Test sonuçları normalse hiç gerek yok bence,ayrıntılı da herşey gözüküyor problem varsa tabi yapıladabilir,Canim benim doktorum ikiz oldugu icin dna testi yaptrman daha net sonuc verir dedi. Ama ben dusunmuyorum. Fiyati 500 dolar dedi. Kesin sonuc veriyormus.
Şahane! Her şeyin yolunda olması çok güzel, cinsiyeti duymak istememenize çok şaşırdım ama :) nasıl hazırlık yapacaksınız bilmeden?Şimdi geldim doktordan kızlaaarşükürler olsun haberler güzel ense kalınlığı burun kemiği böbrekler idrar kesesi mide bağırsaklar herşey gayet güzel herşey yolunda dedi sonuç 3-4 gün sonra çıkacakmış. Eşimle beraber gittik. Doktor cinsiyet tahmini ister misiniz dedi. Yüzde 85-90 tutar dedi. Eşim süpriz de olabilir bizim için önemli değil dedi ve öğrenmek istemedik ilk defa hareketlerini gördük ve ilk kez kalp atışını dinletti çok müthiş bir his darısı başınıza inşallah.. bu arada bir arkadaş ikili testin tarihini sormuş sanırım benim doktorum 11. Hafta bitip 12 ye girer girmez yapmak istedi. Haftaya bırakmak istemedi. Bilmiyorum belki doktordan doktora değişiyordur...
Tesekkur ederim cevabiniz icinBende de öksürük vardı ıhlamur çayına zencefil bal limon karanfil atarak sıcak tükettim yada balli sut yada k.biberli çay gece ayak altima viks surdum corap giydim yattım 3-4 günde geçti (viksin zararı yok) çok nadir öksürüyorum bugün
İkiz oldugu icn onerdi bana. Normal taramalar zaten kesin sonuc vermiyor ikizlerde bu oran daha da dusuyor sen bilirsin dusunursen dedi. Bende yaptrmicam zaten. Allahin izniyle sag salim gelirlerTest sonuçları normalse hiç gerek yok bence,ayrıntılı da herşey gözüküyor problem varsa tabi yapıladabilir,
Hazırlık yapmayı düşünmüyorum aslında. Cinsiyete göre renk seçimlerinden nefret ederim. Her renk her iki cinsiyete de giydirilmeli bence. Zaten daha önce iki kaybım olduğu için son aya kadar korkudan bişey alamam son ay birkaç şey alırım yeterli olur doğduktan sonra da alınır bir çok şey. Hastanede oda süslemeleri falan filan da çok saçma geliyor bana insanlar sırf ona deli gşbi uğraşıp masraf ediyorlar. Onun yerine çocuğuma şahane oyuncaklar almayı tercih edenlerdenimŞahane! Her şeyin yolunda olması çok güzel, cinsiyeti duymak istememenize çok şaşırdım ama :) nasıl hazırlık yapacaksınız bilmeden?
Ikili tarama yaptimi. Beni 10+5 de çağırdı 2li tarama yapicak. Saglikla gelsinler inş.İkiz oldugu icn onerdi bana. Normal taramalar zaten kesin sonuc vermiyor ikizlerde bu oran daha da dusuyor sen bilirsin dusunursen dedi. Bende yaptrmicam zaten. Allahin izniyle sag salim gelirler
Canim benimde 12+2 de randevu verdi o zaman yapilacak galiba 2 li tarama.. bana karar elver dna mi yoksa normal tarama mi yapicaksin dedi. Bende tamam dedim 2 hafta sonra gorusuruz demisti. Yine msj atarim 12. Hafta 2li tarama icin gec diyenlerde var cunku..Ikili tarama yaptimi. Beni 10+5 de çağırdı 2li tarama yapicak. Saglikla gelsinler inş.
Aa o nedir hic bilgim yok? Ben zaten ozel hastaneye gidiyorum ama oyle hakkimiz varsa kullanalimKizlaqrr ozel hastanede ucretsiz muayene hakkinizi kullaniyor musunuz
Anladim evet mantikli o zaman ben anlam veremedigim icin dikkatimi cekmistiOncelikle merhabalar ☺bu platformda olmak cok guzel kacirmamaya okumaya ozen gosteriyorum fakat yogunluk sebebiyle nerde kaldigimi gormek icin hemde haftada bir yada iki nokta koyuyorum ki bebekteki degisimleri gormek icin baska sebebide olmaz zaten.ama benim de okadar sormak istediklerim oluyorki malesef yazamiyorum simdi bu duruma aciklik getirdiysem belki sizde soruma care olursunuzasiri okusurme var ne yapabilirim sizce
Oyle bir hakkimiz mi var? Kontrol suresi oluyor 10gunluk ondan mi bahsediyorsunuz acaba?Kizlaqrr ozel hastanede ucretsiz muayene hakkinizi kullaniyor musunuz
Ben de hoşlanmam süslerden anlamsız partilerden baby shower falan çok komik ama erkek çocuğuna pembe giydirmem :) unisex renkler okey tabi. Ha ama doğunca alacakmışsınız o başka bir şey zaten :)Hazırlık yapmayı düşünmüyorum aslında. Cinsiyete göre renk seçimlerinden nefret ederim. Her renk her iki cinsiyete de giydirilmeli bence. Zaten daha önce iki kaybım olduğu için son aya kadar korkudan bişey alamam son ay birkaç şey alırım yeterli olur doğduktan sonra da alınır bir çok şey. Hastanede oda süslemeleri falan filan da çok saçma geliyor bana insanlar sırf ona deli gşbi uğraşıp masraf ediyorlar. Onun yerine çocuğuma şahane oyuncaklar almayı tercih edenlerdenim ☺
