Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Solda ağrım var kız diyor sol duyanlar :) çin ve rus muydu diğer takvim de kız diyor. Benim de gönlümden geçen kız ama kuvvetli şekilde erkek hissediyorum :)

Insallah canimm

Benim de canım aşırının aşırısı ekşi istiyor, sağ tarafda ağrı (sağlıklı olsun da) kız olsa keşkeeeee

Ikincimi olcakk ben birinciyi yapiymda bska bsey istemem bnm icin hic farketmiyor ama eşim daha smdiden erkek die sayikliyo
Evet, ilki erkek ve 22 aylık. İlk çocuk kız ya da erkek farketmez zaten. Hoş ben de yine erkek çocuk Sahibi olsam ne farkedecek. Her türlü deli gibi sevip mutlu olucam. Ama işte gönül kız çocuğuna sahip olmanın nasıl bir şey olduğunu bilmek istiyor.

Bakalım hisler yanıltacak mı
Benim ilki de sağdaydı bu arada ve erkekti. Onda hiçbir şey hissetmemiştim. Erkek olacağını öğrenmek sürpriz olmuştu. Bakalım bu kez nasıl olacak? Öğrenmemize çok bir şey kalmadı

Bendede özellikle yatakta dönerken ani kramp gidiyordu 2-3 gündür korktum meğer herkeste varmış. Bende sağda hissediyorum ultrasondada sağda duruyodu en son. Ama sağda olup kız olanda var solda durup oğlan olanda. O yüzden moda girmiyorum

Ben de kimse bahsetmeyince herkese olmuyor herhalde diye düşünmeye başlamıştım.

Ben sağda hissediyorum. Deli gibi kızım olsun istiyorum. Ama erkek olacağını hissediyorum
Ben de en başından beri sağda ağrı yaşıyorum sağ kalça sağ kasık.şimdi şimdi arada sola giriyo.duygular aynı.kız istiyorum ama erkek olacak gibi geliyor.eşimden dolayı kız istemem de.yoksa ilk hepsi kabulum.o çok kız istiyor

Bazen bişeye uzanırken dönerken hapşırırken bazen de hiçbişey yokken minik minik kısa kısa kısa giriyo çıkıyo
Benim en çok ani kalkışlarda oluyor. Bir türlü yavaş kalkmayı öğrenemedim.

Ben de bende yazışmaları hep okuyorum kimse bıçak saplanması yazmıyor sancı yazmıyor.ben de ben de mi sıkıntı var acaba diyordum
Herkeste etkisi farklıdır belki. Benimki baya etkiliyor valla. Bir süre öylece kitlenip acının geçmesini bekliyorum.

Kizlar ben 4. Eya girdim be aşırı bel agrım var normal mi yaşayan var mı benim gibi

Bende kiz isteyip erkek hissedenlerdenim doktorumun ilk tahminide erkekti bakalm degisir mi acaba anlayan varsa bakabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…