Ayy resmen bu ben.. Bir kaç gün gidip annemde kalıyorum herşeyi yiyip içiyorum sıfır bulantı ama ne zaman evde yemek yapsam hatta mutfağa girsem aşırı zorlanıyorum çok fazla bulantım oluyor. Evimden mutfağımdan soğudum
Kızlar 3 gün sonra kontrolüm var ikili tarama testi için açmı gidiliyor tokmu?
(Bilgi:ikili tarama testi 11-14.haftalarda yapılıyor diye okumuştum bikaç yerde)
(Bilgi:ikili tarama testi 11-14.haftalarda yapılıyor diye okumuştum bikaç yerde)
Beni de hoca hesaplamalarıma göre 13. Haftada çağırmış. Ama geç değil illa Bi haftası yok 14. Haftaya kadar çağırabilir çıkan sonuçlar da alındığı haftaya göre değerlendirilir.
Kızlar benim endişem tek ne kanama ne ağrı yok ama acaba bişey olmuşumdur diye
Hala bende uykudan başka hiçbir sıkıntı yok ne baş ağrısı ne mide bulantısı nede kusma insan göğsüne bakıp acımıyor acaba bişey mi oldu ki dermi
Canım kanama zaten olmasın ne güzel işte. Ben de 11’inci haftamdayım hiçbir şeyim yok çokkk şükür, halsizliğim de son buldu enerjim yerine geldi. Memelerde de ağrı yok. Şişliği inmedi ama acı filan yok yani. Boşa kaygılanma.
benim de aynı. İşyerinde yediğim dandik yemeklerden kusmuyorum evde yapılanlardan kusuyorum. Bence yemek kokusu ile ilgili bişey. Yemek pişirirken ve ısıtılırken mutfakta illa kokuyor. Kokusu dalona da geliyor. Ben ona bağlıyorum
Yaa ne güzel su an net bi sekilde bilmek günlerimiz tamamen ayniymis 12+2 de gittim ama göremiyorum dedi. Yarin sonuc icin gitcem. Rica etcem bakalim tekrar bakar insallah. Cok heyecanlaniyorum
Evet :) doktorumdan çıktığım gibi alışverişe gidip çıldırmış gibi alışveriş yaptım o gün bebişe çok heyecanlı bir şeymiş bu, doğmamış, daha karnımdaki çocuğu, henüz tanışmadığım çocuğumu özlüyorum, çok çok enteresan.
Günaydın kızlar dün gece çok kötü gaz sıkışması oldu karnım şişti iki büklüm oldum korktum bebekten mi kaynaklı diye karnımı ovaladım şişliği indi bu hazımsızlığa nasıl çözüm buldunuz hiç böyle olmamastım 2 saat kıvrandım
Günaydın kızlar dün gece çok kötü gaz sıkışması oldu karnım şişti iki büklüm oldum korktum bebekten mi kaynaklı diye karnımı ovaladım şişliği indi bu hazımsızlığa nasıl çözüm buldunuz hiç böyle olmamastım 2 saat kıvrandım
Çalısırken işyerinde mola bitmeden sigara içmek için yemekleri hızlı yerdim ama kendimi son 2 haftadır frenliyorum yavas yiyorum ama hiç böyle olmamıstım
Çalısırken işyerinde mola bitmeden sigara içmek için yemekleri hızlı yerdim ama kendimi son 2 haftadır frenliyorum yavas yiyorum ama hiç böyle olmamıstım
Bilmiyorum ama artik dayanamayip icicem. Doktora gittigimde de soylerim artik belki yardimci biseyler verebilir. Bizim aramizda az. Kan hapi kullaninca bu kabizliklar iyice artacak napariz bilmem