Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Canim benim doktorum ikiz oldugu icin dna testi yaptrman daha net sonuc verir dedi. Ama ben dusunmuyorum. Fiyati 500 dolar dedi. Kesin sonuc veriyormus.
Test sonuçları normalse hiç gerek yok bence,ayrıntılı da herşey gözüküyor problem varsa tabi yapıladabilir,

Şahane! Her şeyin yolunda olması çok güzel, cinsiyeti duymak istememenize çok şaşırdım ama :) nasıl hazırlık yapacaksınız bilmeden?

Test sonuçları normalse hiç gerek yok bence,ayrıntılı da herşey gözüküyor problem varsa tabi yapıladabilir,
İkiz oldugu icn onerdi bana. Normal taramalar zaten kesin sonuc vermiyor ikizlerde bu oran daha da dusuyor sen bilirsin dusunursen dedi. Bende yaptrmicam zaten. Allahin izniyle sag salim gelirler

Şahane! Her şeyin yolunda olması çok güzel, cinsiyeti duymak istememenize çok şaşırdım ama :) nasıl hazırlık yapacaksınız bilmeden?
Hazırlık yapmayı düşünmüyorum aslında. Cinsiyete göre renk seçimlerinden nefret ederim. Her renk her iki cinsiyete de giydirilmeli bence. Zaten daha önce iki kaybım olduğu için son aya kadar korkudan bişey alamam son ay birkaç şey alırım yeterli olur doğduktan sonra da alınır bir çok şey. Hastanede oda süslemeleri falan filan da çok saçma geliyor bana insanlar sırf ona deli gşbi uğraşıp masraf ediyorlar. Onun yerine çocuğuma şahane oyuncaklar almayı tercih edenlerdenim

İkiz oldugu icn onerdi bana. Normal taramalar zaten kesin sonuc vermiyor ikizlerde bu oran daha da dusuyor sen bilirsin dusunursen dedi. Bende yaptrmicam zaten. Allahin izniyle sag salim gelirler
Ikili tarama yaptimi. Beni 10+5 de çağırdı 2li tarama yapicak. Saglikla gelsinler inş.

Ikili tarama yaptimi. Beni 10+5 de çağırdı 2li tarama yapicak. Saglikla gelsinler inş.
Canim benimde 12+2 de randevu verdi o zaman yapilacak galiba 2 li tarama.. bana karar elver dna mi yoksa normal tarama mi yapicaksin dedi. Bende tamam dedim 2 hafta sonra gorusuruz demisti. Yine msj atarim 12. Hafta 2li tarama icin gec diyenlerde var cunku..

Ad
Anladim evet mantikli o zaman ben anlam veremedigim icin dikkatimi cekmisti sorunuza gelecek olursak oksuruge soğan suyu cok iyi geliyor, mide probleminiz yoksa eger ve cig soğan gebelikte yasak degil diye biliyorum bu tarifi deneyebilirsiniz ben bizzat şifa buldum :) kabuklarini soydugunuz bir sogani dörde bolup ustune bir yemek kasigi toz seker serpin ve ve kabi strecleyip bir gece bekletin. Sogan suyunu salacak ertesi gun o suyu şurup niyetine icebilirsiniz ama mutlaka doktorunuza sorun belki sakincasi vardir. Bir de kokusu biraz agir oluyor ama ilac icmekten iyidir
Kizlaqrr ozel hastanede ucretsiz muayene hakkinizi kullaniyor musunuz
Oyle bir hakkimiz mi var? Kontrol suresi oluyor 10gunluk ondan mi bahsediyorsunuz acaba?

Ben de hoşlanmam süslerden anlamsız partilerden baby shower falan çok komik ama erkek çocuğuna pembe giydirmem :) unisex renkler okey tabi. Ha ama doğunca alacakmışsınız o başka bir şey zaten :)

Aynen böyle düşünüyor ve ben de aynen böyle yapıyorum
Eskilerin en doğalından beslenip bizim yaşadığımız gibi yaşamadıklarını unutmayalım. Nefsi köreltmek adına zararlı şeylerde tadımlık alınabilir ama çocuk değiliz sonuçta sabretmeyi önceliklerimizi belirlemeyi bilmeliyiz bence. Benim canım hazır ciğ köfte dürümü çekiyor mesela yemesem de olur diyip geçiştiriyorum. Biz elimizden geldiğince dikkat edelim de takdiri Allahtan.

Aa o nedir hic bilgim yok? Ben zaten ozel hastaneye gidiyorum ama oyle hakkimiz varsa kullanalim
Canim ben ilk oglumda da ozele gittim şimdi de ozele gidiyorum muayene olduktan sonra 10gun içinde ucretsiz kontrol hakkın var ya hastaneden hastaneye degisir mi bilmiyorum tabi ama ben bugun doktorumu aradim esimle gitmemistim persembe gunu cuma gunu gelebilir miyim dedim bebegi rahatsiz etmemek adina normalde kabul etmedigini ama bu seferlik olabilecegini soyledi

Yalnız soğan suyu gebelikte içilmez, kist söktürücüdür yumurtalık rahim bölgesinde bebeği olumsuz etkiler.

Eveet canim ondan bahsediyorum

Cuma günü gidicem bende . Ben senden önce test yaptirmis olucam sanırım.

Evet o hakkimizi biliyorum kontrol icin verilen hak galiba, tahlil sonuclari ya da buna benzer seyler icin ikinci gidiste tekrr giris yapmya gerk kalmasin diye. Benm gittiggim hastanede de 10 gun . Bende acile gitmistim o zaman ogrendim 1 haftada 2 kez bebisleri gormustum

Evet canim, bende yazayim ozaman da gec kalmiyim. ne yapiyolar bilgin varmi? Ultrason normal gittigimz gbi mi olacak yoksa baya uzun uzun bakcaklarmi acaba
Ilk gebeliğimde kan ve ultrason bakmıştı. Muane eder gibi bebegin uygun pozusyonunda durdururp ense kalinligina bakmıştı. Ama ikizlerde nasil denk getircek bilmiyorum. Çünkü en son gittigim de biri dik biri yatak duruyodu. Nasil denk getircwk bilmiyorum tek bebege göre uzun sürer bence. Detayli gidip geleyim yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…