İnşallah güzel sonuçlarla dön canım 12+4 te tam ikili testim benimde dün bimarkadalım çok geç dedi çok kafamı karıştırdı gece boyu kafama taktım. Normal di mi?
Günaydın, geçen hafta yapıldı ikili tarama hiç gerilmediğim gibi test yapılacağını bile unutmuştum, çok şükür tertemiz çıktı sonucu, rahat ol düşünme gerilme bebişini de germe sonuç çıkana kadar çok yorulursun sonra :) hiçbir şey çıkmaz Allahın izniyle
Günaydın, geçen hafta yapıldı ikili tarama hiç gerilmediğim gibi test yapılacağını bile unutmuştum, çok şükür tertemiz çıktı sonucu, rahat ol düşünme gerilme bebişini de germe sonuç çıkana kadar çok yorulursun sonra :) hiçbir şey çıkmaz Allahın izniyle
günaydın kızlar
bende fenalardayım midem bi iyi bi kötü
ve net çok uykum var hep var
işe gelmek istemiyorum kafam sürekli yatmak istiyor
algılarım çok düşüyor çok yoruluyorum ve dün dışarı çıktık böyle bir bel ağrısı yok zor yürüdüm yolda resmen ya
Evet :) erkek. Kesin olarak söyledi, hatta aksi mümkün değil mesleği bırakırım diyecek kadar netti. 4 boyutlu ultrason görüntüsü bile aldık. Elleriyle gözlerini ovalıyordu.
günaydın kızlar
algılarım çok düşüyor çok yoruluyorum ve dün dışarı çıktık böyle bir bel ağrısı yok zor yürüdüm yolda resmen ya
Günaydın, 14. haftamdayım benim de hala bulantım sürüyor, 15 gün içerisinde geçmemesi halinde geçeceğine dair umudumu yitireceğim artık, ilginç olanı sabahaları iyi akşam saatleri daha kötü oluyor. Hiçbir şey çözmüyor, doktorum metpamid dahi kullandırdı geçmiyor geçmiyor geçmiyor :) dayanmaktan başka çare yok, belin ağrıyor ve halsizsen buna da dayanman gerekiyor, annelik boşa kutsal değil :)
günaydın kızlar
Günaydın, 14. haftamdayım benim de hala bulantım sürüyor, 15 gün içerisinde geçmemesi halinde geçeceğine dair umudumu yitireceğim artık, ilginç olanı sabahaları iyi akşam saatleri daha kötü oluyor. Hiçbir şey çözmüyor, doktorum metpamid dahi kullandırdı geçmiyor geçmiyor geçmiyor :) dayanmaktan başka çare yok, belin ağrıyor ve halsizsen buna da dayanman gerekiyor, annelik boşa kutsal değil :)
Evet :) erkek. Kesin olarak söyledi, hatta aksi mümkün değil mesleği bırakırım diyecek kadar netti. 4 boyutlu ultrason görüntüsü bile aldık. Elleriyle gözlerini ovalıyordu.
öyle tabi ya cidden
ben oğlumda 4 ay çektim mideden sonra geçti
ve oğlumu kucağıma aldığımda o acemilik ilk 1 hafta resmen annemi o kadar iyi anladım ki çok üzüldüm çok pişman oldum herşeye ama insan cidden anne olmadan anlamıyormuş birşeyleri
inşallah hayırlı evlatlar yetiştirebiliriz bizde
çok duygusalım sabah sabah işe gelirken kaza gördüm başladım ağlamaya oy oy
bel ağrımla midem sürekli değil ama zorluyo bazen
ama uyku ah doyamıyorum tamda uyuyamıyorum
ama cumartesi pazar pazartesi sadece 12 de yatıyorum diğer günler 9 buçukta uyuyorum ama yetmiyo yok
öyle tabi ya cidden
ben oğlumda 4 ay çektim mideden sonra geçti
ve oğlumu kucağıma aldığımda o acemilik ilk 1 hafta resmen annemi o kadar iyi anladım ki çok üzüldüm çok pişman oldum herşeye ama insan cidden anne olmadan anlamıyormuş birşeyleri
inşallah hayırlı evlatlar yetiştirebiliriz bizde
çok duygusalım sabah sabah işe gelirken kaza gördüm başladım ağlamaya oy oy
evet tüm tiksintilerim herşeyim geçti sadece son aylarda biraz yine olmuştu
ama her bünye aynı değil benim bir tanıdığım doğumhanede bile kustu malesef
bel ağrımla midem sürekli değil ama zorluyo bazen
ama uyku ah doyamıyorum tamda uyuyamıyorum
ama cumartesi pazar pazartesi sadece 12 de yatıyorum diğer günler 9 buçukta uyuyorum ama yetmiyo yok
evet tüm tiksintilerim herşeyim geçti sadece son aylarda biraz yine olmuştu
ama her bünye aynı değil benim bir tanıdığım doğumhanede bile kustu malesef
Doktorum bir ay önceden ben önümüzdeki ay söylerim cinsiyeti demişti, doktor çok önemli bu arada çok seviyorum doktorumu :) hep kız sandık ama erkekmiş sıpa :) sağlıklı olsun hiç fark etmez, ilk çocuğumuz zaten