Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İnternette ne kadar nemlendirici sürerseniz sürün genetik olduğu için anneniz sizde ne kadar çatlamışsa o kadar iz olur yazıyordu doğru mu bilmiyorum
Yok yav benm.annemn karnı hep çatlak
Ama bnm iki hamileligm.oldu ikisinde de karın bölgem de çatlak oluşmadı

Üçüncü de ne.olur.bilmiyorm tabi

Hayır kesinlikle öyle bir şey yok benim kızım var bir tane gelişimi öndeydi erkek değildi yani

Iyi aksamlar benim ilk gebeligimde catlagim olmadi ikincide oldu onda karnim daha buyuktu catlak oldu.bende firsat bulup gidemedim ikili teste c.tesi sabahi gidiyorum insallah .mandalinacilarin kizimi oldu bende bir mandalina delisiyim.

Beklenmedık bı durum olmazsa mayıs annesi olucam inşallah

B.annem kız hırkası almış, çok güldük pembeli ip almış evrene kız olsun diye enerji yolluyoruz aileceşaka bi yana ama ilk hamileliğimin aynısı hayırlısı olsun inşallah
Benim kayınvalide de mavi alır önce. Totem yapıyor

Ben kakao yağı kremi almistm onun faydası çok olmuştu her yerime goguslerime bacakalrima sürüyordum hiç catlagim yoktu ikincide üst bacak bölgem çatladı o da halalarima çektiğim için
Bebek yağına da iyi diyorlar diye duymuştum

Birşey yemediğin için normal
Miden de bişey yokki bağırsaktan ne çıksın :)
Yeme içme düzene girdikçe o da girer
suan panik yaptim zehirlenirmiyim falan diye dedigin gibi birseyde yok midede hepsi agizdan cikiyor suda icemiom

suan panik yaptim zehirlenirmiyim falan diye dedigin gibi birseyde yok midede hepsi agizdan cikiyor suda icemiom
Bende çocuk da hareket hissetmedigimde acaba zehirlendim.mi diye düşünmüştüm ultrasona girene kdr

Daha 10. Hafta da normal bnde icemiyordum şu çay yemek ama zamanla geçti biseyler yediğinde olur o bence panikleme korkma

Kızlar 2 gündür genital kaşıntıdan ölüyorum özellikle geceleri muhtemelen mantar enfeksiyonu oldum cuma günü randevum var bebişe Bi etkisi olur mu ki
Elma sirkesi çok iyi geliyor. Bir de doktorum her gün 1 kivi ye demişti. Domates yeme demişti hatırladıklarım bunlar. Çok geçmiş olsun ya pis bişey ben de yaşadım biliyorum

Benim kızım var ve o da önden gidiyordu. Bu sefer ki de önden gidiyor ama en son erkeğe benzettim dedi. Onla alakası olduğunu hiç sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…