Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de de aynı sorun var . Sabretmekle yetiniyorum parol önerdi benim doktorum da

Baş ağrısı bende de oluyor ama ben biraz yorgunluğa bağlıyorum. Dr banu nun uygulaması var ya orada gebelikte baş ağrısı diye makale vardı sanırım.
Pek faydasini gormedim canim makalenin gecen haftalarda okumustum. Ben evdeyim hergun yorulmuyorum da ama neden oluyor gercekten cozemiyorum artik

Ben de de aynı sorun var . Sabretmekle yetiniyorum parol önerdi benim doktorum da
Ben ilac kullanmamaya calisiyorum gebelikten once de kullanmazdim ama artik surekli olmasi sinirimi bozmaya basladi. İlac alsam bugunluk keser belki ama yarin tekrar olursa hergun ilac mi alicam?? İlk uc ay normal yaziyor internette ama bakalim gececek mi...

Benim ozellikle aksamlari başim resmen zonkluyo ilacta almiyorum bikac saat durup careyi uyumakta buluyorum bugun agrimiyo hayrett nie ağrir ki hamilelikte , hamilelik oncesi başim agrimazdi bu arada

Canım benim 3 gündür başım ağrıyordu. Daha dün geçti. Ara ara da böyle uzun süreli ağırlarım oluyor. İlk hamileliğimde de olmuştu maalesef. Parol içmende bir sakınca yok. Günde 5 taneye kadar hakkın var hatta. Ama tabii sık aralıklarla değil.

Benim ozellikle aksamlari başim resmen zonkluyo ilacta almiyorum bikac saat durup careyi uyumakta buluyorum bugun agrimiyo hayrett nie ağrir ki hamilelikte , hamilelik oncesi başim agrimazdi bu arada
Benim uyuyunca geciyor sabahlari uyanir uyanmaz kaldigi yerden devam ediyor bazen tansiyonumu olctum simdi 9/5 cikti normalde 10/6dir hep etkisi var mi acaba?
Peki ilk gebeliginde bu agrilar ne kadar surmustu bu haftalar da son bulmasini diliyorum da çünkü parol konusunu tekrar dusunucem

Son zamanlarda suyu az içince zonklama oluyor. Ben de soracaktım buradan bu soruyu.

İlk aylar olmuş, sonra geçmişti neyseki. Yine öyle olmasını bekliyorum.

Dayanilmaz oldugu anda parol içiyorum canim agri tansiyonu yükseltiyor yukselmeden kesiyorum agriyi

Kızlar taşınıyorum yeni evin yanında butik bir özel hastane var uçuk fiyatlı olmayanlardan, iyi oldu arada gider görürüm bebişimi

Cok zor yeni yeni anliyorum. Vucudum eskiye donmeye basladi. Daha dogrusu hormonlarim. Siz arastirdiniz mi 3 aylik bebekde baya buyumus oluyo neden kalbi durdu. Tekrar hamile kaldiniz mi
arastirmadim.
Doktor gelisiminde mutlaka sikinti vardi dedi.
Yani sikintili hasta bir bebek olarak bakiyorlar.
Suan hamileyim cok sukur 11 haftalik.

Cok zor yeni yeni anliyorum. Vucudum eskiye donmeye basladi. Daha dogrusu hormonlarim. Siz arastirdiniz mi 3 aylik bebekde baya buyumus oluyo neden kalbi durdu. Tekrar hamile kaldiniz mi

Allah sabrını kuvvetini versin canim,
Bir çoğumuz yaşadık zor bir süreç,
daha önce de bahsetmistim ben 3 gunde durumu kabullenip kendime geldim.
kürtajdan sonraki ay ilk kızıma hamile kaldım
sen ne kadar güçlü olursan pozitif olursan her sey daha guzel olucak emin ol

Bugün bendede baş ağrısı tavan yaptı evvelsi gün nezleyim diye dr sadece bir gün 2 tane panadol iç dedi ( parolün aynısıymış, parol buldum ictim) şimdi ağrı için 1 tane parol içsem bişey olurmu ki çatlayacak gibi

Bende ilk gebelikte catlsk yoktu ama ikincide az bisi oldu nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…