Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar 2 gündür genital kaşıntıdan ölüyorum özellikle geceleri muhtemelen mantar enfeksiyonu oldum cuma günü randevum var bebişe Bi etkisi olur mu ki
Ne zordur bilirim geçmis olsun Elmalı sirkeyle yıkayın sürekli bide bol su ile atın dr belki antibiyotik verir

Maşallah bende bgun 2li test icin gttim uyuyodu bi uyanmadi anasi gibi tembel babasi gibi uykucu olacak herhalde bnm sonuclarda iyi kan sonuclari icin baya beklicekmişim cinsyt tahminide yapmadi ilk olcagi icin hc frketmiyo ztn

B.annem kız hırkası almış, çok güldük pembeli ip almış evrene kız olsun diye enerji yolluyoruz aileceşaka bi yana ama ilk hamileliğimin aynısı hayırlısı olsun inşallah

Ultrasonda erken giden bebekler doğana kadar erken mi gidiyor arkadaşlar? Yani iri bebek mi oluyor benim yaklaşık 6-7 gün önde çıkıyor hep merak ettim

hanimlar bisey sormak istiyorum. 15. Haftanin icindeyim biraz karnim cikmaya sertlesmeye basladi gibi. Sürekli kaşınıyo gibi. Ya da ben mi öyle hissediyorum bilmiyorum hep mi böyleydim acaba diyorum kendi kendime tecrübeliler bi el atın cok erken degil mi bu kaşıntı icin. Benim kuruntum mu bu

Benmde kaşınıyor
Vücut geriliyor kuruyor ondan
Bol bol nemlendirici sur

Benim sadece bi nokta kaşiniyor gobek deligin ustu sanki oraya bsey saplaniyo kasiniyo enteresan bsey

benim 2. gebeligim kizimda asiri kusmustum ve istahla tursu yemistim ordan tahmin etmistim birde hep uyumlu ilerliyordu ruyalarda yaniltici olabiliyor en iyisi sabirla beklemek

evet erken karin buyudugunde catladigi icin cok farkli bi kasinti oluyor kasinmamasi onerilir ama pek mumkun degildir

Cok erken basladi bu kasıntı kötü oldu cok kaşıntı çok çatlak mi demek acaba. Aksamlari nemlendirici sürmeye calisiyorum ama daha dikkatli olmam lazim galiba

Cok erken basladi bu kasıntı kötü oldu cok kaşıntı çok çatlak mi demek acaba. Aksamlari nemlendirici sürmeye calisiyorum ama daha dikkatli olmam lazim galiba
İnternette ne kadar nemlendirici sürerseniz sürün genetik olduğu için anneniz sizde ne kadar çatlamışsa o kadar iz olur yazıyordu doğru mu bilmiyorum

Ultrasonda erken giden bebekler doğana kadar erken mi gidiyor arkadaşlar? Yani iri bebek mi oluyor benim yaklaşık 6-7 gün önde çıkıyor hep merak ettim
Sona doğru eşitlendi canım.52cm 3.800 dogdu kızım.az da değildi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…