Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim de suan 12haftalik canim, tsh icin euthyrox25 kullaniyordum bundan 25gun once degerim 0.70 cikti doktorum yarim yarim kullan 20gun sonra tekrar test yap dedi bu sekilde yaptigimda 0.65 cikti ve artik kullanmana gerek yok dedi biraktirdi. Suan kullanmiyorum ama bir ay sonra tekrar kontrol ettiricem takipte kalmak gerekiyor. Doktor en az 0.30 olmasi gerekiyor demisti yani tehlikeli olmasi icin senin referans sinirin kacti?

ağrı ve kanama yoksa hiç kalkmadan uzan.. bebeğin yeri sağlam oluyor korkma.. takip et bakalım kendini

ozelde nobetci kadin d. dr. oluyor ama devleti bilmiyorum gecmis olsun

Birşey olmaz korkmayın lütfen dinlenin geçer

Kızlar ben sol kasığımda hissediyorum bebişi sizinde benim gibi hissedeni var mı

Nasil hissediyosun cnm anlatirmisin detayli
Bende dokunuyorum ama ses seda yok
ayniyiz senle hafta olarak
Ben ilk haftalarda bıçak saplanması gibi sancı oluyordu,hatta kendimde dış gebelik mı falan diye düşündüm ama sol kasığımda ağırlık var gibi orada oluştuğuna inanıyorum

İlk bebeğimde bu haftalarda böyle bişey hissetmedim ama bunda hep orada büyüdüğüne inanıyorum solda ağırlık sağ boş gibi yatınca da çok belli sanki
Ayni benim gibisiniz ilkinde bende ne oldugunu anlamadim ama bu sefer neredeyse hamileligimden beri sol tarafimda agirlik

İyi bari ben de sezeryan olmaya iyi tarafından bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…