Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bu uyku hali bence doğumdan sonra uyuyamayacak olduğumuz uykuları şimdi uyumamız için :)
ya yok son aylar uyku sıfır hiç uyuyamıyorsun seni doğum sonrasına hazırlıyo resmen
çok sinir yani uykun var uyuyamıyorsun ay sabahlara kadar oturuyordum

Doğumhanede bile kusma olayını sık duyuyorum umarım iş oraya gelmez :) hoş ben kusmuyorum kuru bulantı ama hayatı felç ediyor
ya ama o tanıdığım da mide yanması aşırı vardı oturarak uyurdu o derece yani

Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı ilerlesin evet doktor önemli gerçekten ben de 8. Haftaya girdim daha var cinsiyete

Zombiye döner insan ya sıkıntı oluyor da mı uyunmuyor?
ya bi değişik cidden Allah doğum sonrasına alıştırıyo dersin yani boş boş uyuyamıyorsun
çocuk bazen çok hareketli oluyor sabaha karşı sızıyordum böyle ama
şimdi diyorum oğlan var sabahta o ayakta naparız bilmem
zaten alıştır kendini annelik zombilik yani saatlerce uyuyamamak doğuncada
ilk 3 ay en zoru sonra yavaş yavaş düzene giriyor cidden
inşallah gelen bebişlede düzenimizi kurarız o sırada oğlanın düzeni bozulmaz derdindeyim

İnşallah güzel sonuçlarla dön canım 12+4 te tam ikili testim benimde dün bimarkadalım çok geç dedi çok kafamı karıştırdı gece boyu kafama taktım. Normal di mi?
14 haftaya kadar oluyor zaten 12 de başlıyor neden geç olsun, bilmeyen de konuşuyor. gerçi doktor bana 45 mm olunca bakılır erken de olsa olur dedi.

evet konu sahibi nerde ya şey dicektim bende
anket koyuluyor bir öncekinde koymuştu bizim konu sahibi
kız erkek ikizler falan gibi öyle bişey mi yapsak

kızlar bende 8+5 im bu güne kadar hiç bir sıkıntı çekmedim ama özellikle son 2 gündür midem sanki dönüyo içimde gözümü kapasam uyuyacağım bu mide bulantısı başlarda olması gerekmiyormu öğürme kusma yok ama midem sanki boğazımda canım hiçbirşey yemek istemiyor

Aramıza hoşgeldin

Hoş geldin canım tam zamanında başlamış aslında, prolaktin hormonu arttıkça mideye baskı artarmış ondan olurmuş. 16 haftaya kadar çekeceğimiz var.

Kızlar hiç akıntınız fln oluyormu yada kanama vb şeyler doktor bana kanama olabilir demişti ama çok şükür ne kanama ne akıntı oluyor. Sadece arada bir akıntım oluyo oda çamaşırda değil tuvalette fark ediyorum. Birde vitaminlere başladınızmı ben sadece folik asit kullanıyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…