Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim de canım aşırının aşırısı ekşi istiyor, sağ tarafda ağrı (sağlıklı olsun da) kız olsa keşkeeeee ☺☺
oğlum da 4 ay ekşi acı yedim çok fena tatlıdan tiksindim ama sonuç belli
şimdide aynıyım bence bu da erkek gibi

Günaydın hamişler göbeğimiz büyüyor artık (Benim şişkinlik vs 5 aylık gibi) sizce çatlak kremlerine başlamak gerekirmi yavaştan (kantaron yağını çok kişiden duydum) daha önce doğum yapanlar yardımm ne kullanalım napalım

Lierac kullandım ben,ama fiyatı fazla gelirse bebe yağı,vazelin nemlendirin,aşırı kilo almayınca çatlamaz kaşınır zaten gerilince

merhaba kızlar. benim açtığım anket konusu ile bu konu birleşirilmiş mi? neden böyle bir şey oldu? fikri olan var mı

Bnmkii nie buyumuyoo yaaa hergun aynanin karsinda bakiyorum ilk olunca meraklanio insan

Iki gündür var bende bıçak saplaniyor resmen belime doktorunuz bisey önerdi mi hareket yada başka bisi
Bir şey önermedi. Sadece bunlar bunlar olacak. Olduğunda endişe etmene gerek yok dedi. Yalnız bende bıçak saplanması gibi olmuyor. Sizinki biraz şiddetli sanırım. Yine de bir drunuza sorun isterseniz.

Aslında daha erken ama kimisinin iç karnı küçük olduğu İçin erken başlıyor büyüme. Benim de öyle mesela. İsterseniz organik Hindistan yağı spreyleri var. Fıs fıs sıkıyorsunuz. Çok pratik. Geçen sefer araştırıp bir marka bulmuş onu kullanmıştım. Memnun da kalmıştım. Ama adını unuttum. Yeniden araştırmaya başlayınca bulabilirim belki.

Bir şey önermedi. Sadece bunlar bunlar olacak. Olduğunda endişe etmene gerek yok dedi. Yalnız bende bıçak saplanması gibi olmuyor. Sizinki biraz şiddetli sanırım. Yine de bir drunuza sorun isterseniz.
Ya aslında biraz ayakta fazla kaldım onda da olabilir mi ki kasik ağrılarıma normal demişti 4. Ayda da sağda yada solda kasik ağrın olur bel ağrında olucak demişti

Bnmkii nie buyumuyoo yaaa hergun aynanin karsinda bakiyorum ilk olunca meraklanio insan
İç karnın geniştir canım. Büyüyordur ama içerden büyüyordur. Eninde sonunda gözle görülür bir büyüme başlayacak merak etme. Sonra da neden bu kadar büyüyor diyeceksin

Ya aslında biraz ayakta fazla kaldım onda da olabilir mi ki kasik ağrılarıma normal demişti 4. Ayda da sağda yada solda kasik ağrın olur bel ağrında olucak demişti
Yorulduğun zaman dinlenmeye çalış. Hiçbir şeyde aşırıya kaçma. Vücudun sana böyle sinyaller yolluyor işte dinlen yorma kendini diye. Sinyallere kulak verirsen ağrıların azalacaktır.

Lierac kullandım hiçbir ise yaramadı bende

Cilt yapısıyla alakalı bu çatlak olayı canım bence. Ben hiçbir şey sürmedim sıfır çatlakla doğuma gittim. Arkadaşım piyasadaki en pahalı kremleri kullandı harita gibi oldum der. İlla kullanacaksan da bence bebe yağı kullan en saf o bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…