Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Canim merhaba ben suan hisdistan cevizi yagi badem yagi ve bebek yagi kullaniyorum simdiden kullanmak gerekiyor gec kullanilinca etkisi olmuyor ve bunlar dogal icerikli seyler tavsiye ederim

Kaşınıyorsa sürekli nemlendirin şimdiden başlayın yağlanmaya
Hindistan cevizi yagi almayi dusunuyorum internetten bakiyorum ama karar da veremedim. Kremlere pek guvenemiyorum yarari olacagini sanmiyorum. Bide badem yagi iyi olur diye dusunuyorum.. bilmiyorum ki

Hindistan cevizi yagi almayi dusunuyorum internetten bakiyorum ama karar da veremedim. Kremlere pek guvenemiyorum yarari olacagini sanmiyorum. Bide badem yagi iyi olur diye dusunuyorum.. bilmiyorum ki
Hindistan Cevizi yağı kardesime dokunmuştu
Gözenekleri yıkayıp,kaşıntı yapmıştı

Badem yağı tüylendiriyor demişlerdi tabi cilt yapısıylada alakalı olabilir ama vazelin,bebe yağı, zeytinyağ olabilir,bazı aktarlar karışım hazırlıyorlarmış

Napicam hic bilmiyorum. Benm biraz once baslamam lazim artik doktora soylesem kremlerden birinin ismini rastgele vverecek eminim. Ya da hersyeden biraz alip denicez

Badem yağı tüylendiriyor demişlerdi tabi cilt yapısıylada alakalı olabilir ama vazelin,bebe yağı, zeytinyağ olabilir,bazı aktarlar karışım hazırlıyorlarmış
Bende boyle karistirayim hatta eczaneden vitamin kapsullerinden alip kirayim icine diye dusunmustum. Ama bunlar karisinca tepkimeler farkli olabilirya da biri birini bozar bu seferde yarar yerine zarari olur dedim. Kararsizliktan hic bisey yapamadan gecip gitcek galiba

Ilk gebeliğimde dr cildin yapısıyla alakali demisti en pahali kremleri de kullansan catlicaksan önüne geçemezsin. Ama badem yağını onerebilirim demişti. Bende tüylenme yapmadi bende catlagim hic yok derken meger kafasi asagiya inince sag tarafim biri 4 tirnagiyla cizmiz kadar catlak olmuş. Simdi hindistan cevizi ve badem yağı ikisinide kullanicam. Bi arkadasim vazelin kullanmış o da memnundu. Bi de onerim goguslerinize göbek bel cevresi ve basenlerinize surmeniz. Goguslerim çok catladi benim

Kızlar ayağa kalktığınızda sizinde kasıklarınıza kıramp giriyomu 9 haftalığım ve ayağa kalktığımda sag yada sol kasigima kıramp giriyo normalmi acaba ?

Derya çok alakasız yazdığın yazıyla ama Antalya’da mısın ?

İyi aksamlar kizlar bir sorum olacakti. Gebelikte baş agrilari yasayanlar var mi aranizda? Benim neredeyse her gün basim agriyor. Bir gun iyiyse ikinci gun mutlaka tekrar basliyor. Gebelikten once kolay kolay basim agrimazdi ama simdi neden bu kadar fazla merak ediyorum. Doktorum tansiyonunu olc dedi hep normal cikiyor ve parol almami soyledi ama ben kullanmak istemedim. Sizde de boyle bir sikayet var mi?? Hergun 2litre su ve maden suyu iciyorum ama yine de bana misin demiyor

Cahide yetişe çıkan bir doktor ne kadar doğal denirse densin sonuçta ne olduğu ya da etkisinin neler olduğu bilinmiyor. Doğrudan karnınıza sürüyorsunuz ben önermiyorum demişti. Haklı bence. Benim karnım tamamen çatlak zaten ilkinde de bir şey kullanmamıştım şimdi hiç kullanmama gerek yok. Bu yapıyla ilgili bence çatlayacağı varsa çatlıyor.

Baş ağrısı bende de oluyor ama ben biraz yorgunluğa bağlıyorum. Dr banu nun uygulaması var ya orada gebelikte baş ağrısı diye makale vardı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…