kızlaaaaaaaaarr selamlar
bugün doktora gittik 11+5 iz ve benim meleğimin uyku saatine denk geldik
uyanmadı neyse döndük falan ondan sonra uyandı canım benim gözlerini ovuşturuyo ay kalp atışını falan duyduk
çok şükür iyi ölçümler iyi
benim gebelik zehirlenmesi geçmişim olduğu için kontrollü gidelim dedi testlerimi yenilicez
günde bir kez tansiyonuna bak dedi öyle işte çok şükür
Maşallah bende bgun 2li test icin gttim uyuyodu bi uyanmadi anasi gibi tembel babasi gibi uykucu olacak herhalde bnm sonuclarda iyi kan sonuclari icin baya beklicekmişim cinsyt tahminide yapmadi ilk olcagi icin hc frketmiyo ztn
B.annem kız hırkası almış, çok güldük pembeli ip almış evrene kız olsun diye enerji yolluyoruz aileceşaka bi yana ama ilk hamileliğimin aynısı hayırlısı olsun inşallah
Kızlar bugün yeni birşey öğrendim hamileliğin ilk haftalarında yani 12. Haftaya kadarki sürede bebeğin gelişimi normal haftası ile aynı yada önde gidiyorsa erkek geriden gidiyorsa kız ihtimali varmış ve formun birinde bunu kanıtlayan bayağı kişi var sizlerde nasıl cinsiyeti öğrenen arkadaşlar sizin kiler nasıl
hanimlar bisey sormak istiyorum. 15. Haftanin icindeyim biraz karnim cikmaya sertlesmeye basladi gibi. Sürekli kaşınıyo gibi. Ya da ben mi öyle hissediyorum bilmiyorum hep mi böyleydim acaba diyorum kendi kendime tecrübeliler bi el atın cok erken degil mi bu kaşıntı icin. Benim kuruntum mu bu
hanimlar bisey sormak istiyorum. 15. Haftanin icindeyim biraz karnim cikmaya sertlesmeye basladi gibi. Sürekli kaşınıyo gibi. Ya da ben mi öyle hissediyorum bilmiyorum hep mi böyleydim acaba diyorum kendi kendime tecrübeliler bi el atın cok erken degil mi bu kaşıntı icin. Benim kuruntum mu bu
Cok erken basladi bu kasıntı kötü oldu cok kaşıntı çok çatlak mi demek acaba. Aksamlari nemlendirici sürmeye calisiyorum ama daha dikkatli olmam lazim galiba
Cok erken basladi bu kasıntı kötü oldu cok kaşıntı çok çatlak mi demek acaba. Aksamlari nemlendirici sürmeye calisiyorum ama daha dikkatli olmam lazim galiba