Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar benim gibi 2 haftaya yakin buyuk abdestini yapmayan varmi ? normalmi acaba istifra ettigim icin
Sanırım günümüz aynı. Benim de sorunum aynı. Çıksam da çok çok az. Geceleri karın ağrısı yapıyor. Kuru kayısı kefir takılıyorum. Annem çikolata ye dedi. Hiç içim almasa da yedim bugün biraz rahatladım.

Maşallah bende bgun 2li test icin gttim uyuyodu bi uyanmadi anasi gibi tembel babasi gibi uykucu olacak herhalde bnm sonuclarda iyi kan sonuclari icin baya beklicekmişim cinsyt tahminide yapmadi ilk olcagi icin hc frketmiyo ztn
oh maşallah
bana ikili dediler ama doktorum biliyo yaptırmaz dedi hemşireye
ama ayrıntılı çekelim mutlaka dedi ilkinde çektirmemiştim ama bunda çektiricem sanırım tamam dedik doktora çünkü
sağlıklı olsunlar inşallah sağlıkla kavuşalım
gitmişken fiyat falanda aldık bakalım

İyişallah öyledir gaz sancısı ile karışık bir adet sancısı çekiyorum gün boyu siz ne kadarlık gebesiniz

Gitmedim canim ictim progestan bi tane kesildi ama sarhoş gibi oldum aksama kadar bu ilac beni benden alıyor
ya progestan çok fena ilk hamileliğimde kullandım ama bildiğin baygın düşüyordum eşimin ödü kopuyordu
doktora söyledim fitil olarak kullan dedi ama onu da sevmedim zaten az bi süre içtim bıraktım

Bence zayıf hamile kalmanın verdiği bisey de var ben 68 ile hamile kaldım 78 ile doğuma girdim şimdi de 69 70 ile hamile kaldım aynıyım daha kilo almadım bi ara vermiştim onun dışında bende kahvaltı dışında ekmek yemiyorum daha çok zaten sebze canım çekiyor önceki hamileliğinde de hamur işi yememistim normal hayatta da zaten eve abur cubur paketli ürün girmez yasak asitli içecek soda dışında girmez yine inşallah bunda da en fazla 78 ile giderim doğuma sonrasında kilo vermek daha kolay ama doğumdan sonra esas kilo alımı ve yapışıyor resmen

Hamilelik belirtileri adet belirtileriyle aynı canım ben 1 hafta adet ağrısıyla adet bekledim

Günaydın kızlar. Daha erken ama sanki bugün iki kez bebeğin hareketlerini hissettim. Belki gazdır bilemiyorum. İkinci bebek daha çabuk hissediliyor diyorlar. Haftası ileri olanlar rahatlıkla hissediyorlardır artık sanırım

Nasılsa bu hamileligimde ben kabızlık yasamadim galiba sebze ağırlıklı beslenmeme bağlıyorum. Bu arada bu sayfa baya ilerlemis takip ediyordum ama hic bildirim gelmedigi icin kapandi zannettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…