kızlar bugün doktora gıttm 12 haftalık oldum ama doktor guatır testini tekrar yaptırdı tsh hormonum 0.04 çıktı düşükmüş sizce düşük olması sıkıntı mı kafama takılıyor doktor tahlilleri düşük ilaç vermıyecem ama gene kontrole gel dedi içimde teredut oluştu çok kafam karıştı bna yardım edın akıl verın
Benim de suan 12haftalik canim, tsh icin euthyrox25 kullaniyordum bundan 25gun once degerim 0.70 cikti doktorum yarim yarim kullan 20gun sonra tekrar test yap dedi bu sekilde yaptigimda 0.65 cikti ve artik kullanmana gerek yok dedi biraktirdi. Suan kullanmiyorum ama bir ay sonra tekrar kontrol ettiricem takipte kalmak gerekiyor. Doktor en az 0.30 olmasi gerekiyor demisti yani tehlikeli olmasi icin senin referans sinirin kacti?
Merhaba arkadaşlar 10 haftalık hamileyim biraz önce evde ayağım yere kaydı ve düştüm daha cok ağırlık sol bacağımin üzerindeydi herhangi bir ağrı ya da kanama yok çok şükür ama cok korktum poliklinikler saat itibari ile kapalı acile gitsem bakarlar mi ilk bebeğimi kaybettim 2 yil sonra hamile kaldım derler ya deli gibi bugünleri bekliyordum o yüzden korkuyorum esim 8 de evde olacak su an uzandım ne yapacağımi bilemedim ins bir şey olmaz dualarınızı eksik etmeyin
Merhaba arkadaşlar 10 haftalık hamileyim biraz önce evde ayağım yere kaydı ve düştüm daha cok ağırlık sol bacağımin üzerindeydi herhangi bir ağrı ya da kanama yok çok şükür ama cok korktum poliklinikler saat itibari ile kapalı acile gitsem bakarlar mi ilk bebeğimi kaybettim 2 yil sonra hamile kaldım derler ya deli gibi bugünleri bekliyordum o yüzden korkuyorum esim 8 de evde olacak su an uzandım ne yapacağımi bilemedim ins bir şey olmaz dualarınızı eksik etmeyin
Ben ilk haftalarda bıçak saplanması gibi sancı oluyordu,hatta kendimde dış gebelik mı falan diye düşündüm ama sol kasığımda ağırlık var gibi orada oluştuğuna inanıyorum
Ben ilk haftalarda bıçak saplanması gibi sancı oluyordu,hatta kendimde dış gebelik mı falan diye düşündüm ama sol kasığımda ağırlık var gibi orada oluştuğuna inanıyorum
sezeryandan sonra normal doğum yapmak bence hiiiç mantıklı değil . Normal Doğumda illa ki ve çok fena deformasyon oluşuyor . Zaten karnından kesi almışsın birde aşağıdan dağılmaya hiç gerek yok ve oranın deforme olmaması bence çok çok önemli . Sonradan ne kadar estetik ol ne kadar toplat ilk doğum yapmamış zamanın gibi olmuyor