Kızlar hiç akıntınız fln oluyormu yada kanama vb şeyler doktor bana kanama olabilir demişti ama çok şükür ne kanama ne akıntı oluyor. Sadece arada bir akıntım oluyo oda çamaşırda değil tuvalette fark ediyorum. Birde vitaminlere başladınızmı ben sadece folik asit kullanıyorum şu an
Kanama lekelenme şeklinde olabiliyor bazı kadınlarda ama hiç bir kanama normal değil hemen ilaç taksiyesi yapılır. akıntı benim de oluyor hormonlardan kaynaklı o da normal. ben pregnom kullanıyorum ek vitaminler var emzirdiğim için daha özenliyim ama doktor söyler zaten ilk 3 ay saedce folik asit sonra demir ekleniyor.
Kızlar hiç akıntınız fln oluyormu yada kanama vb şeyler doktor bana kanama olabilir demişti ama çok şükür ne kanama ne akıntı oluyor. Sadece arada bir akıntım oluyo oda çamaşırda değil tuvalette fark ediyorum. Birde vitaminlere başladınızmı ben sadece folik asit kullanıyorum şu an
Oğlum da eşim ve ben istediğimizi koyduk ve soy ismine de uyumlu olsun istedim içime sindi. biraz araştırmak lazım aslında içine sinen bulursun muhakkak. bu arada oğlumun adı yusuf yekta
Oğlum da eşim ve ben istediğimizi koyduk ve soy ismine de uyumlu olsun istedim içime sindi. biraz araştırmak lazım aslında içine sinen bulursun muhakkak. bu arada oğlumun adı yusuf yekta
evet folic triao kullanıyorum günde bir tane başka birşey söylemedi henüz doktor cinsiyetide erkek hissediyorum ama bakalım hayırlısı:) sağlıklı eli yüzü düzgün olsunda kızlar bide yüzüm sivilce doldu ya pütür pütür alın ve boyun bölgesi özellikle leke fln olmasın diye kullandığınız birşey varmı nemlendirici fln yada vücudunuza çatlak olmaması için
evet folic triao kullanıyorum günde bir tane başka birşey söylemedi henüz doktor cinsiyetide erkek hissediyorum ama bakalım hayırlısı:) sağlıklı eli yüzü düzgün olsunda kızlar bide yüzüm sivilce doldu ya pütür pütür alın ve boyun bölgesi özellikle leke fln olmasın diye kullandığınız birşey varmı nemlendirici fln yada vücudunuza çatlak olmaması için
12-13 haftalarda çatlak kremine başlanıyor ona da erken, ben Lierac kullanıyorum. Cildimde böyle bir şey yaşamıyorum ama kükürt sabunu ile yüzünü yıkayabilir su bazlı bir nemlendirici kullanabilirsin.
Yeme arkadaşım uzaklaş ordan yada ucundan az al,hamilelik şekerine 23.haftada bakılıyor zaten,ben yaptırmamıştım.kilo her gittiğimde yazılıyordu hatta 4 ayda 4 kilo almıştım kızmıştı bana son ayda haftada 1 kilo aldığım oldu,dikkat etmeya çalış,yediklerini yaz günlük bende dikkat etmeye çalışıyorum çünkü veremedim ben kolay kolay