Eskilerin en doğalından beslenip bizim yaşadığımız gibi yaşamadıklarını unutmayalım. Nefsi köreltmek adına zararlı şeylerde tadımlık alınabilir ama çocuk değiliz sonuçta sabretmeyi önceliklerimizi belirlemeyi bilmeliyiz bence. Benim canım hazır ciğ köfte dürümü çekiyor mesela yemesem de olur diyip geçiştiriyorum. Biz elimizden geldiğince dikkat edelim de takdiri Allahtan.Aynen böyle düşünüyor ve ben de aynen böyle yapıyorum
Canim ben ilk oglumda da ozele gittim şimdi de ozele gidiyorum muayene olduktan sonra 10gun içinde ucretsiz kontrol hakkın var ya hastaneden hastaneye degisir mi bilmiyorum tabi ama ben bugun doktorumu aradim esimle gitmemistim persembe gunu cuma gunu gelebilir miyim dedim bebegi rahatsiz etmemek adina normalde kabul etmedigini ama bu seferlik olabilecegini soylediAa o nedir hic bilgim yok? Ben zaten ozel hastaneye gidiyorum ama oyle hakkimiz varsa kullanalim
Yalnız soğan suyu gebelikte içilmez, kist söktürücüdür yumurtalık rahim bölgesinde bebeği olumsuz etkiler.Ad
Anladim evet mantikli o zaman ben anlam veremedigim icin dikkatimi cekmistisorunuza gelecek olursak oksuruge soğan suyu cok iyi geliyor, mide probleminiz yoksa eger ve cig soğan gebelikte yasak degil diye biliyorum bu tarifi deneyebilirsiniz ben bizzat şifa buldum :) kabuklarini soydugunuz bir sogani dörde bolup ustune bir yemek kasigi toz seker serpin ve ve kabi strecleyip bir gece bekletin. Sogan suyunu salacak ertesi gun o suyu şurup niyetine icebilirsiniz ama mutlaka doktorunuza sorun belki sakincasi vardir. Bir de kokusu biraz agir oluyor ama ilac icmekten iyidir
Oyle bir hakkimiz mi var? Kontrol suresi oluyor 10gunluk ondan mi bahsediyorsunuz acaba?
Eveet canim ondan bahsediyorumAd
Anladim evet mantikli o zaman ben anlam veremedigim icin dikkatimi cekmistisorunuza gelecek olursak oksuruge soğan suyu cok iyi geliyor, mide probleminiz yoksa eger ve cig soğan gebelikte yasak degil diye biliyorum bu tarifi deneyebilirsiniz ben bizzat şifa buldum :) kabuklarini soydugunuz bir sogani dörde bolup ustune bir yemek kasigi toz seker serpin ve ve kabi strecleyip bir gece bekletin. Sogan suyunu salacak ertesi gun o suyu şurup niyetine icebilirsiniz ama mutlaka doktorunuza sorun belki sakincasi vardir. Bir de kokusu biraz agir oluyor ama ilac icmekten iyidir
Oyle bir hakkimiz mi var? Kontrol suresi oluyor 10gunluk ondan mi bahsediyorsunuz acaba?
Cuma günü gidicem bende . Ben senden önce test yaptirmis olucam sanırım.Canim benimde 12+2 de randevu verdi o zaman yapilacak galiba 2 li tarama.. bana karar elver dna mi yoksa normal tarama mi yapicaksin dedi. Bende tamam dedim 2 hafta sonra gorusuruz demisti. Yine msj atarim 12. Hafta 2li tarama icin gec diyenlerde var cunku..
Evet o hakkimizi biliyorum kontrol icin verilen hak galiba, tahlil sonuclari ya da buna benzer seyler icin ikinci gidiste tekrr giris yapmya gerk kalmasin diye. Benm gittiggim hastanede de 10 gun . Bende acile gitmistim o zaman ogrendim 1 haftada 2 kez bebisleri gormustumCanim ben ilk oglumda da ozele gittim şimdi de ozele gidiyorum muayene olduktan sonra 10gun içinde ucretsiz kontrol hakkın var ya hastaneden hastaneye degisir mi bilmiyorum tabi ama ben bugun doktorumu aradim esimle gitmemistim persembe gunu cuma gunu gelebilir miyim dedim bebegi rahatsiz etmemek adina normalde kabul etmedigini ama bu seferlik olabilecegini soyledi
Evet canim, bende yazayim ozaman da gec kalmiyim. ne yapiyolar bilgin varmi? Ultrason normal gittigimz gbi mi olacak yoksa baya uzun uzun bakcaklarmi acabaCuma günü gidicem bende . Ben senden önce test yaptirmis olucam sanırım.
Ilk gebeliğimde kan ve ultrason bakmıştı. Muane eder gibi bebegin uygun pozusyonunda durdururp ense kalinligina bakmıştı. Ama ikizlerde nasil denk getircek bilmiyorum. Çünkü en son gittigim de biri dik biri yatak duruyodu. Nasil denk getircwk bilmiyorumEvet canim, bende yazayim ozaman da gec kalmiyim. ne yapiyolar bilgin varmi? Ultrason normal gittigimz gbi mi olacak yoksa baya uzun uzun bakcaklarmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?