Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Birtek benmiyim diyordum yanlız olmadığıma sevindim bende sağ tarafımda hissediyorum
Ben de sağ hatta sağa kayıyor göbüş arkadaşlar da farketti.aslında 7 aydan sonra olur kasılma gibi toplanır bir yana bende öyle oluyor şimdiden. Oğlumda soldaydı hatta o ay soldan yumurtlamıştım görmüştük ultrasonda.

Ne yapalim saglik olsn o zamn zaten ilk gebeligim bi dahaki kiz olur belki nub teorisi nedir neye bakiliyor

Benim oğlan hep sağda durmuştu. Yamuk karınla gezmiştim genelde. Sonunda ne oldu peki? Sağ tarafımda çatlaklar oluştu. Hain domdom

Iyi geceler kizlar foruma yeni üye oldum bende sizler gibi 2020 mayıs annesi olucam 7 haftalik hamileyim beni de listeye ekler misiniz

Kızlar bende rüyamda kız gördüm ama herkes erkek hissediyor benim için. Birde tam hamile kaldığım gün (tabi haberim yok o zaman hamile olduğumdan) bir kadın bir oğlu daha olacak demiş kayınvalideye baya falcı inşallah kız olur yalancı çıkar inanmaz insanlar ona bir daha diyorum öyle sinir oluyorum bu falcılara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…