Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Evet ama bendeki gaz sancisi.
Erken daha ama ben 2 gundur pıt pıt bisi hissediyorum.
Ama bebek mi ama seyirme gibi bisimi cozemedim.

bu testleri soruyor doktor yaptirmak istiyormusun diye.
Ama 30 yas uzerine daha risk grubu olarak bakliyor

canim en son kontrole gittigimde kordon bagi olusmak uzere demişti doktor, psikolojik midir bilmiyorum ama gobek deligime icerden resmen asılıyor bişey, geriliyorum
bende durum bu.bu arada 2 li tarama sonrasi yaz mutlaka..

İnternette ne kadar nemlendirici sürerseniz sürün genetik olduğu için anneniz sizde ne kadar çatlamışsa o kadar iz olur yazıyordu doğru mu bilmiyorum
Anneye cekktiyseniz evet ama ben anneme çekmemişim onun hiç çatlağı yok ben o kadar krem sürdüm dikkat ettim çatladım.

canim en son kontrole gittigimde kordon bagi olusmak uzere demişti doktor, psikolojik midir bilmiyorum ama gobek deligime icerden resmen asılıyor bişey, geriliyorum
bende durum bu.bu arada 2 li tarama sonrasi yaz mutlaka..
yazarim tabiki tasiniyorum diye cok aktif olamiyorum ama duzene girince aktif yazisiriz artik.
Tekmeler baslayinca heycanli olur

Kabizlik icin kahve iyidir.turkkahvesi icin gunde bir fincan sekersiz iciuorum ben hemen wc ye gidiyorum

Canım ben bugün acil gittiğimde bebeklere baktı ama cinsiyetle ilgili birşey söylemedi eşim ısrarla sordu ama yok daha belli olmaz dedi

Ikiz miydi senin canim ikizlerde zor oluyodur belki. Bana erkek daha çabuk belli olur dedi bacagin arasinda bi çıkıntı ben de gördüm sanki

Merhaba. Ben de adet olacağımı sandım aynı belirtiler vardı. Göğüs ağrısı kasık ağrısı gibi. Ama farklı olan bir şey vardı ki o da rahmimde ilginç bir ağrı hissediyordum bir kasılma. Ama onu da adete yordum. Adet günümden bir gün aonra idrar testinde pozitifi gördüm Yani pek bir fark olmuyor adet belirtisiyle hamilelik arasında umarım hamilesindir

Aliskanlik var cnm gunde bir fincan iciyorum cay icmiyorum ama.
@

benim de aliskanligim vardi hem de günde 3 defa ama hamile kaldığım an bıraktım bi deneyin bence belki istemez . Çay kahve kadar zararlu degil. Doktorum açık çay icebilirsin ama kahve icmemeni tavsiye ederim dedi

Benim de felaket kaşınıyor yaa bide surekli gidiklanma hissi oluyor

Kabızlık için hindistan cevizi yağı da iyi geliyor, hem tadı ve kokusu da güzel. En kötü ihtimal fitil olarak da kullanılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…