Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İnşallah güzel sonuçlarla dön canım 12+4 te tam ikili testim benimde dün bimarkadalım çok geç dedi çok kafamı karıştırdı gece boyu kafama taktım. Normal di mi?
11 -13 hafta arasi diye biliyorum. Beni de ikili icin 10+5 de çağırdı. Gec degildir sanırım dr o tarihte cagirdiysa.

Günaydın tatlış anneleeeerr☺ Bugün ikili testimiz var bizim için dua eder misiniz acaba? Biraz gerginiz de
Günaydın, geçen hafta yapıldı ikili tarama hiç gerilmediğim gibi test yapılacağını bile unutmuştum, çok şükür tertemiz çıktı sonucu, rahat ol düşünme gerilme bebişini de germe sonuç çıkana kadar çok yorulursun sonra :) hiçbir şey çıkmaz Allahın izniyle

mrb günlerimiz aynı ne zaman yaptırdınız ikli testi acaba

günaydın kızlar
bende fenalardayım midem bi iyi bi kötü
ve net çok uykum var hep var
işe gelmek istemiyorum kafam sürekli yatmak istiyor
algılarım çok düşüyor çok yoruluyorum ve dün dışarı çıktık böyle bir bel ağrısı yok zor yürüdüm yolda resmen ya

Günaydın, 14. haftamdayım benim de hala bulantım sürüyor, 15 gün içerisinde geçmemesi halinde geçeceğine dair umudumu yitireceğim artık, ilginç olanı sabahaları iyi akşam saatleri daha kötü oluyor. Hiçbir şey çözmüyor, doktorum metpamid dahi kullandırdı geçmiyor geçmiyor geçmiyor :) dayanmaktan başka çare yok, belin ağrıyor ve halsizsen buna da dayanman gerekiyor, annelik boşa kutsal değil :)

Günaydın, 14. haftamdayım benim de hala bulantım sürüyor, 15 gün içerisinde geçmemesi halinde geçeceğine dair umudumu yitireceğim artık, ilginç olanı sabahaları iyi akşam saatleri daha kötü oluyor. Hiçbir şey çözmüyor, doktorum metpamid dahi kullandırdı geçmiyor geçmiyor geçmiyor :) dayanmaktan başka çare yok, belin ağrıyor ve halsizsen buna da dayanman gerekiyor, annelik boşa kutsal değil :)

Evet :) erkek. Kesin olarak söyledi, hatta aksi mümkün değil mesleği bırakırım diyecek kadar netti. 4 boyutlu ultrason görüntüsü bile aldık. Elleriyle gözlerini ovalıyordu.
Canım kaç haftalıksın cinsyeti öğrendin

öyle tabi ya cidden
ben oğlumda 4 ay çektim mideden sonra geçti
ve oğlumu kucağıma aldığımda o acemilik ilk 1 hafta resmen annemi o kadar iyi anladım ki çok üzüldüm çok pişman oldum herşeye ama insan cidden anne olmadan anlamıyormuş birşeyleri
inşallah hayırlı evlatlar yetiştirebiliriz bizde
çok duygusalım sabah sabah işe gelirken kaza gördüm başladım ağlamaya oy oy

bel ağrımla midem sürekli değil ama zorluyo bazen
ama uyku ah doyamıyorum tamda uyuyamıyorum
ama cumartesi pazar pazartesi sadece 12 de yatıyorum diğer günler 9 buçukta uyuyorum ama yetmiyo yok

Duygusallık işi fenaa ben yemek yaparken patlıcana bakıp ağladığımı biliyorum :) 4 ay sonra geçtiğinde nasıldı, tamamen geçiyor mu geçince?

Duygusallık işi fenaa ben yemek yaparken patlıcana bakıp ağladığımı biliyorum :) 4 ay sonra geçtiğinde nasıldı, tamamen geçiyor mu geçince?
evet tüm tiksintilerim herşeyim geçti sadece son aylarda biraz yine olmuştu
ama her bünye aynı değil benim bir tanıdığım doğumhanede bile kustu malesef

bel ağrımla midem sürekli değil ama zorluyo bazen
ama uyku ah doyamıyorum tamda uyuyamıyorum
ama cumartesi pazar pazartesi sadece 12 de yatıyorum diğer günler 9 buçukta uyuyorum ama yetmiyo yok
Bu uyku hali bence doğumdan sonra uyuyamayacak olduğumuz uykuları şimdi uyumamız için :)

evet tüm tiksintilerim herşeyim geçti sadece son aylarda biraz yine olmuştu
ama her bünye aynı değil benim bir tanıdığım doğumhanede bile kustu malesef
Doğumhanede bile kusma olayını sık duyuyorum umarım iş oraya gelmez :) hoş ben kusmuyorum kuru bulantı ama hayatı felç ediyor

Maşallah erkek olunca çabuk öğrenilebiliyor
Doktorum bir ay önceden ben önümüzdeki ay söylerim cinsiyeti demişti, doktor çok önemli bu arada çok seviyorum doktorumu :) hep kız sandık ama erkekmiş sıpa :) sağlıklı olsun hiç fark etmez, ilk çocuğumuz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…