Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
benim doktorum ssvd yaptırmıyor ben mecbur sezeryan olucam tekrar
ama gerçekten ehline gitmek lazım riskli çünkü

Kızlar bebeğin pıt pıt yaptığını hisseden var mı? Kızımda ne zaman hissettim unutmuşum
Ben kızımda 20. Haftamdan sonra hissettim ama ikinci de daha etken hissediliyormuş bakalım ne zaman hissedecem bunda 8. Haftadayım çok erken daha

Doktorum bu güzel gelirse başka birşey istemicem dedi. Zaten Perinatolog takibindeyim güveniyorum doktoruma başka birşey yaptırmam inşallah herhangi bir sorun olmadıkça..
Doktorum geçen sefer bana dörtlü testi de yaptırmıştı. Ikili testte risk çok çok düşük çıkmasına rağmen. Şimdi henüz birşey demedi bakalim yarın belli olur heralde.

Slm kızlar bnm hiç bulantım olmuyo ama çok acikiyorum ne alemdesiniz
Küçük cocugum var onla ilgilenince kendimle ilgilenemiyom hiç ilk hamileliğim gibi değil:)

Hamilelerin ortak derdi diş eti sanırım benimki de ondan kaynaklı
Benim de durup dururken kanıyor, ağzımda bir kan tadı gidip tükürüyorum vampir gibi bi şey oldum, fırçalarken banko kanıyor zaten her defasında, ama kullandığım hamilelik takip uygulaması diş hassasiyetinin normal olduğunu yazıyordu, daha dün okudum.

Slm kızlar bnm hiç bulantım olmuyo ama çok acikiyorum ne alemdesiniz
Küçük cocugum var onla ilgilenince kendimle ilgilenemiyom hiç ilk hamileliğim gibi değil:)

günaydın canım aynen benimde bulantım yok ancak kramlar başladı çok erken,ilk bebeğimde 5 aylıkken başlamıştı.
oğlum 1 yaşında çok koşturuyorum,peşinden annem fazla kucaklama bebek aşağı inberse zorlar seni çok diyor ama mecbur kaldırıyorum şükür bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar inşallah bundan sonrada olmaz

Evet benim hamilelikten önce de öyleydi daha beter oldu maalesef

Oğlumda pipi tamamen belliydi cnm 11+6 da yani kesin 16 da görülür diye birşey yok cihaz ile alakalı pozisyon ile alakalı bebeğin boyutu ile....

bide benim diş etlerim yumuşamış gibi acıyor bebişten sanırım

Aslinda 16 haftada once kolay kolay soylemiyor drlar ama % veriyorlar bizde 13 haftada gormustuk hatta dr bize bile gostermisti pipisini ultrason cihazi onemli kimisi cok iyi.ben istanbuldan tasindim burda.gitigim hastanenin cihazi cok iyi degil bakalim ne zaman kesinlesecek gorecekmiyiz bu gidiste merak icindeyim

Benm bebişte böyle 2 hafta önce gittiğimde ayagı kalkmıstı ikili tarama testinde belli mi cinsiyeti

Eklentiler

• IMG_20191031_120120.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 45
Ben de dün ikili tarama testi için gittim kızlar bugün sonucları alıcam. İnşallah hepimizin sonucları güzel çıkar hayırlısıyla miniklerimizi kucağımıza alırız 12+4 gözüküyordu bebeğim doktor cinsiyet icin %80 kız dedi Sağlıkla gelsinler

Kızlar hepinize merhaba,
2li test sonuçlarım çıktı, sizlerle paylaşıyorum. Sonuçlarımı henüz doktora gösteremiyorum işten çıkamadığım için İnşallah hepimiz sağsağlim kucağımıza alırız miniklerimizi.

Eklentiler

kızlar coğunlukta olacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…