Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende dün gittim ikizlerdrn biri cok hareketliydi o sirada bak burda çıkıntı var dedi erkek olabilir dedi baya bariz belliydi ama daha cok erken bence 11 haftadayız. 2 hafta sonra 2li tarama yapicak o zaman ne dicek bakalım

Ya kızlar midemde öyle bir gaz var ki ya suyun kokusu gelirmi suyun kokusu geliyor burnuma gaz çıkarmaya çalıştıkça afedersiniz. Ne yediysem kokusu ağzımda ne yapacağım bilmiyoru son iki gündür böyle. Mine gazı sorunu nasıl geçeçek

Sabah garıp bir saate uyanıyorum sonra hafif karın sıkışması gibi bir ağrı tuvalete gidiyorum sonra rahatlıyorum tekrar uyuyabiliyorum
ben de hep idrara sıkışıyorum sabaha karşı ama normal sıkışma şeklinde hissetmiyorum. O bölgede huzursuzluk hissedip uyuyamama oluyor. Normal çişin gelmesi şeklinde değil yani.

Kızlar aşırı derecede kabız olmuşum ne yapabilirim bi an önce rahatlamak için

Selam kızlar,

Ben de 14.haftaya girdim çokşükür azda olsa ilk zamanki endişelerim vs gitti biraz rahatladım. Decavit ve Ferrum verdi dr. Ve bunun yanında omega3 içinde olan bi vitamin önerdi. Omegalı olanı henüz almadım. Aranızda kullanan varmı acaba, beyin gelişimi için eksiklik olurmu merak ettim

İyi günler kızlar bir şey sormak istiyorum. 12. Haftadayım şuan. Karnımda sertleşme var kaskatı oluyor özellikle yatınca. Bu anlattığım göbek civarında oluyor. Normal mi değil mi bilemedim böyle bi şey yaşayan var mı?

Herkese merhaba :)
Benimde SAT 30.08.2019 Tahminen 5 Haziran deniliyor ama büyük ihtimal Mayıs annesi olacağım. Hatta kendi doğum tarihim 30.mayıs belki de aynı gün doğururum
Ufak bi kanama yaşadım çok şükür kalp atışını duyduk gelişimi de iyi.

Tarif ettiğin kasılma yani sancı ama 7 aydan sonra başlar . Muhtemelen hormonlar şişkinlik yapıyordur mide bağırsaklarda.

İlk çocukta ne rahatmışım çok düşünmezdim yaş ilerledikçe (33) sanırım geriliyor insan ve belirsizlik bunaltıyor. şu bebek az daha büyüyüp hissetmeye başlasam rahatlayacağım (=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…