Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
ben yıllar önceden belirlemiştim çocuklarımın adını. kızım olursa Talya, oğlum olursa Arya diye. Eşim de öyle kızım olursa Derin oğlum olursa Doruk demiş. Kızımızın adı Derin Talya şimdi kızımız olursa ben yine Arya koyacam ama eşim yanına isim bulacak mecbur :) oğlumuz olursa da adıbelli zaten; Doruk Arya Allah hepsini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, isimleriyle yaşasınlar inşallah

Şekerim yok ,doktora çok tatlı yiyorum nasıl önlerim duramiyorum dedim yee dedi en başından beri de hiç tartılma diyo
Yok artık. Nasıl doktormuş o öyle yahu? Fazladan alınan her kilo doğumda sıkıntı yaratacaktır. Artı sağlığınız için hiç iyi değil bu şekilde beslenmek. Benim doktorum kaç kiloyla başladığın önemli değil, önemli olan hamilelik sırasında kaç kilo aldığın diyor. Yani 100 kilo birinin 110 kiloyla doğuma girmesi, 50 ile başlayıp 80le doğuma giren birinden çok çok daha sağlıklı.

Bir de aklımdayken ben haftada 2-3 kez kola içiyorum, şekersiz kola içiyorum ama şeker yoksa da kafein var, mideme çok iyi geliyor çünkü. 2-3 kez de kahve içiyorum dışardaysa decaff istiyorum ama evde öyle olmuyor. Kahve kola tüketen fikri olan var mı?

Baya keyif yapıyodu sola yatınca bi beş dakika hareketlenmeye başladı
Bizim bebiş son ultrasonda elleriyle gözlerini ovalıyordu. Büyüdüğünde neler yapacak kimi zaman önemsiz olacak şimdi sırt üstü yatması göz ovalaması bile kıymete biniyor, hassas olmak çocuklarımıza hep özen göstermek ve alakalı olmak gerekiyor :)

isim konusu bizde de karışık erkek belli ama kız olursa hiç fikrim yok henüz
oğlumda cinsiyet öğrendiğimiz gibi bulmuştuk

Benim de normalde sevmediğim kola ve gazlı içecekleri hamilelikte çok canım çekiyor içimi ferahlatıyor ama eşim izin vermiyor kafein bence vücut istiyor çünkü çok baş ağrısı çekiyorum kahve içince rahat ediyorum

Abartmayınca eşim karışmaz çünkü şahane bir şey yaptım ve gebeliğimi öğrendiğim an sigarayı bıraktım, kola hafif aslında ama dediğin gibi inanılmaz iç ferahlatmakla beraber zararlı muhtevasının plesentaya geçmesi de üzüyor. Şu bulantı olmasa öyle sağlıklı beslenicem kiiii

ya ben oğlumda 23 kilo aldım kızlar ve 2 sene de anca verdim geçti bile
evde leslie yaptım diyet yaptım
ilk sene spora da gittim falan
ramazanlarda çok şükür emzirirkende oruç tuttum o da biraz verdirdi ama cidden doğum öncesine inmem 2,5 senemi aldı
inşallah bunda öyle olmam çünkü tansiyon riskim var oğlumda gebelik zehirlenmesi başlangıcı yaşadım son haftalar
dikkat etmeliyiz kendimizi tutmalıyız ama her zaman olmuyor malesef

ilk oğlum yunus alp
ikinci oğlan olursa yusuf mert
ilk isimler benden ikinci isimler babadan
ben sakin selim dini anlamlı isimler koymayı istiyorum baba türk kökenli olmasına dikkat ediyor
Benim için en önemlisi üç kişiden birinde bulunmayan isim olması. Demirler efeler yağızlar baydı artık. Eski isimler daha cool geliyor bana :) anlamı mühim, çocuğa güzel isim koymak ana babanın görevi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…