Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hayırlısı canım ama ben de fal/falcı sinir olurum, sırf onun yalancı çıkması için kızın olmasını istedim :) sağlıkla gelsin

Benim oğlan hep sağda durmuştu. Yamuk karınla gezmiştim genelde. Sonunda ne oldu peki? Sağ tarafımda çatlaklar oluştu. Hain domdom
Anam yerim onu. Bizimki 4100 doğdu iriydi ve hep aşağı vurdu durdu sonuç doğumdan sonra gördüğüm aşağıda yerleşik çatlaklar ne de övünmüştüm hiç çatlamadım diye

Anam yerim onu. Bizimki 4100 doğdu iriydi ve hep aşağı vurdu durdu sonuç doğumdan sonra gördüğüm aşağıda yerleşik çatlaklar ne de övünmüştüm hiç çatlamadım diye
Ya doğuma kadar çatlakları hiç anlamadım ben de zaten. Az övünmemiştim öncesinde. Benimki 3650 gr doğmuştu. Ama öyle bir top olup gerdiriyordu ki karnımı Sanırsın 5 küsür kilo.

Ya doğuma kadar çatlakları hiç anlamadım ben de zaten. Az övünmemiştim öncesinde. Benimki 3650 gr doğmuştu. Ama öyle bir top olup gerdiriyordu ki karnımı Sanırsın 5 küsür kilo.
Ay ne sıkıldılar kim bilir dimi daracık yer. Oğlum doğduğunda elleri ayakları ters dönmüştü tövbe ne korktum doktor korkma sıkışmış bir güne geçer masaj yap demişti şükür geçti hemen.

Boyu da uzunmuş demek ki. Ben tamamen baygın olduğum İçin göremedim ayacıklarını. Ufacık yerde aylarca durmak kolay olmasa gerek. Geçen gün yeni doğmuş bir bebek gördüm. Öyle farklı geliyor ki insana. Sanırsın yakın zamanda o yollardan hiç geçmemişim. Ağlamaları bile çok farklı minnoşların

Uzun teyzesi şimdi bile 90 cm 18 aylık.Ya evet unutmuşum ben de çünkü her gün bir öncekinden güzel oluyorlar. Bugun babası ile oynarken birden geldi öptü beni geri döndü, orada eridim işte

Uzun teyzesi şimdi bile 90 cm 18 aylık.Ya evet unutmuşum ben de çünkü her gün bir öncekinden güzel oluyorlar. Bugun babası ile oynarken birden geldi öptü beni geri döndü, orada eridim işte
Di mi Sevgilerini göstermeleri öyle mutlu ediyor ki insanın içinde şelaleler taşıyor sanki. Ben de bugün kendi yemeğimi kenara bırakmış onu doyururken birden elime yüzünü sürüp başını omzuma koyup anne dedi. O an hissettiklerimin tarifi yok.

Iyi aksamlarmi gecelermi desem bilemedim.benim iki oglumda sagdaydi bu ise solda daha cinsiyet belli degil ama kiz hissediyorum hayirlisi olsun.haftaya ikili test var bakalim gorcezmi

Eşimin ailesinde 3 kuşaktır kız yok şimdilik ilki erkek bi tuhaf oldular,sevinemediler ki bana herkes oğlun olacak dedi bizde öyle hissettik,bu sefer kız hissediyorum belki gönülden geçen o diye,tabi hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…