusuyorum ya bu haftalarda geçmesi gerekmiyo muydu benimki yeni basladı

Cok zor bisey ya. Ben sabah istafra ediyorum tabi boş mideden bisey cikmiyor. Sonra mide hep bi tuhaf ben gaz mi var bulaniyomu nedir anlamiyorumda . Ama berbat bi his ya butun enerjimi aliyor
aynen zor ama geçecek inşallah diyorum ya ilk oğlumda hep eve gittim işten sürekli bunda çok şükür iyiyim

Bebegim melek oldu kalp atışı durmuş 9+6 ama ultrasonda 9+3 kalp atisida görülmedi çok çaresiz hissediyorum Rabbim sizlerin evladını size bagislasin inşaallah
canım ne denir bilmiyorum hayırlısı buymuş Rabbim dayanma gücü versin hayırla sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah

kızlar merhaba
tesettürlü olup kışlık yapışmayan düzgün giyebileceğim kıyafet arıyorum
önerebileceğiniz bir site bişey var mı acaba

Acıbadem.sarp özcana gidiyorum ben çok memnunum. Istediğin an ulaşıp soru sorabiliyorum. Kendisi de çok ilgili ve çok rahat bir doktor. Isterseniz bi deneyebilirsiniz
Ben sevtap Hamdemir kılıç a gidiyorum . İnanılmaz memnunum öyle tatlıki

Kizlar tesekkur ederim ama bunlar kişiye özel yani parali eşim sigortamiz var nie 300 500 verion der :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…