Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba her şey yolunda giderse ben de mayıs annesi olacağım sezeryan olacağı için. ilk çocuğumla arasında iki yaş olacak
Yalnız değilsin canım hayırlı olsun benim de oğlumla bebiş arasında 2 yaş olcak. Allah kolaylık versin hepimize

Kizlar tesekkur ederim ama bunlar kişiye özel yani parali eşim sigortamiz var nie 300 500 verion der :)
Sevtap hoca medicana hastanesinde gün içinde 3 e kadar sigorta kapsamında mo bilemedim birde Esra çabuk cömert var ben ilk ona başlamıştım çok enerjik çok tatlı bi doktor benim perinatoloğa ihtiyacım olduğu için bıraktım. Bir çok sigortayla anlaşması var ama tabi bir kaç muayene dışında deneyimlemedim illa da tavsiyem değildir. Ben çok sevmiştim sadece bi öneri

Ben onu arastrmistim aklimdaydi sgk ve tamamlyaci sigorta kapsam disidir diyede yaziyo sitesinde

merhaba bende mayıs annesi olacağım. zeki beyi biz 20 yıldır tanıyoruz ve çok seviyoruz çok güvenirim. 2 yıl öncede oğlumu onun sayesinde sağlıkla aldık kucağımıza. şuan da da telefonda her soruma cevap verir sağolsun. Ben istanbul da yaşadığım için gelemiyorum keşke burada da zeki bey gibi bir doktor bulabilseydim

Kizlar tesekkur ederim ama bunlar kişiye özel yani parali eşim sigortamiz var nie 300 500 verion der :)
Özel sigortanız varsa medikal park 'ta dr.Ertan hocayı bir de Aylin hanımı tavsiye edenler oldu,fakat benim bütçemi aşıyor fiyatlar,a life dr.alptekin hoca için paket almaya karar verdim bende

Papp a degerin kac canm benmde cikms smdi internet sitesinden baktim ama yarn gidecegim doktora cok merak ediyorm normal degerler ne olmali?
Değerlerimi görmedim canım doktorumla whatsapptan görüştüm sonuç normal dedi. Ama bildiğim kadarıyla sadece papp a değeri ya da beta hcg değerine bakılmıyor tüm veriler programa girilip bir olasılık değeri çıkıyor.

kızlar bugün doktora gıttm 12 haftalık oldum ama doktor guatır testini tekrar yaptırdı tsh hormonum 0.04 çıktı düşükmüş sizce düşük olması sıkıntı mı kafama takılıyor doktor tahlilleri düşük ilaç vermıyecem ama gene kontrole gel dedi içimde teredut oluştu çok kafam karıştı bna yardım edın akıl verın

Ben de çok memnunum. Yalnız normal doğum pek yaptırmaz sezaryencidir diyorlar. Sizin doğum sezaryen mi? Benim ilki normal bunu da Allah izin verirse normal istiyorum. O konuda anlaşmazlık yaşar mıyız bilmem

Ben de çok memnunum. Yalnız normal doğum pek yaptırmaz sezaryencidir diyorlar. Sizin doğum sezaryen mi? Benim ilki normal bunu da Allah izin verirse normal istiyorum. O konuda anlaşmazlık yaşar mıyız bilmem
Sezaryen oldum, bebeğin kalp atışı düşüyordu. normal doğumu başlattı fakat çok ilerlemedi doğum. Suyum gelmişti, çok az kaka yapmıştı bebek. Bize seçenek sundu ama öneri olarakta sağlıklı şekilde kucağınıza alın riske atmayın dedi. Bizde korktuk sezaryen oldum. Ama normal doğum içimde ukte olarak kaldı. Gönlünüze göre içinize sinen bir doğum olur inşallah

Merhaba bu testler yüzde yuz sonuç vermiyor ihtimallerden söz ediyor down sendromlu ya da başka bir şey deyip sağlıklı olan cok bebek var zaten sizin için bir risk oluşturuyorsa doktorunuz söyler inş sağlıkla kucagimiza alırsınız

Merhaba arkadaşlar 10 haftalık hamileyim biraz önce evde ayağım yere kaydı ve düştüm daha cok ağırlık sol bacağımin üzerindeydi herhangi bir ağrı ya da kanama yok çok şükür ama cok korktum poliklinikler saat itibari ile kapalı acile gitsem bakarlar mi ilk bebeğimi kaybettim 2 yil sonra hamile kaldım derler ya deli gibi bugünleri bekliyordum o yüzden korkuyorum esim 8 de evde olacak su an uzandım ne yapacağımi bilemedim ins bir şey olmaz dualarınızı eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…