Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Allah im birdaha yasatmasin canim bunla geçmiş olsun. Senin durumun daha zor olmus. Baska doktorlarinda fikrini almismiydin

Bugün 12 haftalık olduk bir iştahım arttı ki anlatamam size şu ana kadar hiç kilo almadım ama ben zaten kilolu hamişlerdenim. Böyle gidersem çok alırım herhalde
Ben de kilolu baslyanlardanim
Hastaneye göre 70,evdeki tartiya göre 72,5 ,sağlık ocağına göre 74,5 ile başladım
İlk hamileligimde 17 kilo almıştım
Bunda maksimum 12-14 ile bitirmem lazım ama bu yeme düzeni ve hareketsizlikte çok zor

Allah im birdaha yasatmasin canim bunla geçmiş olsun. Senin durumun daha zor olmus. Baska doktorlarinda fikrini almismiydin
Almadim ama kendime cok kizdim.
Öyle birseyi bana yasattiklari icin
Kesinlikle baska cozumu olmaliydi ve ben onlari yasamamaliydim.
Hic böyle birsey yasamamistim ve ozel hastanede oldu bu
Keske baska dr. hastaneyede gitseydim.
Kime anlatsam cok sasirdilar bu yasadigima.
Nasil boyle bisi yasattilar diye
Sanirim doktorun boylesi isine geldi
Bilmiyorum

Ben de sizler gibiyim 11.haftadayım elimi kolumu kaldırasım yok sabah okul için uyandığımda bile utanmasam ağlıcam gitmemek için. Istahim hiç iyi değil yiyemiyorum içemiyorum ac kalınca da midem bulaniyo perişan bi haldeyim eşim de görevde. Psikolojim tamamen alt üst

senin yaşadığını is yerimde bir arkadas yaşamıştı.ama onunki 24 haftalik falandi ya da daha büyük oyle hatırlıyorum.
doktor kurtaj yapamayiz eger sezeryanla alirsam da dikislerinden dolayi 2. gebeligine kadar 1 yil beklemen lazım demişti.
o da suni sancılı doğumu secmek zorunda kalmisti yani kendini suclama sakın
sanırım bunun 2 çözümü var ya sezeryanla ya da dogumla.
Allah bir daha yaşatmasın
Allah bebeklerimizi korusun evlatlarimiza uzun ve saglikli ömürler versin

Seninle aynıyız bu sağlık ocağı niye fazla çıkarıyor yaahu ben de 15-16 almıştım ilkinde 10 alak keşke ama 2-3 kilo aldım bile bence 70-71 dim. Oğlumda da 71 ile hamile kalmıştım

Kizim da 70 le hamile kalıp 78 le doguma gitmiştim. Kış hamilesiydim saglik ocagina bildirdigimde botlar kalin kazak kot derken 73 çıktım. Yazin da son kontrolde 77 çıkınca ebe şok geçirdi ağırlıklar gidince yazlik elbiseyle şimdi 71 le hamile kaldim 1 kilo almışım.

Aynı durumdayım ben de canım sadece hamurişi tüketiyorum kurudum kaldım resmen okula bile zar zor gidiyorum. Yemek desen hiç yapmıycam ama oğluma mecbur yapıyorum. İnşallah bir an önce geçer bu durum.

Amin

Hamur işi,tatlı sevdamız noolcak ya 62 ile hamile kaldım simdiden 69u gördüm daha 6 ay var bittim ben.İnsallah tatlı krizleri geçer. Geçen hafta rahat giydiğim pantolon bu hafta sıkıyor. Hamile pantolonu da bol geliyor.Ne giyeceğini şaşırıyorum.

Moral bozmak istemem ama biraz temkinli gidin
Son haftalar daha çok kilo alınıyor
Şekeriniz olma ihtimali var mı ?
Doktorunuz ne diyor ?

Bizde simdi tam tersi olcaz desene. İnce kiyfetlerle gittik doguma kadar kisliklarla gidiyo olcaz ama mayista botlardan kurtuluruz heralde. Ben hep sabahlari evde tartiliyorum kendim takip ediyorum en güzeli ve 1.3 aldim simdilik. Normal sanirim ama hic almayanlarda var galiba

Aynı durumdayım ben de canım sadece hamurişi tüketiyorum kurudum kaldım resmen okula bile zar zor gidiyorum. Yemek desen hiç yapmıycam ama oğluma mecbur yapıyorum. İnşallah bir an önce geçer bu durum.
Geciyo canim bence. Bende öyleydim bu ara toparladim. Meyveyi falan severek yiyorum artik. Canim cok cesitli yemekler istemesede hep gözüm corbada. 13+1 oldu bugun, dedikleri gibi 12den sonra toparlaniliyomus gercekten. Sen tecrubeliymissin tabi kendinde bilirsin

Ben daha hiç kilo almadım 3 kilo vermisim bile ama bundan sonra alırım diye tahmin ediyorum 10 kiloyu geçmez insallah

İyi atlatmışsın canım sevindim. Su dahil hiçbir sulu yemek canım istemiyor. Tatlıdan da soğudum ki çok severdim. Oğlumda 14 haftanın bitmesiyle geçmişti bulantılar. oğlumda hiç bu kadar sabahtan yatıncaya kadar bulantı yaşamamıştım. Şimdi çok kötü kusma yok ama hep bir öğürtü canım yaa ne dertliymişim. Neyse bebişlerimiz sağlıklı olsun da sabrederiz.

Günaydın tatlış anneleeeerr☺ Bugün ikili testimiz var bizim için dua eder misiniz acaba? Biraz gerginiz de
İnşallah güzel sonuçlarla dön canım 12+4 te tam ikili testim benimde dün bimarkadalım çok geç dedi çok kafamı karıştırdı gece boyu kafama taktım. Normal di mi?

Selamlar, bir kaç gün önce bebeğimizin erkek olacağını öğrenmiştik nedense hep kız gibi hissedip kız ismi bulmuştuk ama şimdi durum farklı tabi :) ve erkek ismi bulamıyoruz bir türlü, efe çınar aras ayaz falan gibi çok rastlanan yeni moda isimler dışında var mı önerisi olan

Bende evde tartildigimi dikkate alıyorum. 1 kilo gayet ideal şimdilik. Ama dikkat etmek gerekiyor artık istah artislari baslicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…