Ben kakao yağı kremi almistm onun faydası çok olmuştu her yerime goguslerime bacakalrima sürüyordum hiç catlagim yoktu ikincide üst bacak bölgem çatladı o da halalarima çektiğim için
Kızlar bugün yeni birşey öğrendim hamileliğin ilk haftalarında yani 12. Haftaya kadarki sürede bebeğin gelişimi normal haftası ile aynı yada önde gidiyorsa erkek geriden gidiyorsa kız ihtimali varmış ve formun birinde bunu kanıtlayan bayağı kişi var sizlerde nasıl cinsiyeti öğrenen arkadaşlar sizin kiler nasıl
Iyi aksamlar benim ilk gebeligimde catlagim olmadi ikincide oldu onda karnim daha buyuktu catlak oldu.bende firsat bulup gidemedim ikili teste c.tesi sabahi gidiyorum insallah .mandalinacilarin kizimi oldu bende bir mandalina delisiyim.
Merhaba hanımlar. Bu aralar hamile olduğunu öğrenenler büyük ihtimal mayıs annesi olacak. Deneyimlerimizi ve beklentilerinizi yazalım, dertleşelim. Sıkıntılarımızı paylaşıp onları hafifletelim Hamile olmak kadınlara bahşedilmiş büyük bir onur. Bu onuru hep beraber sırtlanalım
B.annem kız hırkası almış, çok güldük pembeli ip almış evrene kız olsun diye enerji yolluyoruz aileceşaka bi yana ama ilk hamileliğimin aynısı hayırlısı olsun inşallah
Ben kakao yağı kremi almistm onun faydası çok olmuştu her yerime goguslerime bacakalrima sürüyordum hiç catlagim yoktu ikincide üst bacak bölgem çatladı o da halalarima çektiğim için
Elma sirkesi çok iyi geliyor. Bir de doktorum her gün 1 kivi ye demişti. Domates yeme demişti hatırladıklarım bunlar. Çok geçmiş olsun ya pis bişey ben de yaşadım biliyorum
Kızlar bugün yeni birşey öğrendim hamileliğin ilk haftalarında yani 12. Haftaya kadarki sürede bebeğin gelişimi normal haftası ile aynı yada önde gidiyorsa erkek geriden gidiyorsa kız ihtimali varmış ve formun birinde bunu kanıtlayan bayağı kişi var sizlerde nasıl cinsiyeti öğrenen arkadaşlar sizin kiler nasıl