Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar bugün yeni birşey öğrendim hamileliğin ilk haftalarında yani 12. Haftaya kadarki sürede bebeğin gelişimi normal haftası ile aynı yada önde gidiyorsa erkek geriden gidiyorsa kız ihtimali varmış ve formun birinde bunu kanıtlayan bayağı kişi var sizlerde nasıl cinsiyeti öğrenen arkadaşlar sizin kiler nasıl

Ben bugun gittimm ama cinsiyet icin erken dedi 3 gun onden gidiyor bide tembel bebis dedi ense kalinligini ölcmesi icin hareket etmesi lazim bnmki uyuyo oksuruyom elini kaldirdi o kdar :) taa 16.haftaya randevu verdi ozmna kdar napacaksam

Ben bugun gittimm ama cinsiyet icin erken dedi 3 gun onden gidiyor bide tembel bebis dedi ense kalinligini ölcmesi icin hareket etmesi lazim bnmki uyuyo oksuruyom elini kaldirdi o kdar :) taa 16.haftaya randevu verdi ozmna kdar napacaksam
benim doktorum 13+1 de cinsiyet söyledi sizin haftanız tam olarak nedir?

Merhaba yardım edin lütfen bu ay klomen kullandım adete 10 gün var cumartesi gel gebelik testi yapalım dedi doktor ama benim karın ağrım kasık ağrım çok fazla sanki adet olucam gibi böyle olan varmı aranız da

Merhaba kızlar bugün ense kalınlığımıza bakıldı 1.18 dedi, gelişimi haftası ile uyumlu kıpır kıpır bir kuzucuktu maşallah. Yalnız cinsiyet hakkında yorum bile yapmam daha küçük dedi ama oğlumda bu hafta görmüştük dedim ben o kadar iyi doktor değilim dedi ayyyy uyuz oldum. haftaya özele başlıcam eski doktoruma

Bende güya ikizlerime hamile iken 10 kilo almıştım doğum sonrası hamile kaldigin kilodan dusuktum ama bunda sanki fazla alacak gibi duruyorum
Ben cok almistim oglumda ay utaniyorum yazmaya ama 23 kilo almistim.
50 ile hamile kaldim.
73ile doguma girmistim.
eve geldigimde 58 kiloydum.
1 senede de 8 kiloyu vermistim
Ben nasil okadar kilo almisim inanin hatirlamiyorum.
Ama daha bilincliyim.
Suan sebze meyve sut urunleri agirlikli besleniyorum.
ekmek yemiyorum.
pasta borek ivir zivir mesrubat hic birini yiyip icmiyorum

Henuz hic kilo almadim bakalim neler bekliyor bizi

Ben de tam günü güne gidiyor canım, oğlumda hep ileri oluyordu.

Bir gün ilerde çıkmıştı ultrasonda bakalım ne çıkacak

ben buna katılmıyorum. Benim kızım hep önden gidiyordu.

Doktor mu söylüyor haftasına göre önde diye nasıl anlayacaz

Ben de 25 kilo aldım. Doğumdan sonra nasıl olduysa sadece 4 kilo eksilmiştim Bebe 4 kiloydu zaten. Hani bunun suyu muyu
21 kilo üstüme kaldı 1 yılda verdim çok şükür.

Yardıma ihtiyacım var sanırım

Çok affedersiniz tuvalete çıkamıyorum. 3gün bitti. Progestan kullanıyorum acaba yan etkisi mi bilmiyorum. Yemek yediğim zaman midem bulanıyor. Hiç kusmadım ama Midem çok dönüyor. Limonlu su ile geçirebiliyorum. Ama her gün yarım limon yiye yiye bir zarar göreceğim diye de korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…