Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende gecen yil nisan ayinda 3 aylik bebegimi kaybettim.
Sizi cok iyi anliyorum.
Benim bebegimin her yeri olusmustu aniden kalbi durdu
Rabbim sabrinida veriyor
Umarim yakin zamanda tekrar saglikli bir sekilde kavusursunuz
Cok zor yeni yeni anliyorum. Vucudum eskiye donmeye basladi. Daha dogrusu hormonlarim. Siz arastirdiniz mi 3 aylik bebekde baya buyumus oluyo neden kalbi durdu. Tekrar hamile kaldiniz mi

İlk bebeğimde bu haftalarda böyle bişey hissetmedim ama bunda hep orada büyüdüğüne inanıyorum solda ağırlık sağ boş gibi yatınca da çok belli sanki
Ayni benim gibisiniz ilkinde bende ne oldugunu anlamadim ama bu sefer neredeyse hamileligimden beri sol tarafimda agirlik
İkinci gebeliklerde ilkine göre erken hissediliyormuş bebek Bende siz gibiyim solda bir dolgunluk hissediyorum ve bazen pıt pıt bir hareket

İkinci gebeliklerde ilkine göre erken hissediliyormuş bebek Bende siz gibiyim solda bir dolgunluk hissediyorum ve bazen pıt pıt bir hareket
Dedikleri doğruymuş,hatta eşimin elini koydum,diyo tekmemi atıyodedim daha minicik ama büyümek için çok çabalıyor

Bu dediginiz bende oluyor yatakta donerken bi seye uzanirken oraya bi agri giriyo gibi oluyo
Heh işte bana olan da bu. Öyle anlarda korkuyor insan bir şey oldu mu acaba diye. Ama muhtemelen içerden baskı yapıyor ve kramp giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…