Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben istemiyorum doktorum da oyle bir sey demedi ama ilki sezeryansa ikinciyi de öyle yapma taraftarı doktorlar di mi ? Öyle bir tercih hakkımız varsa da istemem. Yine aynı şekilde epidural sezeryan olmak isterim
Benim doktorum destekliyor
İkisi arasında da 4 yıl 4 ay olacak inşallah
Tabi ben cesaret edebilirmiyim bilmiyorum
Epiduraldisezeryanim benim de
Çok rahat ve keyifli gecmisti

Benim de bi sıkıntı olmamıştı. Şimdi bilmediğim bir duruma niyetlenip kendimi germek istemem açıkçası.

Doktorunuz iyiymiş,normal doğum pek işlerine gelmiyor,bence rahatınızı hiç bozmayın,herkeste aynı değil tabi ama benim alttan çok dikişim oldu aynı yerden olması daha iyi gibi

İnşallah uygunsyndur canım ssvd için ☺
Önemli olan sağlıklı dogmalqri tabi de normal dogum içimde kaldı sanki
İnşallah canım ama çok da emin değilim yapmayabilirim istiyorum sadece aynen ya benim de içimde kalmış

BettyRuble ya az once farkettim ultrason icin 14.haftayi bekliyorum yazmissin birincisi sabrina hayran kaldim ikincisi neden 14.hafta merak ettim? Ben soyle bir yaziya denk geldim gecenlerde, yurtdisinda hamilelere toplamda 3 yada 4 kez usg girme hakki taniniyormus ve sebebi zararli olabilecegini dusunmelerinden kaynakli. İlk kontrol 14.hafta oluyormuş. Senin bu haftayi beklemen de bundan kaynakli mi?

Haha ben de kendi sabrıma ve rahatlığıma hep hayran kalmışımdır 14’üncü hafta sonunda memlekete gidicem, gitmeden doktora görüneyim belki cinsiyeti öğrenir öyle giderim diye düşündüm. Kesinlikle çok bilimsel ve makul bi gerekçe

Canim benim doktorum ikiz oldugu icin dna testi yaptrman daha net sonuc verir dedi. Ama ben dusunmuyorum. Fiyati 500 dolar dedi. Kesin sonuc veriyormus.
Bana 3.500 euro dediler. Daha uygun bir yer ariyordum bende. Neden yaptirmayacaksin. Ben düşünüyorum yaptırmayı

Bana 3.500 euro dediler. Daha uygun bir yer ariyordum bende. Neden yaptirmayacaksin. Ben düşünüyorum yaptırmayı
Doktoruma sordum yaptirirsam ne olacak tedavisi olacak bisey varmi dedim hayir aldirmayi dusunursen aldirirsin ya da down sendromlu gibi bi durum olursa dogum esnasinda gerekli biseyler olabilir o yuzden yapiliyor dedi. Normal tarama da ayni seylere bakiyomu dedim evet ama net sonuc vermiyor dedi. Yaptirip kafa karistirmak istemiyorum. Normal taramalari yapip devam edicem. Bide bu dna testi hastaneden hastaneye fiyat degisiyor canim eeger yaptrmak istersen dolas en ucuzunu yaptir cunku hepsi ayni test farkli fiyat kutahya da 3000 tl aşagi yukari dedi.

Ahahah cok iyi bir gerekceymis gercekten ben de diyorum o kadar beklemesinin bir sebebi olmali yoksa bu mu dedim bir ipucu yakaladim dedim ama cok farkli yerlerdeymisiz yalniz yine de seni alkisliyorum cook sabirliymissin burcunu merak ettim

Ahahah cok iyi bir gerekceymis gercekten ben de diyorum o kadar beklemesinin bir sebebi olmali yoksa bu mu dedim bir ipucu yakaladim dedim ama cok farkli yerlerdeymisiz yalniz yine de seni alkisliyorum cook sabirliymissin burcunu merak ettim
Teraziyim ama bi saniye yanlış anlaşılma olmasın ilk usg değil bu ilki 8’inci haftada oldu. İkincisi de 14’te inşallah.
Ama hangi haftaya girdiysek youtube’da o haftanın ultrason videolarına bakıyorum naparsın ana yüreği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…