Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çatlak için kullandığınız bebe yağını yada diğer yag-kremleri ne sıklıkla kullanıyorsunuz?
Her duş sonrası her akşam vb..

erkek olursa bizimkide Aras olacak
bir kızım var adı Masal , Aras ismini o koydu:)
Bende Eymen mi Aras mi derken esim Aras'ı begendi.
Aras ismi cok ağır, cok karizmatik, çok cool geliyor bana
Bir de hic etrafimda yok Aras

Aramizda Aras isimli cocugu ya da tanidigi olan varsa analiz alirdik aslinda.

Merhaba herkese
Kronik yorgunlugum hala sürüyor
Ev işi,yemek yapmak istemiyorum
Bilgisayarda oturup 2 sınav hazırladım pertim çıktı
Sürekli tuzlu ,hamur işi birşeyler yemek istiyorum
Doktorum 12,13.haftalardan sonra geçer dedi..ama o zamana kadar kilo almaktan korkuyorum
Eve cuma girdim , muhtemelen yarın sabah cikiicam .
İçimi doktum biraz ,kusura bakmayın

Allah razi olsun canim. Masallah kurtaj sonrasi ilk ay hamile kalmak buyuk cesaret. Rahim 3 ayda toplaniyor enaz diyorlar

arastirmadim.
Doktor gelisiminde mutlaka sikinti vardi dedi.
Yani sikintili hasta bir bebek olarak bakiyorlar.
Suan hamileyim cok sukur 11 haftalik.
Simdi tekrar hamile kalmaya da korkuyorum. Tekrar ayni seyi yasarsam. Pihtilasma sorunu varsa diye. Zaten fazla arastirabilrcegimiz bi durum yok diye biliyorum

Simdi tekrar hamile kalmaya da korkuyorum. Tekrar ayni seyi yasarsam. Pihtilasma sorunu varsa diye. Zaten fazla arastirabilrcegimiz bi durum yok diye biliyorum
yok ya öyle dusunmeyin.
Sizin kurtajiniz nasil oldu bilmiyorum ama ben 3 aylik bebegimi 2 sise serumla(suni sanci) dogurdum aci cekerek.
Ölu cocugumu dogurdum yani.
Dusunun psikolojimi.
Dr. buyuk rahmine zarar veririz dedi.
(Ben bilincsizdim hic boyle birsey ysamadigim icin baska bir yontemi yokmuydu bilmiyorum)
Ama keske yasamasaydim.
Ben asla bir daha diyordum o acidan sonra.
Ama insan unutuyor.
Cektigi aciyida, anlarida..

Her hamilenin kesinlikle ya kaybedersem? korkusu vardir.

Ben her kontrole gittigimde ya kalp atisi duyamazsam diye panikden tansiyonum dusuyor.
Ayrica panik atak hastasiyim zaten.
Ama kader iste.
Nasip ötesi yok.

Yiyecegi ekmek yokmus öyle dusunmek lazim.

Ne kusuru Dertleşiyoruz sevincimizi sıkıntımızı paylaşıyoruz burada. Hamur işi sevdası bende de baş gösterdi. Ancak sanki iştahım ve enerjim bugün normale döndü gibi, dün 11’inci haftaya girdim. Bakalım zamanla iyi olcaz inanıyorum.

Bugün 12 haftalık olduk bir iştahım arttı ki anlatamam size şu ana kadar hiç kilo almadım ama ben zaten kilolu hamişlerdenim. Böyle gidersem çok alırım herhalde

Merhaba kızlar. Ben de çoktandır yazmadım. Keyifsizim Bulantılarım geçti geçiyor derken arttı. Ayrıca hiç kusmamışken kusar oldum. İşim de çok yoğun bu ara. Sürekli mesaideyim ve pert haldeyim. Enerjim bitti. Elimi kaldırasım gelmiyor. Okuyorum burayı ama birşey yazmaya bile üşeniyorum çoğu zaman. Fena bir hale geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…